De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Arjan Verhoeven

Vinden en gevonden worden. Dat is het leven een recruiter. Zo ook bij Arjan. Hoe hij bij Intro Personeel terecht kwam? In 2009 zette hij zijn curriculum vitae op het wereldwijde web en werd hij gevonden door een collega. ”Ik ben gaan kennismaken en na enkele mooie gesprekken ben ik aangenomen. Toen ik de kans kreeg om hier te gaan werken, hoefde ik niet lang na te denken. De persoonlijke benadering trok me direct over de streep.” 

Nadat hij was aangenomen was hij achtereenvolgens recruiter en vestigingsmanager. “Toch heeft pionieren altijd mijn hart gehad”, zegt Arjan. Daarom was hij in 2018 betrokken bij het opzetten van de Intro-vestiging in Bodegraven en in 2020 bij die in Roosendaal. “Het opzetten van een nieuwe vestiging of afdeling wat ik de afgelopen jaren al diverse keren heb mogen doen geeft me veel energie. Het uitbouwen en vergroten van je netwerk en het pionieren is mij op het lijf geschreven.” 

Momenteel is hij accountmanager new business voor heel Intro Personeel. “Van het meedenken en ontzorgen van (nieuwe) klanten heb ik altijd al veel energie gekregen.” 

In zijn vrije tijd gaat hij graag op vakantie met zijn gezin en sport hij minstens één keer per week.