De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Werken in de bouw

Zou jij graag willen werken in de bouw bij een passende vacature? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals Allround Timmerman. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Werkvoorbereider Meubelindustrie

Rotterdam
Nieuw!
3000 - 4000
40 uur
MBO

Tekenen, regelen, inkopen zijn dingen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Kortom; werkvoorbereiden.

Werkvoorbereider Bouw

Dordrecht
3000 - 4500
40 uur
MBO

Wil je werken bij het mooiste bouwbedrijf van Dordrecht? Reageer dan snel.

Servicemonteur Kozijnen

Oud Gastel
2400 - 2900
40 uur
MBO

Als ervaren servicemonteur ga je in Brabant geen uitdaging uit de weg! Het betekend niet dat je alles weet maar je hebt wel de ervaring om de verantwoordelijkheid te pakken en zelfstandig te werken. Op het gebied van kunststof-, aluminium- en houten kozijnen weet je veel en daarom is is deze vacature op jouw lijf geschreven.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Meewerkend Voorman interieurbouw

Hardinxveld-Giessendam
2800 - 4000
38.75 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende en aansturende functie in de interieurbouw? Klik dan snel verder om de gehele vacature te lezen. 

Monteur Leerling

Den Haag
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Wil jij een vak leren in de techniek? In deze functie werk je veel op locatie bij de klant. Je komt op veel verschillende plekken en hebt een afwisselende baan! Lees snel verder.

Junior Slotenmaker

Bilthoven
1900 - 2500
40 uur
VMBO

Je zwaait een bewoner uit op de tweede etage. Zo, weer een klant blij gemaakt met een goed werkend kozijn! Dit is waar je het voor doet als junior Slotenmaker. Lees snel verder.

Timmerman

Nieuwegein
2550 - 3150
32 -
40 uur
MBO

Als Timmerman ben jij het liefst de hele dag bezig. Van een verbouwing tot kleine aanpassingen binnenshuis, jij kan het allemaal. Voel jij je aangesproken? Solliciteer snel!

Kozijnmonteur Leerling

Utrecht
1900 - 2400
40 uur
MBO

Altijd lekker om even te pauzeren op de 10e etage als Kozijnmonteur Leerling. Je leert een mooi vak, en hebt een mooi uitzicht! Interesse in deze leerling functie? Lees dan snel verder.

Monteur Dakramen

Nieuwegein
2250 - 2750
40 uur
MBO

Vind je het geweldig om op hoogte te werken? En heb je ervaring in de bouw? Dan is deze baan als Monteur Dakramen iets voor jou. Solliciteer snel.

Timmerman ruwbouw

Rotterdam
2500 - 3500
40 uur
MBO

Van AH tot de grote gele M. Jij timmert ze met je collega’s uit de grond!  Nooit alleen maar altijd met een groep

Dakdekker

Bodegraven
2000 - 2600
40 uur
MBO

Heb je nog geen ervaring maar wil je graag het vak van Dakdekker leren? Of ben jij de ervaren dakdekker zie we zoeken? Dan mag jij in de startblokken gaan staan en allereerst solliciteren

Projectmonteur

Amsterdam
2100 - 2700
40 uur
MBO

Vindt jij klussen en of sleutelen helemaal geweldig? Dan is deze vacature als Projectmonteur Kozijnen bij een Hang- en Sluitwerkspecialist wat voor jou. Lees snel verder. 

Wat houdt werken in de bouw in?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied Bouw. Ben jij op zoek naar een passende vacature om te werken in de bouw? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de Bouw voor jou. Binnen het vakgebied Bouw zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als timmerman, opperman, meubelmaker of een andere vacature in de bouw? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek om te werken in de bouw. Wij bieden passende vacatures voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature.

Gemiddelde salaris vacatures Bouw

Het gemiddelde salaris voor werken in de bouw verschilt, maar gemiddeld is het salaris € 2.605 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen € 2.215 (laag) tot € 3.000 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de Bouw door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Kortom werken in de bouw biedt een mooi salaris waarbij makkelijk door te groeien is naar hogere functies.

Doorgroeimogelijkheden werken in de bouw

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior timmerman. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan. Ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor Bouw aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten ten opzichte van jouw vorige baan. Wil je doorgroeien en werken in de bouw? Neem gemakkelijk contact op met onze recruiter!

Veelgestelde vragen

Mensen stellen vaak de vraag of werken in de bouw cruciaal is. Bouwend Nederland heeft ervoor gepleit om onder de vitale sectoren te vallen. Helaas is dit afgewezen, dus is de bouw geen cruciaal beroep.

Binnen de bouw is er een breed aanbod aan opleidingen. Denk hierbij aan opleidingen voor alle niveaus. Intro Personeel biedt veel van deze opleidingen aan vanuit de Intro Academy.

In principe kan je binnen alle niveaus werken in de bouw. Je hebt namelijk naast MBO ook zeker HBO functies binnen dit vakgebied.