De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Mechatronica & WTB

Ben jij op zoek naar vacatures Mechatronica en WBT? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Service Monteur

Heinenoord
2500 - 4000
40 uur
MBO

Zoek jij een baan als Servicemonteur waarbij je vanuit huis werken? En word jij blij van een eigen werkbus met het beste gereedschap? Lees dan snel verder!

Onderhoudsmonteur

Nieuwegein
3500 - 4200
40 uur
MBO

Wil jij aan de slag als onderhoudsmonteur machines waarin je veel sleutelt en technisch bezig bent? Lees dan snel verder! 

Monteur Eindcontrole

Benschop
2750 - 3400
38 uur
MBO

Gaat je hard sneller kloppen van het afleveren van kwaliteit? Ben jij technisch onderlegd, en ben je graag een belangrijke spil in een internationaal goed presterende voertuigbouwer? Solliciteer dan snel op deze functie van Monteur Eindcontrole.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Meewerkend Voorman Werkplaats

Lopik
3500 - 4750
38 uur
MBO

In deze functie word je voorman van de werkplaats waar reparatie, onderhoud en revisie worden uitgevoerd aan speciale voertuigen.  

Monteur Verbrandingsmotoren

Bodegraven
2750 - 3350
40 uur
MBO

Verbrandingsmotoren? Wauw, daar weet ik alles vanaf. Herkenbaar? Dan ben jij de Monteur die wij zoeken. Reageer snel!

Allround Administratief Medewerker

Numansdorp
2300 - 2800
32 -
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar je eerste baan? Wil je graag veel verschillende kantoorwerkzaamheden uitvoeren? Lees dan snel verder!

Allround Monteur

Numansdorp
2700 - 4000
40 uur
MBO

Heb jij een passie voor techniek en doe jij niks liever dan sleutelen? Zet dan je helm op en trek je veiligheid schoenen aan en lees deze vacature!

Monteur Voertuigen

Lopik
2750 - 3750
38 uur
MBO

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen en bij te dragen aan de toekomst van duurzame mobiliteit? Solliciteer nu en word deel van onze familie.

Chef Werkplaats

Barendrecht
3500 - 5000
40 uur
HBO / WO

Ben jij op zoek naar een functie als Chef Werkplaats? Vind jij het leuk om met alle dingen binnen het bedrijfsproces mee te denken en je collega’s en het bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!

Monteur Verhuur

Rotterdam
2500 - 3500
40 uur
MBO

Werken in de werkplaats en op locatie. Is dat voor jou de ideale combinatie? Dan is dit wat voor jou! In deze functie kan het allebei.

Procesoperator 5 ploegen

Rotterdam
2500 - 4000
40 uur
MBO

Wil jij als Procesoperator werken bij een van de grootste brekerinstallaties in de wereld? Vind jij het heerlijk om te sleutelen en te zorgen dat het proces draaiende blijft? Solliciteer dan snel en mogelijk werk jij binnenkort bij dit gave bedrijf.

Intro Personeel

Niks gevonden?

Heb je niet een vacature gevonden die bij je past? Doe een open sollicitatie en kijk samen met ons welke vacature het best matcht met jouw kwaliteiten en interesses.

Open Sollicitatie

Welke baan past bij mij?

Weet je niet zeker of WTB & Mechatronica bij jou past? Gebruik de banentool!

Banentool

Wat is WTB & Mechatronica?

Ben je opzoek naar vacatures mechatronica? Intro Personeel biedt veel verschillende vacatures aan binnen het vakgebied WTB & mechatronica. Binnen dit vakgebied zijn er veel verschillende soorten banen die geschikt kunnen zijn voor jou. Wil jij graag aan de slag als servicemanager, monteur of coördinator techniek? Dan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er zijn veel verschillende vacatures mechatronica beschikbaar, waardoor er altijd een passende functie te vinden is voor jou. Door gebruik te maken van de filters aan de linkerzijde kan de gewenste selectie aan banen vinden, waardoor er een geschikte en passende functie uitkomt.

Gemiddelde salaris vacatures mechatronica

Het gemiddelde salaris binnen het vakgebied WTB & mechatronica verschilt. Dit komt doordat er veel verschillende niveaus zijn in opleidingen, verschillende functies zijn en doordat ervaring een belangrijke rol speelt. Het gemiddelde salaris voor vacatures mechatronica is tussen de €2.100 en €2.400 bruto per maand. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe hoger dit salaris zal worden na enkele jaren. Een ervaren werknemer binnen dit vakgebied zal meer verdienen dan €2.400. Het salaris verschilt per functie of vacature, omdat de werkgever bepaald hoeveel salaris er gegeven wordt voor de functie.

Man werkzaam binnen het vakgebied mechatronica.

Veelgestelde vragen over WTB & Mechatronica

Mechatronica is een technisch vakgebied waar verschillende soorten kennis samengevoegde worden. Binnen de mechatronica ben je bezig met o.a. elektrotechniek, werktuigbouwkunde en besturingstechniek. Als engineer ben je bezig met het bedenken, ontwerpen, onderhouden en optimaliseren van verschillende systemen en machines.

Er zijn verschillende soorten functies waarmee je aan de slag kan binnen dit vakgebied:

  • Service engineer
  • Servicemonteur
  • Teamleider werkplaats
  • Monteur machinebouw

Om werkzaam te zijn binnen het vakgebied zijn er verschillende opleidingen. Er zijn opleidingen voor het MBO en voor het HBO die geschikt zijn voor het vakgebied. Het verschilt per vacature mechatronica wat voor opleiding je nodig hebt.

Open sollicitatie Intro Personeel

Het vinden van een juiste en passende baan kan erg lastig zijn als je nog niet goed weet wat je wilt. Intro Personeel biedt werkzoekende de mogelijkheid om een open sollicitatie te doen, zodat er gekeken kan worden naar een passende vacature. Onze ervaren recruiters helpen je om de beste keuze te maken bij het solliciteren. Door enkele vragen in te vullen kunnen ze de juiste vacature vinden voor jou.

Bellende recruiter van Intro Personeel.
Intro Personeel

Reviews vacatures Mechantronica

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures in de Mechatronica en WTB.