De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Arie Rijsdijk

Via een andere collega kwam Arie ooit bij Intro terecht. “Ik hoorde hem altijd positieve verhalen over Intro vertellen. Ik werd daardoor nieuwsgierig en heb gevraagd wat hij nu elke dag aan ’t doen was.” 

Inmiddels kent Arie de klappen van de zweep. Dagelijks is hij te vinden op vestiging Barendrecht. “Wat mijn functie zo leuk maakt is het zijn van de schakel tussen klant en kandidaat. Je helpt een kandidaat aan een mooie baan en het is echt gaaf als je ziet dat iemand op zijn of haar plek terechtkomt. Dit geldt natuurlijk ook voor klanten. Het geeft mij echt voldoening als ik een klant kan helpen aan een goede werknemer. Dat maakt dat je elke dag de deur van het kantoor tevreden achter je dicht kunt trekken!” 

Hobby’s heeft Arie natuurlijk, bijvoorbeeld sporten en piano spelen. En: Arie surft niet alleen op het internet op zoek naar kandidaten. Hij surft in zijn vrije tijd ook op een andere manier: golfsurfen. “Als er golven staan aan de Nederlandse kust lig ik graag met m’n surfplank in het water.”