Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Engineer (Tekenaar)

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Commercieel Medewerker Binnendienst Bouw

Barendrecht
Nieuw!
2400 - 3100
39 uur
MBO

Een leuke functie als Commercieel Medewerker Binnendienst waarbij je veel contact hebt met bouwbedrijven en aannemers en het hele ordertraject begeleid. 

Planner / Werkvoorbereider Montage

Schelluinen
2500 - 3000
40 uur
MBO

Als Planner / Werkvoorbereider Montage ben jij de spil van de organisatie als het gaat om het voorbereiden en inplannen van de werkzaamheden voor onze montagemedewerkers.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Populierenweg 41
2700 - 3200
40 uur
MBO

Als Commercieel medewerker binnendienst zorg jij voor het commerciele proces met de bestaande en nieuwe klanten van a tot z.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Planner

Dordrecht
1800 - 2500
40 uur
MBO

In je werk als Transportplanner heb je dagelijks contact met klanten en je collega-chauffeurs om regionale ritten in te plannen. Het gaat dan met name om de langere termijn ritten van de afvalcontainer wagens, de zijladers, haakarmwagens en portaalwagens. Soms zijn het ad-hoc planningen, dan ben je even druk.

Commercieel medewerker binnendienst

Dordrecht
2500 - 3200
40 uur
MBO

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij hét aanspreekpunt voor klanten, accountmanagers en de interne organisatie. Je behandelt klantaanvragen, orders en klachten én brengt onze klanten altijd in contact met de juiste persoon. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van offertes, orders en contracten en je hebt een neus voor verkoopkansen.

Administratief Medewerker

Rotterdam
2250 - 2750
40 uur
MBO

Krijg jij energie van een nette administratie? En zie je het daarnaast als uitdaging om bezig te gaan met marketinguitingen? Dan zou deze functie van Administratief Medewerker en Management Assistent je goed kunnen passen! 

Support Medewerker Sales

Schiedam
2200 - 2500
40 uur
MBO

Met jouw klantgerichte houding, nauwkeurigheid en taalvaardigheden help je klanten wereldwijd. Jij tilt de support afdeling naar een hoger niveau.

Junior werkvoorbereider zonnepanelen

Fijnaart
2200 - 2700
40 uur
MBO

Offertes, tekeningen, prijzen en dat allemaal over zonnepanelen. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat alles in goede banen loopt en de monteurs hun werk kunnen doen. 

Sales Support Medewerker

Gorinchem
2600 - 2000
40 uur
HBO / WO

Heb jij een gedreven en commerciële instelling? Houd jij van werken in een ‘platte’ organisatie met veel dynamiek? In deze baan komt het allemaal aan bod!

Werkvoorbereider Bouw

Barendrecht
2500 - 3500
39 uur
MBO

Meebouwen aan een duurzaam Nederland? Berekeningen maken op het gebied van energiezuinige en energie neutrale gebouwen. Dat is waar jij als Werkvoorbereider Bouw mee aan de slag gaat. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Werkvoorbereider Productie

Middelburg
2700 - 3900
39 uur
MBO

Meewerken aan het ontwikkelen van duurzaam Nederland? Doormiddel van jouw planning en werkvoorbereiding in de productie kunnen de monteurs buiten dit verwezenlijken. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Transportplanner

Moerdijk
2000 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij iemand die houdt van een strakke planning? En heb je graag de touwtjes in handen? Dan is deze functie van Transportplanner in Moerdijk je op het lijf geschreven. Lees snel verder! 

Engineer (Tekenaar) 

Eigenlijk ben je als engineer en tekenaar een uitvinder. Telkens ben je bezig met het bedenken van passende oplossingen en het ontwerpen van installaties. Jouw technische kennis zet je in om goede en degelijke producten te ontwerpen. Daarbij gebruik je tekenprogramma’s als E-plan of Solid Works.  

Als je technisch tekenaar wilt worden kan daarvoor een vakopleiding volgen. Een opleiding waarin je alles leert over engineering en technisch tekenen.  

Heb jij technisch inzicht en zie een baan als engineer helemaal zitten? Neem dan eens contact op met één van onze recruiters.