Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Opperman

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Hovenier Leerling Bestratingen

Strijen
2000 - 2300
40 uur
MBO

Wil jij graag een mooi vak leren en opgeleid worden tot Hovenier en Stratenmaker?  Vind jij het leuk om een beginnend bedrijf verder uit te bouwen? Lees dan zeker even verder. 

Monteur Riolering

Alphen aan de Rijn
1600 - 2200
40 uur
MBO

Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg! Dat is een regel die heel goed bij dit bedrijf uit Alphen aan de Rijn past. Als monteur riolering ga je je dagelijks bezig houden met het vervangen en repareren van rioleringen bij particulieren. 

Opperman Stratenmaker Junior

Geldermalsen
1800 - 2400
40 uur
MBO

ls Opperman/Stratenmaker Junior ben je actief in regio Geldermalsen. De klussen verschillen van het opleveren van een nieuw binnenplein bij een verzorgingstehuis tot het aanleggen van een compleet nieuwe straat bij een winkelcentrum.

Opperman 

Of het nu waait, de zon schijnt of de regen naar beneden drupt op de aarde. Als opperman werk je in de buitenlucht. Jij zorgt ervoor dat straatmakers en metselaars aan het werk kunnen en blijven. Je zorgt ervoor dat de metsel- of bakstenen en specie klaarstaan. Ook zorg je ervoor dat er wegafzettingen worden geplaatst of gereedschappen worden aangevoerd. Kortom, je assisteert waar mogelijk. 

Om opperman te worden heb je geen specifieke opleiding nodig. Belangrijk is dat je de mouwen op wilt stropen en het werk fysiek aankan.  

Wil je als opperman aan de slag? Neem dan contact op met één van onze recruiters.