De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Arie Rijsdijk

Ooit kwam Arie via een andere collega bij Intro Personeel terecht. “Ik hoorde hem altijd positieve verhalen over Intro vertellen. Ik werd daardoor nieuwsgierig en heb gevraagd wat hij nu elke dag aan ’t doen was.”

Zo werd hij recruiter. Zes jaar lang werkte Arie – met veel plezier – bij Intro in verschillende functies.  “Wat mijn functie zo leuk maakte was het zijn van de schakel tussen klant en kandidaat. Je helpt een kandidaat aan een mooie baan en het is echt gaaf als je ziet dat iemand op zijn of haar plek terechtkomt. Dat maakte dat ik elke dag de deur van het kantoor tevreden achter me dicht kon trekken!”

Nu is  hij Proces & AI consultant bij Intro Personeel. “In deze rol kan ik mijn kennis en ervaring op het gebied van recruitment combineren met mijn interesse voor procesoptimalisatie en kunstmatige intelligentie. Ik vind het ontzettend leuk om te kijken hoe we onze processen efficiënter, effectiever en innovatiever kunnen maken met behulp van AI-oplossingen. Ik leer elke dag iets nieuws en ik draag bij aan de groei en ontwikkeling van Intro en Florys Groep.”