De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Magazijnmedewerker

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Terreinmedewerker Metaalrecycling

Alphen aan den Rijn
1900 - 2500
40 uur
VMBO

Houd jij er van om buiten te werken en ben je een mensenmens dan is deze vacature zeker interessant voor jou! 

Logistiek Medewerker Hijsmaterialen

Sliedrecht
2100 - 2500
38 uur
MBO

Jij haalt de tablet uit de lader. Jij als Logistiek Medewerker ziet dat er vandaag weer aardig wat verzendingen bij elkaar gezocht moeten worden.  Aan de hand van barcodes weet je exact waar je de producten kan vinden.

Logistiek Medewerker

Zwijndrecht
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Zoek je een afwisselende baan in de Logistiek? Als Magazijnmedewerker en Koerier is elke dag anders! 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Operationeel Medewerker Overslag

Dordrecht
2250 - 2750
39 uur
VMBO

Wil jij samen met je collega’s in de haven van Dordrecht 250 ton aan bulk- of stukgoederen per dag verwerken? Ga er maar aan staan: de kunst van het behandelen van kunstmest onder de knie krijgen.

Orderpicker

Zaltbommel
2100 - 2400
40 uur
VMBO

Orders picken in dagdienst, en daarnaast ook nog eens werken op de heftruck. 

Logistiek Medewerker

Vianen
2250 - 2750
39 uur
MBO

Werk jij graag in een nuchtere technische omgeving? Dan zoeken we jou als Logistiek medewerker.

Technisch logistiek medewerker

Geldermalsen
2000 - 2650
40 uur
MBO

Met jouw hulp zorg je ervoor dat de voertuigen snel weer de weg op kunnen. Klanten help je met hun vragen en je coördineert de levering van onderdelen. 

Monteur materieeldienst

Hardinxveld-Giessendam
2400 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie bij de materieeldienst van een grote aannemer in Hardinxveld-Giessendam? Lees dan snel verder.

Logistiek Medewerker Scheepvaart

Gorinchem
2100 - 2700
40 uur
MBO

Piep, piep, piep. Langzaam rijdt de vrachtauto achteruit. Even later stapt de chauffeur uit en geeft jou een boks. Hij komt twee pallets met goederen afleveren. Je springt op de heftruck en gaat snel aan ’t werk. Niet veel later staan de spullen op z’n plek. Mooi zo, weer een klus geklaard.

Logistiek Medewerker Bovenloopkraan

Moerdijk
2400 - 2900
40 uur
MBO

Met een bovenloopkraan zorg dragen voor een goedlopend logistiek proces. Dat is waar deze producent van profielen jou als Logistiek Medewerker Bovenloopkraan voor nodig heeft.

Heftruckchauffeur Zware Lasten

Moerdijk
2400 - 3000
40 uur
MBO

Ligt jouw toekomst bij dit distributiecentrum in Moerdijk waar we een vacature hebben voor Heftruckchauffeur Zware Lasten? Lees dan verder! 

Heftruckchauffeur 5-ploegen

Moerdijk
2200 - 2400
40 uur
VMBO

Fluitend rijd je met de heftruck door de gangpaden van het magazijn. Wat een prachtige dag! Als heftruckchauffeur, magazijnmedewerker, loodsmedewerker en logistiek medewerker is het laden van groente en fruit in de vrachtwagen jouw passie.

Magazijn medewerker vacature van Intro Personeel

Werken in de haven, in een magazijn of toch liever op kantoor? Als magazijnmedewerker heb je veel verschillende werkplaatsen. Intro Personeel biedt ruim 400 vacatures magazijnmedewerker aan. Het vakgebied logistiek is erg breed, waardoor je veel verschillende soorten logistiek medewerker vacatures hebt. Een logistiek medewerker kan zich met verschillende taken bezig houden zoals: operator, heftruckchauffeur of logistiek medewerker. Vind een passende magazijn medewerker vacature voor jezelf, zodat je aan de slag kan bij je nieuwe uitdaging. Door gebruik te maken van de filters aan de linkerzijde kan je de perfecte match vinden.

Gemiddelde salaris van een magazijn medewerker vacature

Het salaris van een magazijn medewerker vacature loopt uit een, doordat de logistieke sector heel breed is. De verschillende functies zorgen ervoor dat er een groot verschil is tussen de salarissen. Het gemiddelde salaris van de magazijn medewerker vacature bij Intro Personeel zit tussen de €2.200 en €2.500 bruto per maand. Het verschil in het salaris komt door de verschillende soorten functies en vacatures. Magazijnmedewerker vacatures die als werkzaamheden meer verantwoordelijkheid hebben, zullen een hoger salaris hebben dan een andere functie. Verder bepaalt het aantal ervaring van een werknemer ook hoe hoog het salaris is, hoe meer ervaring je hebt, hoe meer salaris je zal krijgen. Tot slot bepaalt een werkgever hoeveel salaris je krijgt. De meeste vacatures als magazijnmedewerker bieden de kans om door te groeien binnen het vakgebied of binnen het bedrijf, waardoor je na enkele jaren meer salaris zal krijgen. Lees je daarom goed in bij de vacatures magazijnmedewerker, voordat je solliciteert!

Magazijnmedewerker bezig met orderpicken
Magazijnmedewerker werkend als heftruck chauffeur.

Doorgroeimogelijkheden als magazijnmedewerker

Binnen de logistiek zijn er veel soorten mogelijkheden om door te groeien naar een hogere functie. Als logistiek medewerker kan je bijvoorbeeld door groeien naar planner. Veel van de vacatures als magazijnmedewerker bieden de mogelijkheid om na een tijdje door te groeien naar een hogere functie. Hoe meer ervaring je opdoet en hoe meer je leer, hoe sneller de kans is dat je een functie hogerop krijgt met meer verantwoordelijkheid. Voordat je solliciteert bij een magazijn medewerker vacature, is het wel belangrijk om je in te lezen naar de doorgroeimogelijkheden. Tijdens een sollicitatie gesprek kan je ook altijd vragen naar de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf of binnen het vakgebied.

Veelgestelde vragen over magazijnmedewerker

De taken van een logistiek medewerker variëren en lopen erg uiteen. Je bent voornamelijk bezig met het sorteren van goederen, het verzendklaar maken van de goederen, order picken en laden en lossen van vrachtwagens.

Het salaris verschilt natuurlijk per functie en per vacature. Het gemiddelde salaris voor een logistiek medewerker is €2.300 bruto per maand.

Er zijn verschillende mogelijkheden om logistiek medewerker te worden. Er zijn verschillende opleidingen die je opleiden tot een logistieke medewerker. De meeste vacatures vragen ook om een opleiding binnen het vakgebied.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel

Intro Personeel biedt werknemers de mogelijkheid om door te groeien binnen het werkgebied nadat ze gesolliciteerd hebt op de magazijnmedewerker vacature. Intro Personeel heeft een exclusief leerplatform beschikbaar gesteld, waar werknemers gebruik van kunnen maken. Intro Academy is een platform die verschillende doorgroeimogelijkheden biedt, doordat er cursussen en certificaten worden aangeboden. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Vul een van de vacatures magazijnmedewerker in en krijg toegang tot het exclusieve platform Intro Academy. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen jouw vakgebied.