De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Jaco Knikker

Vroeger wilde hij motoragent worden, maar hij werd fietsenmaker. Vandaag de dag is Jaco echter recruiting consultant bij Intro Personeel. Je kunt hem vinden op vestiging Hardinxveld. “Humor, werk en goede persoonlijke gesprekken zijn hier aan de orde van de dag en geven een hoge dosis plezier in mijn werk.”

Een derailleur plaatsen op een racefiets, een zadel demonteren of een band vervangen. Je kan er bij Jaco mee aankomen. Voor zijn tijd bij Intro was hij jarenlang fietsenmaker. “Bij een fietsenwinkel in Barendrecht was ik afdelingsmanager. Naast de verkoop zorgde ik voor alles wat er bij een fietsenwinkel komt kijken. Van het inkopen van fietsen tot het rijklaar maken en de presentatie van de winkel.”

De fietsen zijn nog steeds niet uit zijn leven verdwenen. “Wanneer het mooi weer is pak ik ’s avonds regelmatig mijn e-bike om nog snel een rondje te fietsen. Bijvoorbeeld naar de Biesbosch om te genieten van de prachtige natuur.”

Zijn werk als recruiter noemt hij ‘superleuk’. “Je maakt andere mensen blij met een goed gesprek en een mooie baan. Ik vind het heerlijk om te netwerken en met mensen over werk en persoonlijke dingen te kunnen praten. Dat ik hier nu mijn baan van kan maken had ik nooit durven dromen. De leuke sfeer met de collega’s draagt ook zeker bij aan het plezier op de werkvloer.”

Recruiter dus in plaats van motoragent. “Die wens is toch weggezakt naar een laag pitje. Misschien dat de motor er nog een keer komt, maar dan zonder zwaailicht.”

P.S. Een leuk weetje: Jaco schaatste ooit nog wedstrijden tegen topschaatser Patrick Roest