De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Laurens Zoeteman

Als recruitment consultant gaat Laurens op zoek naar de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven. “Bij Intro Personeel onderscheiden we ons omdat wij altijd op zoek gaan naar een nieuwe vaste baan voor een kandidaat die zich aanmeldt. Ik vind het mooi dat we als bedrijf dat verschil te kunnen maken.”

Werken vindt Laurens leuk. “Ik houd ervan om hard te werken samen te laten gaan met een gezonde dosis humor.” Motivatie voor zijn werk als recruiter heeft hij dan ook genoeg. “Als recruiter krijg ik de kans om mensen te helpen bij het vinden van de juiste carrièremogelijkheden. Het geeft me voldoening om talent te ontdekken, de perfecte match te maken tussen kandidaten en bedrijven, en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van zowel individuen als organisaties. Het dynamische en sociale karakter van het werk spreekt me aan, en ik geloof dat ik met mijn communicatievaardigheden en inzicht in menselijk gedrag een waardevolle schakel kan zijn in het bouwen van succesvolle teams.”

Buiten zijn werk heeft Laurens ook de nodige activiteiten. “Ik houd van sporten zoals hardlopen, krachttraining, zeilen en mountainbiken. Het is voor mij ontspanning, genieten van de natuur en je blijft mentaal en fysiek fit.” Ook vindt hij pianospelen leuk. “Heerlijk om even je ei kwijt te kunnen.” Ook een andere activiteit houdt hem bezig. “Struinen door mijn eigen mooie stad Dordrecht vind ik ook fantastisch.”