De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Coen van Beek

Vestigingsmanager Coen haalt ontzettend veel voldoening uit zijn werk. Het bemiddelen van mensen naar vaste banen bevalt hem uitstekend. “Ik ben verliefd geworden op het vak omdat het praktisch en resultaatgericht werk is waarbij je echt het verschil voor je kandidaten en klanten kunt maken.”

Door de buurman aan een andere baan komen. Bij vestigingsmanager Coen was dat het geval. “Bij mijn vorige werkgever zat ik niet meer helemaal op mijn plek. Daarom had ik – om eens te oriënteren – mijn cv online gezet. De volgende ochtend werd ik al gebeld door mijn buurman Hans. Ze waren mijn online cv tegengekomen.” Even later kon hij aan de slag bij Intro.

Een baan die hem prima bevalt. “Het mooiste aan werken bij Intro vind ik dat wij de partner zijn die bemiddelen in vaste functies. Het is dus niet iemand tijdelijk aan een baan helpen maar werken aan duurzame oplossingen voor zowel de kandidaat als klant. Als dit lukt en de kandidaat gaat uiteindelijk in dienst bij onze opdrachtgever is mijn werk meer dan geslaagd. Daarnaast hebben wij intern een hele fijne sfeer, werken we hard maar is er ook voldoende tijd om lol en plezier te hebben.”

Ook mooi aan zijn werk vindt Coen de bedrijfsbezoeken. “Het voelt elke keer weer als een mini-excursie. Zo heb ik bijvoorbeeld weleens eens een privérondleiding gehad in een gigantische diervoedingsfabriek. Hier werd per week 120.000 ton aan veevoer verwerkt en dat terwijl de fabriek draaiend werd gehouden door slechts vijf man per dienst. Ik voelde mij toen net alsof ik in het programma van ‘How it’s made’ zat van Discovery Channel.”