Toen Robert nog klein was wilde hij graag bakker worden. Hij vond de foodsector namelijk geweldig. Het liep echter anders. ‘Recruiter’ staat er nu op zijn visitekaartje. Robert kwam bij ons stagelopen en is nooit meer weggegaan. Na zijn succesvol afgeronde opleidingen Junior Accountmanager en NIMA Marketing-A ging hij aan de slag bij onze club.

Wat zijn werk zo leuk maakt? “Je hebt enorm veel verschillende contacten. Hoe mooi is de combinatie van commercieel en sociaal bezig zijn, samen met de grote blijdschap als een werkzoekende via jou een baan heeft gevonden?!” Roberts levensmotto is dan ook: als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.

Niet onbelangrijk: in zijn vrije tijd speelt Robert graag een wedstrijdje tafeltennis. Dat doet ‘ie al sinds zijn tiende. Geen wonder dat hij de jeugd van TTV Sliedrecht Sport traint. Daarnaast wandelt hij graag en speelt hij op z’n tijd een potje FIFA.

Wie wil nou niet zo’n leuke collega hebben? Wil je Robert ook eens spreken? Hij nodigt je graag uit om eens bakkie te komen doen!