De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Harmen van Dalen

Hoe Harmen zichzelf omschrijft? De geboren inwoner van de Hoeksche Waard is naar eigen zeggen nuchter, behulpzaam en praktisch. “Ook ben ik een familiemens die erg van gezelligheid houdt.” 

Na stage in 2016 begon Harmen als recruiting consultant bij Intro Personeel. Inmiddels is hij doorgegroeid naar de functie van accountmanager. “Leuk om deze stap te kunnen zetten”, zegt Harmen daarover. “Ik ben nu vaak op pad. Ik hou ervan om klanten te helpen en te adviseren. Ze zien dan ook de meerwaarde van ons als organisatie. Je brengt bedrijven verder en helpt ze om te groeien. Ik hou van een goed gesprek met klant en kandidaat. Het is leuk om mensen verder te helpen aan een nieuwe stap. Ik kan dan net het schakeltje zijn wat een werkzoekende nodig heeft.” 

Naast zijn werk is Harmen nog in deeltijd bezig aan een opleiding Bedrijfskunde. In zijn vrije tijd besteed hij tijd aan zijn hobby’s. “Ik ben sportief en speel graag een potje voetbal in de zaal of het veld. Of ik ga hardlopen. Ook ben ik gek op de natuur en houd van leuke outdooractiviteiten zoals mountainbiken. Verder houd ik van muziek en speel zelf piano.”