De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Werken in de bouw

Zou jij graag willen werken in de bouw bij een passende vacature? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals Allround Timmerman. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Junior Kistenmaker

Hardinxveld-Giessendam
2100 - 3000
40 uur
VMBO

Kan je goed overweg met houtbewerkingsinstrumenten? Of ben jij bereidt om een nieuw vak te leren? Dan ben jij voor deze functie uit het juiste hout gesneden! Lees snel verder voor meer informatie.

Timmerman Werkplaats

Bodegraven
2000 - 2900
37.5 uur
MBO

Samen met een hechte groep collega’s aan de slag gaan op de werkplaats van dit familiebedrijf. Met als hoofdfocus het in elkaar zetten van kozijnen. Geïnteresseerd?

Tekenaar en Werkvoorbereider Vakantiehuisjes

Sliedrecht
3000 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij een creatieve timmerman met een vlijmscherp oog voor detail? 🔨📐 Wij zoeken een Tekenaar en Werkvoorbereider die onze timmerprojecten tot een hoger niveau tilt! 🌟 Klik nu en ontdek hoe jij de houtsnijder van de 21e eeuw kunt worden! 🌲💼

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Kwaliteitscoördinator

Sliedrecht
3000 - 4000
40 uur
MBO

HOUT jij van een uitdaging en ben jij een kei in het bewaken van kwaliteit? Dan hebben wij dé perfecte baan voor jou! Als Kwaliteitscoördinator in de timmerindustrie zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt, of beter gezegd: op planken! Klik snel verder en ontdek hoe jij de spijker op z’n kop kunt slaan […]

Projectmonteur Kozijnen

den Bosch
2100 - 2700
40 uur
MBO

In deze afwisselende functie werk je in een teamverband. Elke dag ga je met een aantal collega’s op pad in de regio Brabant en Midden Nederland. Jullie spreken af op een centrale locatie en rijden vanaf daar naar het project. 

Teamleider Productie

Hardinxveld-Giessendam
3000 - 4000
38 uur
MBO

Als teamleider productie ben jij het aanspreekpunt van de productie afdeling. Jij krijgt er energie van als je team goed draait. 

Productie Timmerman

Hardinxveld-Giessendam
1700 - 2300
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een functie als productie timmerman? In Hardinxveld kunnen we jou dan goed gebruiken. Lees snel verder voor de volledige vacature.

Montagemedewerker Overkappingen

Middelburg
2600 - 3500
40 uur
VMBO

Heb jij twee rechterhanden en houd je ervan om samen met je collega’s mooie dingen te bouwen? Lees dan snel verder!

Meewerkend Voorman interieurbouw

Hardinxveld-Giessendam
2800 - 4000
38.75 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende en aansturende functie in de interieurbouw? Klik dan snel verder om de gehele vacature te lezen. 

Monteur materieeldienst

Hardinxveld-Giessendam
2400 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie bij de materieeldienst van een grote aannemer in Hardinxveld-Giessendam? Lees dan snel verder.

Leerling Timmerman Afbouw

Wijngaarden
1800 - 2000
40 uur
VMBO

Zie je het al voor je!? Opgeleid worden tot Timmerman. Lees dan snel verder.

Timmerman Werkplaats Vakantiehuisjes

Sliedrecht
2100 - 2500
40 uur
MBO

Voor je ligt een werktekening. Met één blik zie je wat het moet worden: een prachtig recreatie (vakantie)woningen voor op een vakantiepark in Nederland. De uitdaging voor jou, als Timmerman Werkplaats Vakantiewoningen, en jouw collega’s is om deze vakantiewoning op maat te produceren.

Wat houdt werken in de bouw in?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied Bouw. Ben jij op zoek naar een passende vacature om te werken in de bouw? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de Bouw voor jou. Binnen het vakgebied Bouw zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als timmerman, opperman, meubelmaker of een andere vacature in de bouw? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek om te werken in de bouw. Wij bieden passende vacatures voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature.

Gemiddelde salaris vacatures Bouw

Het gemiddelde salaris voor werken in de bouw verschilt, maar gemiddeld is het salaris € 2.605 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen € 2.215 (laag) tot € 3.000 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de Bouw door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Kortom werken in de bouw biedt een mooi salaris waarbij makkelijk door te groeien is naar hogere functies.

Doorgroeimogelijkheden werken in de bouw

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior timmerman. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan. Ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor Bouw aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten ten opzichte van jouw vorige baan. Wil je doorgroeien en werken in de bouw? Neem gemakkelijk contact op met onze recruiter!

Veelgestelde vragen

Mensen stellen vaak de vraag of werken in de bouw cruciaal is. Bouwend Nederland heeft ervoor gepleit om onder de vitale sectoren te vallen. Helaas is dit afgewezen, dus is de bouw geen cruciaal beroep.

Binnen de bouw is er een breed aanbod aan opleidingen. Denk hierbij aan opleidingen voor alle niveaus. Intro Personeel biedt veel van deze opleidingen aan vanuit de Intro Academy.

In principe kan je binnen alle niveaus werken in de bouw. Je hebt namelijk naast MBO ook zeker HBO functies binnen dit vakgebied.