De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Mechatronica & WTB

Ben jij op zoek naar vacatures Mechatronica en WBT? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

Man werkzaam binnen vakgebied mechatronica
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Opbouwmonteur Elektrische Voertuigen

Moordrecht
Nieuw!
1800 - 2400
40 uur
MBO

Als Opbouwmonteur Elektrische Voertuigen ben je verantwoordelijk voor de laatste opbouwfase van de Elektrische Voertuigen.

Medewerker Afmontage

Vianen
2500 - 3250
38.75 uur
MBO

Ben jij een echte sleutelaar? Dan zoeken wij jou. Als jij interesse hebt in zwaarder sleutelwerk? Solliciteer dan verder voor Medewerker Afmontage Werktuigen.  

Monteur Junior

Rotterdam
1700 - 2500
40 uur
MBO

Lekker sleutelen en een vak leren als Monteur.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Metro

Rotterdam
2000 - 3000
36 uur
MBO

Heb jij een voorliefde voor de stad Rotterdam? En wil je jouw ervaring inzetten als monteur? In deze functie zorg jij ervoor dat metro’s tip top in orde zijn! Wat je daarvoor moet doen? Dat lees je verder in de vacature.

Logistiek medewerker

Stad aan 't Haringvliet
2100 - 2400
40 uur
VMBO

Ben jij logistiek gediplomeerd en heb je zin in het werken bij een technisch bedrijf? Dan is deze vacature iets voor jou!

Monteur Junior

Nieuwegein
2100 - 2700
40 uur
MBO

Ben jij een beginnend Monteur? En heb je een andere technische opleiding net afgerond of heb je al wat ervaring als Monteur Technische Dienst? Lees dan snel deze vacature en solliciteer!  

Richtmonteur

Baarlo
2150 - 2900
40 uur
MBO

Vrachtwagens zie je overal rijden, verschillende soorten en verschillende maten. Bij onze relatie komen allerlei verschillende chassis binnen. Deze chassis worden klant specifiek door jou verder opgebouwd. Een mooi baan als Richtmonteur.

Servicemonteur Hijsmateriaal

's-Hertogenbosch
2800 - 3800
32 -
40 uur
MBO

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig service verlenen, inspecteren, keuren en onderhouden van diverse kraansystemen. Interessant, deze baan als Servicemonteur Hijsmateriaal.

Monteur Assemblage

IJsselstein
2300 - 2800
38 uur
MBO

Wil jij sleutelen bij een fantastisch familiebedrijf, waarbij je ook nog eens iedere vrijdagmiddag vrij bent? Wees er dan snel bij, en lees deze vacature voor Monteur Assemblage!

Onderhoudsmonteur

Nieuwegein
2600 - 3400
40 uur
MBO

Jij, als onderhoudstechnicus, zorgt er samen met je collega’s voor dat de volgende processen goed verlopen: inspectie en onderhoud aan het machinepark  storingen aan het productiesysteem verhelpen  instructies geven aan collega monteurs, operators en stagiaires  data valideren en fouten analyseren

Servicemonteur Machinebouw

Vianen
2500 - 3250
40 uur
MBO

Ben jij een enthousiaste Servicemonteur, en weet je hoe je storingen aan machines oplost? Dan zoeken wij jou.

Servicemonteur Hijsmaterieel

IJsselstein
2800 - 3800
32 -
40 uur
MBO

Verantwoordelijk voor het zelfstandig service verlenen, inspecteren, keuren en onderhouden van diverse kraansystemen. Interessant, deze baan als Servicemonteur Hijsmateriaal.

Wat is WTB & Mechatronica

Ben je opzoek naar vacatures mechatronica? Intro Personeel biedt veel verschillende vacatures aan binnen het vakgebied WTB & mechatronica. Binnen dit vakgebied zijn er veel verschillende soorten banen die geschikt kunnen zijn voor jou. Wil jij graag aan de slag als servicemanager, monteur of coördinator techniek? Dan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er zijn veel verschillende vacatures mechatronica beschikbaar, waardoor er altijd een passende functie te vinden is voor jou. Door gebruik te maken van de filters aan de linkerzijde kan de gewenste selectie aan banen vinden, waardoor er een geschikte en passende functie uitkomt.

Gemiddelde salaris vacatures mechatronica

Het gemiddelde salaris binnen het vakgebied WTB & mechatronica verschilt. Dit komt doordat er veel verschillende niveaus zijn in opleidingen, verschillende functies zijn en doordat ervaring een belangrijke rol speelt. Het gemiddelde salaris voor vacatures mechatronica is tussen de €2.100 en €2.400 bruto per maand. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe hoger dit salaris zal worden na enkele jaren. Een ervaren werknemer binnen dit vakgebied zal meer verdienen dan €2.400. Het salaris verschilt per functie of vacature, omdat de werkgever bepaald hoeveel salaris er gegeven wordt voor de functie.

Man werkzaam binnen het vakgebied mechatronica.

Veelgestelde vragen over WTB & Mechatronica

Mechatronica is een technisch vakgebied waar verschillende soorten kennis samengevoegde worden. Binnen de mechatronica ben je bezig met o.a. elektrotechniek, werktuigbouwkunde en besturingstechniek. Als engineer ben je bezig met het bedenken, ontwerpen, onderhouden en optimaliseren van verschillende systemen en machines.

Er zijn verschillende soorten functies waarmee je aan de slag kan binnen dit vakgebied:

  • Service engineer
  • Servicemonteur
  • Teamleider werkplaats
  • Monteur machinebouw

Om werkzaam te zijn binnen het vakgebied zijn er verschillende opleidingen. Er zijn opleidingen voor het MBO en voor het HBO die geschikt zijn voor het vakgebied. Het verschilt per vacature mechatronica wat voor opleiding je nodig hebt.

Open sollicitatie Intro Personeel

Het vinden van een juiste en passende baan kan erg lastig zijn als je nog niet goed weet wat je wilt. Intro Personeel biedt werkzoekende de mogelijkheid om een open sollicitatie te doen, zodat er gekeken kan worden naar een passende vacature. Onze ervaren recruiters helpen je om de beste keuze te maken bij het solliciteren. Door enkele vragen in te vullen kunnen ze de juiste vacature vinden voor jou.

ICT medewerker werkend achter computer