De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Menno van der Zee

Menno van der Zee zit helemaal op zijn plek bij Intro. Als recruiter werft hij dagelijks personeel voor bedrijven in de regio. “Er is een fijne veilige sfeer waar keihard gewerkt wordt maar ook heel veel plezier gemaakt mag worden.”

Bij Menno zit personeel werven in de familie. Net als zijn broer is hij ook recruiter. “Ik heb het werk altijd heel interessant gevonden. Hij vertelde thuis altijd leuke verhalen over zijn werk. Ik werkte al bijna tien jaar voor mijn oude werkgever en dit was eigenlijk één van de weinige beroepen die mij lieten twijfelen daar weg te gaan.”

Zijn baan levert hem veel voldoening op. “Ik krijg veel energie als je een kandidaat plaats bij een bedrijf. Niet alleen omdat dit uiteindelijk je doel is maar ook omdat je iemand hebt kunnen helpen aan een nieuwe of eerste baan.”

In zijn vrije tijd speelt hij graag een potje voetbal. “Ik doe dat niet meer fanatiek wekelijks, maar wel regelmatig in een vriendenteam. Naast voetbal speel ik regelmatig op mijn gitaar. Ik ben nog veel aan het oefenen, maar het gaat steeds beter. Verder ga ik graag lekker uit eten, terrasje pakken en geniet ik van een speciaalbiertje of een wijntje.”