De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Monteur Mike als eerste via Bodegraven fluitend naar z’n werk

14 juni, 2018
Monteur Mike gaat in een Ferrari naar zijn werk.

Hoera, de eerste werknemer is via Intro Personeel Bodegraven aan de slag gegaan! Monteur Mike zal zijn eerste werkdag ongetwijfeld niet snel vergeten. ’s Ochtends vroeg vertrok hij in een Ferrari naar zijn nieuwe werkgever.

De 22-jarige Alphenaar is deze maand aan de slag gegaan als monteur melkwinning. Mike gaat langs boerenbedrijven om servicebeurten te verrichten aan melkinstallaties en zo nodig reparaties uit te voeren. Mike komt vast en zeker verder tot bloei in deze baan. Zijn hart ligt bij het boerenbedrijf. Omdat hij recent de vakopleiding Machinebouw had afgerond werd de verbinding gelegd met de agrarische sector.

“Mike zocht weer plezier in zijn werk”, legt Mathijs Vreeken, recruiter bij Intro Personeel Bodegraven, uit. “In zijn vorige baan zat hij niet op de juiste plek. Wij kunnen hem een stabiele baan met toekomst bieden. Dat geeft Mike meer mogelijkheden, onder meer omdat hij samen met zijn vriendin op zoek is naar een nieuwe woning. Kortom, in deze baan komt Mike helemaal tot bloei.”

De eerste werkdag bij zijn nieuwe werkgever zal Mike niet snel vergeten. Om 7.00 uur ’s ochtends werd hij in een snelle Ferrari naar zijn nieuwe werkplek gebracht. Zo ging Mike als eerste werknemer van Intro Personeel Bodegraven fluitend naar zijn werk.

Sinds 1 mei heeft Intro Personeel ook een vestiging in Bodegraven. Recruiters Mathijs, Tim en Arjan zijn hier dagelijks bezig om mensen aan een vaste baan te helpen. Andere vestigingen van Intro Personeel zijn te vinden in Alblasserdam, Groot-Ammers, Hardinxveld-Giessendam, Barendrecht, IJsselstein en Krimpen aan den IJssel.

Gerelateerde artikelen

6. Veilingsactie Product Stofzuiger

Serie 2 Draadloze steelstofzuiger Readyy’y 20Vmax Productomschrijving 2-in-1: een handstofzuiger en steelstofzuiger in één apparaat voor extra flexibiliteit. AllFloor Brush: één borstel om alle soorten vloeren gemakkelijk te reinigen. Parkeerstand: altijd beschikbaar, binnen handbereik, makkelijk op te bergen en op te laden. EasyClean Brush: makkelijk te verwijderen, te reinigen en opnieuw aan te brengen borstelrol. Interesse in […]

Lees artikel

5. Veilingsactie Product Vlakschuurmachine

Levert een gladde afwerking op kleinere en middelgrote platte oppervlakken. Productomschrijving Voor hoogwaardige resultaten en comfortabel schuren Motor van 200 W levert fijn schuurwerk en een soepele voortgang van het werk Ergonomisch ontwerp en weinig trillingen voor comfortabel werken met één of twee handen Microfilter stofbox vermindert stof voor een schonere werkomgeving Klithechtsysteem voor gemakkelijk […]

Lees artikel

4. Veilingsactie Product Hanglamp

Op zoek naar een mooi hanglamp voor in de huiskamer? Productomschrijving Hanglamp Juno M is met de rookglas-touch een ware must have voor jouw interieur. Deze stoere, industriële maar ook vintage lamp is de nieuwste trend en komt perfect tot zijn recht in ieder interieur. De hoogte van het glas is 18 cm. De diameter […]

Lees artikel