Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Machinebediener

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Productiemedewerker

Hendrik Ido Ambacht
Nieuw!
1800 - 2350
40 uur
VMBO

Wil jij echt iets moois maken en opgeleid worden als vakman en bij een leuk bedrijf in Hendrik Ido Ambacht aan de slag gaan als productiemedewerker. Dan past deze functie perfect bij jou. 

Industrieel schoonmaker

Meerkerk
Nieuw!
2100 - 2400
40 uur
VMBO

Vind jij het leuk om in een dynamische werkomgeving te werken? Heb je geen hoogtevrees en vind je het niet erg om fysiek werk te doen? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

Terreinmedewerker

Heerjansdam
Nieuw!
2100 - 2400
40 uur
VMBO

Weer een wat anders maar wel in de Logistiek? Als Terreinmedewerker heb jij een brede functie en ben je verantwoordelijk voor het hele logistieke proces op de werf. Meer weten? Lees dan snel verder…

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Technisch Magazijnmedewerker

Numansdorp
1900 - 2700
39 uur
MBO

Als technisch logistiek medewerker werk je samen met je collega’s in het warehouse. Wil jij weten wat je allemaal doet? Lees dan snel verder.

Logistiek Medewerker

Schiedam
2200 - 3000
40 uur
MBO

Zorgen dat alle interne logistieke processen goed lopen. Mensen aan de balie helpen en inkopen van goederen. In deze baan doe je het allemaal!

Heftruckchauffeur

Kapelle
2200 - 2500
40 uur
VMBO

Je hebt net de vrachtwagen gelost en je rijdt nu op jouw heftruck richting het magazijn. Dagelijks rij je van links naar rechts om alle goederen op de juiste plaats te krijgen. 

Productiemedewerker Inpakafdeling

Tiel
2000 - 2400
38 uur
VMBO

Dagelijks met je neus tussen de verse appeltaarten en werken bij een groeiend bedrijf als Productiemedewerker Inpakafdeling. Lees snel verder wat je allemaal gaat doen!

Magazijnmedewerker Brood

Haaften
2000 - 2300
36 uur
VMBO

Jij zit echt gebakken met deze baan als logistiek medewerker. Croissantjes, beschuit, ontbijtkoek en ijshoorntjes komen allemaal voorbij tijdens je werk. Jij zorgt er namelijk voor dat bakkers en ijsmaker de broodnodige grondstoffen hebben voor hun product!

Montagemedewerker zeilen

Roosendaal
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Alle zeilen bij! Als zeilmaker ben je dagelijks bezig met het maken en repareren van zeilen voornamelijk voor vrachtwagens. Als je een echte ambacht wil leren en van aanpakken weet, dan is dit beroep voor jou weggelegd.

Magazijnmedewerker Voorraad

Zwijndrecht
2000 - 2400
24 uur
VMBO

Een mooie uitdagende functie als Magazijnmedewerker Voorraad wacht op je! Meer weten over deze parttime of fulltime uitdaging? Lees dan snel verder.  

Logistiek Medewerker

Gouda
2000 - 2400
40 uur
MBO

Als technisch logistiek medewerker werk je vooral in het magazijn waar jij de verantwoordleijkheid neemt voor de materialen.

Machinebediener 

Wie als machinebediener (of operator) werkt, heeft een flinke verantwoordelijkheid. Jíj moet zorgen dat de productie niet stilvalt, maar doorgaat. Je hebt als machinebediende dan ook verschillende taken. Je houdt de machine in de gaten, voert er onderhoud aan uit en verhelpt kleine storingen. Ook controleer je de kwaliteit van de producten of kijkt of de machine technische in orde is. Overigens werk je als machinebediener meestal in de metaalsector.  

Wil je machinebediener worden? Dan kan je het beste een mbo-opleiding werktuigbouwkunde volgen. Overigens is niet altijd een opleiding nodig. Bij sommige bedrijven kan je direct aan de slag.  

Is het vak van machinebediener wat voor jou? Twijfel dan niet en solliciteer op een vacature.