De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Aron Huijser

Zijn functie als recruitment consultant bevalt Aron uitstekend. “Ik help met mensen met het vinden van een vaste baan en dat doe ik met heel veel plezier.” Vooral als zijn werk tot een mooi resultaat leidt. “Het geeft mij plezier wanneer ik iemand aan een baan heb geholpen. Als die persoon na een tijdje wordt overgenomen door een bedrijf en er een vaste baan aan over houdt.”

Dat houdt hem ook gemotiveerd. “Het is mijn doel om zowel de klant als de kandidaat tevreden te stellen. En er zo te voor zorgen dat beide partijen blij en tevreden zijn. Ik krijg er een voldaan gevoel van als mensen blij kan maken met het vinden van een baan.”

Op vestiging Hardinxveld heeft hij het prima naar zijn zin. “Het is geweldig om te werken voor een club als Intro. De gezelligheid binnen het team zorgt elke dag weer voor veel motivatie” Anderen raadt hij dan ook zeker aan recruiter te worden. “Je maakt vele partijen blij en krijgt een voldaan gevoel als je je werk goed hebt gedaan. Je hebt zelf in de hand hoe je je dag inplant en kan jezelf zo erg effectief maken.”

In zijn vrije tijd is Aron veel op het volleybalveld te vinden. “Ik ben veel bezig met volleybal. Hier steek ik mijn meeste vrije uren in. Dit doe ik bij Sliedrecht Sport.”