De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Johan Scheurwater

Voordat Johan het recruitersvak stapte, werkte hij maar liefst vijftien jaar in het onderwijs. Al die jaren stond ‘meester Johan’ voor de klas en zat hij in het management van de school. “Fantastische jaren waar ik met veel voldoening op terugkijk.”

Toch werd het in 2018 tijd voor wat anders. Toen Intro Personeel op zijn pad kwam, was de keuze dan ook snel gemaakt. Inmiddels is hij niet meer weg te denken van onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam. Op die vestigingen is hij vestigingsmanager. “Ik heb geen spijt van mijn keuze om recruiter te worden”, zegt Johan. “De uitdaging van mijn werk zit ‘em in de diversiteit van vacatures en het vinden van de juiste persoon voor die vacature. Elke dag is het weer een sport om de juiste match te maken. Ik geniet van de contacten en gesprekken! Als de juiste match is gemaakt geeft dat reden tot een ‘feestje’. Voor zowel de opdrachtgever, de kandidaat als voor mij!”

Overigens is Johan getrouwd en vader van vier kinderen. In zijn vrije tijd geniet Johan dan ook van zijn gezin, probeert hij zijn conditie op peil te houden door te sporten en geniet hij van zingen. Kortom, Johan is een veelzijdig persoon.