De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures in de bouw

Zou jij graag willen werken bij vacatures in de bouw? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals Timmerman. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Een schroef in een plank draaien gefotografeerd achter de man.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Verkoper Keukens

Kesteren
2300 - 3000
37 uur
MBO

Het hebben van klantcontact is waar je van moet houden. Je mag dit namelijk hele dagen doen. Met als doel om de klant met een blije blik en een nieuwe keuken naar huis te zien gaan.

Verkoper Keukens

Kesteren
2300 - 3000
37 uur
MBO

Het hebben van klantcontact is waar je van moet houden. Je mag dit namelijk hele dagen doen. Met als doel om de klant met een blije blik en een nieuwe keuken naar huis te zien gaan.

Planner

Zoetermeer
2800 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij degene die er altijd voor zorgt dat er weer orde te vinden is binnen een hoop chaos? Dan zoeken wij jou! Solliciteer snel!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Projectleider Bouw

Dordrecht
3000 - 5000
32 -
40 uur
MBO

Wil jij je talenten inzetten voor een prachtige organisatie in Dordrecht? Reageer dan snel op de vacature van Projectleider Bouw. 

Timmerman Ruwbouw

den Bosch
2300 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij een vakman die graag met hout werkt? Kun jij goed overweg met een hamer, een zaag en een boormachine? Lees dan snel verder!

Montagemedewerker

Ameide
2100 - 2500
40 uur
VMBO

Ben je handig en wil je een ambachtelijk vak leren? Kom werken aan de meest bijzondere projecten! 

Werkvoorbereider Timmerindustrie

Bodegraven
3000 - 4000
37.5 uur
MBO 3

Zie jij jezelf werken bij een jong bedrijf gericht op de productie en de levering van voornamelijk diverse soorten en maten kozijnen? Dan is dit een perfecte uitdaging voor jou!

Verkoopadviseur Keukens

Haarlem
2300 - 2940
37 uur
MBO 3

Bij deze functie zal je veel commerciële gesprekken gaan voeren met klanten, maar je zal af en toe ook wat 3D- schetsen maken van keukens om de klant een beeld te geven. Klinkt leuk? Lees dan verder.

Timmerman Werkplaats

Waddinxveen
2100 - 3100
37.5 uur
VMBO

Kunnen jouw handen maken wat je wilt? Dan is deze functie wat voor jou!

Dakdekker

Bodegraven
2200 - 2900
40 uur
VMBO

Heb je nog geen ervaring maar wil je graag dit vak leren? Of ben jij de ervaren persoon die we zoeken? Dan mag jij in de startblokken gaan staan en allereerst solliciteren!

Meubelmaker Allround

De Meern
2350 - 2900
38.75 uur
MBO

Wens jij ook de klantvraag te vertalen naar mooie meubels? Dan is dit de passende functie voor jou! Lees verder voor Meubelmaker Allround.

Projectmonteur Kozijnen

Utrecht
2300 - 2750
40 uur
MBO

Wat jij gaat doen als Projectmonteur Kozijnen? Je gaat vooral aan de slag met hang en sluitwerk. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan snel verder!

Intro Personeel

Niks gevonden?

Het is best lastig, een baan zoeken die bij jou interesses past. Schrijf je in bij Intro Personeel en wij helpen jou met de zoektocht naar de perfecte werkplek.

Inschrijven

Interesse in ander vakgebied?

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in verschillende sectoren. Bekijk gerust of er misschien een baan is weggelegd voor jou in een ander vakgebied!

Vakgebieden

Wat houden de vacatures in de bouw in?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied bouw en interieur. Ben jij op zoek naar een passende vacature in de bouw die bij jou past? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de bouw voor jou. Binnen het vakgebied zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Denk hierbij aan functies zoals: timmerman, opperman, meubelmaker of anderes vacature in de bouw. Intro Personeel heeft al jaren de expertise om mensen aan een nieuwe leuke werkplek te helpen in het vakgebied bouw en interieur. Hierdoor heeft Intro Personeel ook een breed aanbod door de vele samenwerkingen met de bouwbedrijven. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature. Wie weet ga jij binnenkort met onze hulp werken in de bouw.

Gemiddelde salaris in de bouw

Het gemiddelde salaris voor werken in de bouw verschilt, maar gemiddeld is het salaris € 2.605 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen € 2.215 (laag) tot € 3.000 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures in de bouw door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Kortom werken in de bouw biedt een mooi salaris waarbij makkelijk door te groeien is naar hogere functies.

Een man die planken aan het op meten is in de bouw.

Doorgroeimogelijkheden vacatures in de bouw

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior timmerman. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan. Ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures in de bouw aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten ten opzichte van jouw vorige baan. Wil je doorgroeien en werken in de bouw? Neem gemakkelijk contact op met onze recruiter!

Veelgestelde vragen

Mensen stellen vaak de vraag of werken in de bouw cruciaal is. Bouwend Nederland heeft ervoor gepleit om onder de vitale sectoren te vallen. Helaas is dit afgewezen, dus is de bouw geen cruciaal beroep.

Binnen de bouw is er een breed aanbod aan opleidingen. Denk hierbij aan opleidingen voor alle niveaus. Intro Personeel biedt veel van deze opleidingen aan vanuit de Intro Academy.

In principe kan je binnen alle niveaus werken in de bouw. Je hebt namelijk naast MBO ook zeker HBO functies binnen dit vakgebied.

Intro Personeel

Reviews

Bekijk wat mensen zeggen die vacatures in de bouw via Intro Personeel.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Blog

Waarom jíj zou moeten werken in de techniek

Wie de vacatures op deze website bekijkt, ziet dat er volop banen te vinden zijn in de techniek. Of je nu elektromonteur, metaalbewerker of werkvoorbereider wilt worden, je bent hard nodig. Er zijn dan ook goede redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Als je een baan zoekt en technische vaardigheden hebt, […]

Lees bericht
  • Blog

Jubilerende blokkenlijmer Eddie stond ooit dansend op de werkvloer

Als er een prijs voor trouwe werknemers zou bestaan, gaat die zeker naar Eddie van den Heuvel. Al meer dan 10 jaar is hij via Intro Personeel in dienst. Of hij het naar zijn zin heeft op zijn werk? De vraag stellen ‘m beantwoorden. “Ik waardeer het erg dat er bij  zowel mijn werkgever als […]

Lees bericht
  • Mijn Beroep

Leerling Operator Mike vindt het heerlijk om in de taartenbakkerij te werken

Mike van der Hulst is leerling operator bij een fabriek waar dagelijks ambachtelijke taarten worden gemaakt. Sinds ruim een jaar werkt hij er met veel plezier. “Ik vind het leuk om productief te zijn en lekker aan te pakken.”       Enthousiast over zijn functie bij de taartenfabriek in de Betuwe is de 23-jarige Mike zeker. […]

Lees bericht