Arjan Verhoeven

Vinden en gevonden worden. Dat is het leven een recruiter. Zo ook Arjans leven. Hoe hij bij Intro Personeel terecht kwam? In 2009 zette hij zijn cv op het wereldwijde web en werd hij gevonden door een medewerker van Intro. ”Ik ben gaan kennismaken en na enkele mooie gesprekken ben ik aangenomen. Toen ik de kans kreeg om hier te gaan werken, hoefde ik niet lang na te denken. De persoonlijke benadering trok me direct over de streep.”

Het vak van recruiter is toch wat anders dan dat van automonteur. En dat wilde hij vroeger worden. Na de afronding van een commerciële opleiding kwam hij in de personeelsbemiddeling terecht. “Ik had er nooit aan gedacht om in dit werkveld te gaan werken, maar na een geweldige stage bij een andere bemiddelingsbureau was ik overtuigd van de charme van dit vak.”

Nog steeds komt hij elke dag fluitend zijn bed uit om naar zijn werk te gaan. “Mensen een uitdaging geven waar ze (opnieuw) gelukkig van worden, daar doe ik het voor. Ik kijk er bovendien naar uit om elke dag weer nieuwe mensen te ontmoeten.”