De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Lennart Visser

Doordeweeks recruiter, in het weekend in de moestuin. Wie op Google Maps de tuin van recruiter Lennart Visser opzoekt, ziet wat bijzonders. Je ziet er een heuse moestuin. Om bij te komen van de beeldschermen kweekt de Ambachter in de vrije tijd groente. “Een heerlijke manier om even bij te komen van m’n werk.”

Komkommers, tomaten, paprika’s, rode pepers, rode bieten, snijbonen en courgettes. Het is allemaal te vinden in de 300 vierkante meter grote moestuin van Lennart te vinden. “Het is heerlijk om even weg te zijn van alle beeldschermen en in de tuin bezig te zijn”, zo licht hij toe. Op de vestiging in Alblasserdam verdwijnt er dan ook wel eens een door Lennart gekweekte komkommer of andere groente in de maag van een collega. Hij is dus niet alleen recruiter, maar ook een heuse tuinder.

Voor Lennart bij Intro kwam, werkte hij als accountmanager bij bedrijven die administratieve software maken. Tot een inmiddels Intro-collega hem benaderde om een bak koffie te komen drinken. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels werkt hij met veel plezier op de vestiging in Alblasserdam. “Het is een heel diverse baan waarin je veel verschillende mensen spreekt. Het is prachtig om mensen aan de volgende stap in hun carrière te helpen.”

“Inderdaad heel wat anders dan ik vroeger wilde worden”, lacht hij. “Vroeger was ik het liefst ’s nachts bakker, overdag ambtenaar en zondags dominee. Dan kon ik bakken met geld verdienen. Maar nu niet meer. Het werk als recruiter bevalt me prima.