De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures administratief

Ben jij op zoek naar vacatures administratief die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals administratief medewerker in Rotterdam. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Financieel Administratief Medewerker

Rotterdam
Nieuw!
2400 - 2700
24 uur
MBO

Op zoek naar een administratieve functie voor 24 tot 32 uur in de week? Lees snel verder!

Receptioniste

Bodegraven
Nieuw!
2000 - 2700
40 uur
MBO

Je komt terecht binnen een team dat jou met open armen zal ontvangen. Dit is bij een bedrijf dat al meer dan 200 jaar actief is. Lees hier meer over de vacature zelf. 

Office Manager

Benschop
2475 - 3075
24 -
38 uur
MBO

Ben jij communicatief sterk en heb je een open en gastvrije houding en wil jij werken bij een fantastisch familiebedrijf waarbij je ook nog eens iedere vrijdagmiddag vrij bent? Wees er dan snel bij, en lees deze vacature voor Office Manager

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Administratief Medewerker Allround

Barendrecht
1950 - 2250
40 uur
VMBO

Hou jij van diverse administratieve werkzaamheden op kantoor. Lees dan snel verder. 

Administratief medewerk(st)er

Nieuwegein
1750 - 2500
16 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan voor 16 uur in de week? Dan is dit een interessante functie voor jou. Lees snel verder en solliciteer. 

Administratief medewerk(st)er

Utrecht
2600 - 3200
32 -
40 uur
MBO

Heb jij ervaring in de administratie en kan jij goed overweg met MS Office? Dan wordt je blij van deze functie als Administratief medewerk(st)er. Lees snel verder en solliciteer. 

Administratief Medewerker Transport

Moerdijk
2000 - 2600
40 uur
MBO

Houd jij van werken in een klein team? En vind je gezelligheid net zo belangrijk als hard werken? In deze functie van Administratief Medewerker Transport vind je beide terug! 

Administratief medewerker

Utrecht
2600 - 3200
32 -
40 uur
MBO

Heb jij ervaring in de administratie en kan jij goed overweg met MS Office? Dan wordt je blij van deze functie. Lees snel verder en solliciteer. 

Administratief Medewerker Logistiek

Heinenoord
2100 - 2500
38 uur
MBO

Werk jij netjes en secuur en heb je graag persoonlijk contact? Lees dan snel meer over deze mooie job als Administratief Medewerker Logistiek.   

Technisch Schrijver Illustrator

Numansdorp
2400 - 3300
40 uur
MBO

Vind jij het leuk om technische documenten te maken en te onderhouden? Vind jij het leuk om in een technische omgeving te werken? Ben je creatief met tekst, illustratie en video?

Administratief Medewerker Bedrijfsbureau

Groot-Ammers
2400 - 2800
28 -
32 uur
MBO

Administratie; jij hebt er wel kaas van gegeten! Je hebt al ervaring of je bent bereid hierover alles te leren. Lees verder voor de functie als Administratief Medewerker Bedrijfsbureau.

Administrateur

Lekkerkerk
2600 - 3200
40 uur
MBO

Als Administrateur ben je onder andere verantwoordelijk voor financiële controle, mutaties en rapportages.

Wat zijn vacatures administratief?

Onder vacatures administratief vallen alle mogelijke functies die koppeling hebben met de administratie. Het varieert van beginnende administratief medewerker naar Office Manager van de gehele afdeling. Intro Personeel heeft veel verschillende vacatures administratief. Ben jij op zoek naar passende vacature zoals administratief medewerker? Dan heeft Intro Personeel de geschikte baan beschikbaar voor jou. Naast het zoeken naar de juiste functie, hebben de filters ook de mogelijkheid om te zoeken naar de juiste plaats. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: administratief medewerker Rotterdam en omgeving. Kortom ben je op zoek naar vacatures administratief, dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures administratief

Het gemiddelde salaris voor vacatures administratief verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 2.750 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.000 (laag) tot € 3.500 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures administratief door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Denk hierbij aan het doorgroeien naar afdelingsmanager administratie, ook wel office manager genoemd.

Commerciële functies.
Een ervaren administratief medewerker in een moderne werkomgeving.

Meest voorkomende vacature: administratief medewerker

Ben je goed thuis in Microsoft Office en zet je graag de puntjes op de i? Die vaardigheden zijn hard nodig bij administratief medewerker. Om de administratieve taken uit te voeren is een nauwkeurige werkhouding een vereiste. Je bent bijvoorbeeld bezig met het bijhouden van een salarisadministratie of de verwerking verkooptransacties. Je kan zowel de financiële als de commerciële kant op. Net welke jou het beste ligt. Zowel toegankelijk op mbo- als hbo-niveau. Neem gerust een kijkje bij de administratief medewerker vacatures van Intro Personeel. Je kan makkelijk filteren naar de juiste functie door de filter aan de linkerzijde. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een administratief medewerker Rotterdam en omgeving.

Veelgestelde vragen

Door het goed bijgehouden van de administratie, heb je snel de beschikking over de cijfers en resultaten van een organisatie. Denk hierbij aan inzicht in: kosten, omzet en winst. Aan de hand hiervan kunt je inspelen op ontwikkelingen en activiteiten eventueel bijsturen.

Als administratief medewerker ben je duidelijk een alleskenner. Je bent namelijk bezig met telefoontjes beantwoorden, verwerken van post, maken van brieven, bijhouden van dossiers, controleren van formulieren en ga zo maar door.

Zoals bij de vraag hierboven wordt verteld, is een administratief medewerker best afwisselend in werkzaamheden. Daarnaast heb je binnen de administratie vaak een gezellig team met leuke collega’s.