De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Jan Brak

Eén ding viel Jan op toen hij werd benaderd door één van zijn collega’s: de recruiter toonde persoonlijke interesse. En juist dát gaf de doorslag om bij Intro Personeel te gaan werken. Wie Jan zoekt: hij is op vestiging Bodegraven te vinden.

Toen hij op een eerste gesprek ging, bleek het ook nog eens uitstekend te klikken. Genoeg voor Jan als recruiter aan de slag te gaan bij Intro. Met zijn ervaring in het vak, hij was eerder recruiter bij twee uitzendbureaus, is hij een waardevolle kracht. “Ik heb mijn werk altijd met groot plezier gedaan, maar ik merkte dat ik op zoek was naar een werkgever waar ik als persoon helemaal kan aarden. Dat kan hier. Het is een nuchtere groep mensen waar ontwikkeling en input worden gewaardeerd.”

Zijn kinderdroom was om brandweerman te worden, “maar die actie vind ik helemaal terug in het werk als recruiter.” Hij geniet van de veelzijdigheid van het vak. “Het ene moment ben je met je collega’s aan ’t sparren over een kandidaat, het volgende moment spreek je een klant over een vacature. Ook geniet ik erg van de gesprekken met kandidaten en om een match te maken met een vacature.

Na zijn werk zit Jan graag op het terras of gaat hij op stap met zijn vrouw en zoontje. Of zit hij te leren achter zijn computer. “Ik ben namelijk nog bezig met een hbo-studie Human Resource Management.”