De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Mechatronica & WTB

Ben jij op zoek naar vacatures Mechatronica en WBT? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

Man werkzaam binnen vakgebied mechatronica
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Servicemonteur

IJsselstein
2700 - 3600
38 uur
MBO

Hou jij ervan om te sleutelen? Als Servicemonteur vorkheftrucks werk jij dagelijks mee aan de service en het onderhoud van meeneemheftrucks. Interesse? Lees snel verder en solliciteer! 

Monteur Eindcontrole

Benschop
2500 - 3400
38 uur
MBO

Gaat je hard sneller kloppen van het afleveren van kwaliteit? Ben jij technisch onderlegd, en ben je graag een belangrijke spil in een goed presterend internationaal maakbedrijf? Solliciteer dan snel op deze functie van Monteur Eindcontrole.

Service Coördinator

Den Haag
3000 - 3600
40 uur
MBO

Ben jij goed in het aansturen van een team monteurs, maar ook in het ontvangen van goederen? Dat zijn slechts een paar van de werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden. Lees hier wat je nog meer gaat doen! 

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Paneelbouwer

Woerden
2500 - 3300
40 uur
MBO 3

Ben jij altijd het technische brein achter een oplossing? Dan zoeken wij jou!

Monteur

Kapelle
2600 - 3300
40 uur
VMBO

Vind je de hoogwerkers, stapelaars, pallettrucks geweldig? Van een pompwagen tot heftruck, alles komt bij jou voorbij! Reageer snel om deze goedbetaalde baan te krijgen.

Meewerkend Voorman Werkplaats

Lopik
3500 - 4750
38 uur
MBO 3

In deze functie word je voorman van de werkplaats waar reparatie, onderhoud en revisie worden uitgevoerd aan speciale voertuigen.  

Monteur Metro

Rotterdam
2200 - 3100
36 uur
MBO

Heb jij een voorliefde voor de stad Rotterdam? En wil je jouw ervaring inzetten als monteur? In deze functie zorg jij ervoor dat metro’s tip top in orde zijn! Wat je daarvoor moet doen? Dat lees je verder in de vacature.

Servicemonteur

Roosendaal
3100 - 3900
32 -
40 uur
MBO

Verantwoordelijk voor het zelfstandig service verlenen, inspecteren, keuren en onderhouden van diverse kraansystemen. Interessant, deze baan als Servicemonteur.

Monteur Landbouwmachines

Maasdam
2500 - 3800
40 uur
MBO

Lekker sleutelen aan grote landbouwmachines. Er zijn mogelijkheden voor Werkplaats Monteurs en Service Monteurs. Vragen? Bel gerust!

Accountmanager

Maasdam
2500 - 4000
40 uur
MBO

Techniek en Commercie combineren. Is dat wat jij zoekt? Lees dan snel verder!

Intro Personeel

Niks gevonden?

Heb je niet een vacature gevonden die bij je past? Doe een open sollicitatie en kijk samen met ons welke vacature het best matcht met jouw kwaliteiten en interesses.

Open Sollicitatie

Welke baan past bij mij?

Weet je niet zeker of WTB & Mechatronica bij jou past? Gebruik de banentool!

Banentool

Wat is WTB & Mechatronica?

Ben je opzoek naar vacatures mechatronica? Intro Personeel biedt veel verschillende vacatures aan binnen het vakgebied WTB & mechatronica. Binnen dit vakgebied zijn er veel verschillende soorten banen die geschikt kunnen zijn voor jou. Wil jij graag aan de slag als servicemanager, monteur of coördinator techniek? Dan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er zijn veel verschillende vacatures mechatronica beschikbaar, waardoor er altijd een passende functie te vinden is voor jou. Door gebruik te maken van de filters aan de linkerzijde kan de gewenste selectie aan banen vinden, waardoor er een geschikte en passende functie uitkomt.

Gemiddelde salaris vacatures mechatronica

Het gemiddelde salaris binnen het vakgebied WTB & mechatronica verschilt. Dit komt doordat er veel verschillende niveaus zijn in opleidingen, verschillende functies zijn en doordat ervaring een belangrijke rol speelt. Het gemiddelde salaris voor vacatures mechatronica is tussen de €2.100 en €2.400 bruto per maand. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe hoger dit salaris zal worden na enkele jaren. Een ervaren werknemer binnen dit vakgebied zal meer verdienen dan €2.400. Het salaris verschilt per functie of vacature, omdat de werkgever bepaald hoeveel salaris er gegeven wordt voor de functie.

Man werkzaam binnen het vakgebied mechatronica.

Veelgestelde vragen over WTB & Mechatronica

Mechatronica is een technisch vakgebied waar verschillende soorten kennis samengevoegde worden. Binnen de mechatronica ben je bezig met o.a. elektrotechniek, werktuigbouwkunde en besturingstechniek. Als engineer ben je bezig met het bedenken, ontwerpen, onderhouden en optimaliseren van verschillende systemen en machines.

Er zijn verschillende soorten functies waarmee je aan de slag kan binnen dit vakgebied:

  • Service engineer
  • Servicemonteur
  • Teamleider werkplaats
  • Monteur machinebouw

Om werkzaam te zijn binnen het vakgebied zijn er verschillende opleidingen. Er zijn opleidingen voor het MBO en voor het HBO die geschikt zijn voor het vakgebied. Het verschilt per vacature mechatronica wat voor opleiding je nodig hebt.

Open sollicitatie Intro Personeel

Het vinden van een juiste en passende baan kan erg lastig zijn als je nog niet goed weet wat je wilt. Intro Personeel biedt werkzoekende de mogelijkheid om een open sollicitatie te doen, zodat er gekeken kan worden naar een passende vacature. Onze ervaren recruiters helpen je om de beste keuze te maken bij het solliciteren. Door enkele vragen in te vullen kunnen ze de juiste vacature vinden voor jou.

Bellende recruiter van Intro Personeel.
Intro Personeel

Reviews vacatures Mechantronica

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures in de Mechatronica en WTB.