Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Sales Support Medewerker

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Magazijnmedewerker Houthandel

Utrecht
2050 - 2350
40 uur
MBO

Houd jij ook van die heerlijke houtlucht? Als Magazijnmedewerker Houthandel ben jij uit het juiste hout gesneden voor het werk. Zoek je per direct werk? Lees dan verder.

Coördinator Customer Service

Utrecht
2750 - 3750
40 uur
MBO

Ben je stressbestendig, kan je het overzicht bewaren en wordt je enthousiast van plannen? Dan wekt de functie van Coördinator Customer Service bij dit gerenommeerde logistiek bedrijf vast jou interesse! Lees snel door voor Coördinator Customer Service.

Productiemedewerker Hout

Bunnik
2050 - 2300
40 uur
VMBO

Houd jij ook van die heerlijke houtlucht? Als Productiemedewerker Hout ben jij uit het juiste hout gesneden voor het werk in de machinale houtbewerking. Interesse? Lees dan snel verder.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Administratief Medewerker Ventilatie

Barendrecht
1960 - 2500
40 uur
MBO

Werk jij graag zelfstandig maar wel samen met collega’s? Ben je klantvriendelijk en schakel je graag met bewoners en collega’s? Deze functie van Administratief Medewerker zou dan wel eens goed bij je kunnen passen.  

Assistent teamleider

Meerkerk
2600 - 3000
40 uur
VMBO

In deze functie heb jij een spetterende baan met verantwoordelijkheid! Je werkt namelijk bij een bedrijf in de verfproductie. Heb jij ervaring met leiding geven en heb je logistiek inzicht? Lees dan snel verder!

Magazijnmedewerker

IJsselstein
2000 - 2500
38 uur
MBO

Vind jij logistiek interessant en vind je het fijn om je collega’s een handje te helpen? Dan is deze functie als magazijnmedewerker echt een baan voor jou! Lees nu verder.

Verkoper Zonnepanelen

Dordrecht
1725 - 5000
40 uur
VMBO

Voor iedere verkochte zonnepaneel 10 euro extra verdienen? Lees dan snel deze vacature van Verkoper Zonnepanelen.

Teamleider Logistiek

Heinenoord
2500 - 3000
38 uur
VMBO

Als Teamleider Logistiek Heftruckchauffeur aan de slag bij een leuke en fijne houthandel in Heinenoord? Lees dan snel verder

Logistiek Medewerker

Barendrecht
2000 - 2800
40 uur
MBO

Ben je graag allround in het magazijn bezig? En werk je graag in een klein team van collega’s? Dan zou deze functie goed bij je kunnen passen. 

Logistiek Medewerker

Roosendaal
2200 - 2600
40 uur
MBO

Wil je een toekomst tegemoet in de logistiek bij een groeiend bedrijf? Kom dan werken als allround logistiek medewerker. 

Magazijnmedewerker

Roosendaal
2100 - 2500
38 uur
VMBO

Wil je afwisseling in Logistiek en Productie. Kom dan werken als Magazijnmedewerker in de elektrokabels. Ga aan de slag en je draagt bij aan het hele proces. 

Orderpicker

Hendrik Ido Ambacht
1800 - 2100
38 uur
VMBO

Op zoek naar een vaste baan als Orderpicker? En per direct beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Sales Support Medewerker

Geld moet rollen. Dat weet je als sales support medewerker wel. Op de salesafdeling verleen je ondersteunende diensten. De accountmanager of sales manager verkoopt een product. Jij zorgt ervoor dat de verkoopproces goed wordt afgehandeld. Je bent bezig met het afhandelen en opstellen van offertes en je hebt regelmatig contact met de klant.  

Het commerciële bloed moet wel een beetje door je aderen stromen. Een commerciële mbo- of hbo-opleiding is dan ook een absolute must voor deze functie.      

Ben jij een verkoper in hart en nieren? Twijfel dan niet en neem contact op met één van onze recruiters.