De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Bijzondere Baan: Hovenier Exclusieve Tuinen

27 augustus, 2019

Welke hovenier wil nu niet werken in en aan de mooiste en grootste tuinen? Als Hovenier Exclusieve Tuinen krijg je die kans. Recruiter Niels Zondervan weet alles van deze functie. “Je gaat tuinen aanleggen waar je als hovenier altijd al van hebt gedroomd.”

Wat ga precies doen? 

 “In de regio Rotterdam ga je grote en exclusieve tuinen aanleggen en onderhouden. Vaak zijn dit de tuinen van de ‘groten der aarde’. Je gaat dus echt mooie dingen maken. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van siertuinen of het maken van een bijzondere vijver. Bovendien krijg je veel verantwoordelijkheid. Je regelt veel zaken zelf. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de tuinen er pico bello bij liggen.”

Wat maakt deze baan zo bijzonder?

 “Dit is dus geen gewone hoveniersbaan. Je gaat namelijk tuinen aanleggen waar je als hovenier van heb gedroomd. Exclusieve en bijzondere tuinen. Zoals tuinen met unieke planten of bomen. Daarbij is vooral de grootte van de tuinen bijzonder te noemen. Het zijn geen kleine ‘postzegeltuintjes’, maar tuinen met een groot oppervlak. Verder is het budget ook groot. Een euro meer of minder maakt voor de eigenaars vaak niet uit. Er kan dus heel veel op deze projecten. Als de kwaliteit maar top is.” 

Wat voor iemand zoekt het bedrijf? 

“Een hovenier die een volgende carrièrestap wil maken. Heb je ervaring met het werken in grote(re) tuinen? Dan ben je zeker de geschikte persoon. De opleiding die achter de rug hebt, maakt me nog niet eens zoveel uit. Belangrijker is je motivatie en de ervaring die je hebt met het aanleggen en onderhouden van tuinen.”  

Bij wat voor bedrijf ga je aan de slag? 

“Je gaat werken bij een hoveniersbedrijf waar zo’n 20 tot 30 mensen werken. Het is een hecht team dat elkaar goed kent. Het klinkt een beetje cliché, maar samen ga je voor het mooiste en beste resultaat. Verder werken mensen er lange tijd en ken je jouw collega’s dus van haver tot gort. Met elkaar zet je de schouders eronder om mooie tuinen te realiseren.”

Wat levert het op?

“Naast een leuk salaris van 2600 – 2700 euro per maand kan je bij goed functioneren in vaste dienst. Verder heb je 13 ADV-dagen, 24 vakantiedagen en 8 procent vakantiegeld. Genoeg redenen dus om volle bak aan deze mooie baan te beginnnen.”

Lees via deze link de hele vacature!

 

 

Gerelateerde artikelen

6. Veilingsactie Product Stofzuiger

Serie 2 Draadloze steelstofzuiger Readyy’y 20Vmax Productomschrijving 2-in-1: een handstofzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor extra flexibiliteit. AllFloor Brush: één borstel om alle soorten vloeren gemakkelijk te reinigen. Parkeerstand: altijd beschikbaar, binnen handbereik, makkelijk op te bergen en op te laden. EasyClean Brush: makkelijk te verwijderen, te reinigen en opnieuw aan te brengen borstelrol. Interesse in […]

Lees artikel

5. Veilingsactie Product Vlakschuurmachine

Levert een gladde afwerking op kleinere en middelgrote platte oppervlakken. Productomschrijving Voor hoogwaardige resultaten en comfortabel schuren Motor van 200 W levert fijn schuurwerk en een soepele voortgang van het werk Ergonomisch ontwerp en weinig trillingen voor comfortabel werken met één of twee handen Microfilter stofbox vermindert stof voor een schonere werkomgeving Klithechtsysteem voor gemakkelijk […]

Lees artikel

4. Veilingsactie Product Hanglamp

Op zoek naar een mooi hanglamp voor in de huiskamer? Productomschrijving Hanglamp Juno M is met de rookglas-touch een ware must have voor jouw interieur. Deze stoere, industriële maar ook vintage lamp is de nieuwste trend en komt perfect tot zijn recht in ieder interieur. De hoogte van het glas is 18 cm. De diameter […]

Lees artikel