De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Rudolf Bouman

Zoek je woorden waarmee je Rudolf Bouman kan omschrijven dan kom je al snel bij ‘commercieel’ en ‘technisch’ uit. Maar natuurlijk is de recruiter uit de Hoeksche Waard meer dan dat.

Hij is van alle markten thuis. Voor hij als recruiter aan de slag ging, werkte hij als servicemedewerker, werkvoorbereider en in andere beroepen. “In mijn tienertijd wilde ik de restauratie en de particuliere bouw in, maar door de crisis van de jaren ‘80 kreeg dit een andere wending. Ik ging werken in de werkplaats van een zagerij en daarna als verkoper in een bouwmarkt.”

In zijn huidige baan als accountmanager en recruiter geniet hij met volle teugen. “Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen, mogelijkheden en ontdek weer nieuwe bedrijven of technieken. Het is mooi om bedrijven te helpen met hun continuïteit en groei te bewerkstelligen. Door de juiste nieuwe medewerkers aan te nemen of de relatie met de klant verder uit te bouwen.”

Overigens is Rudolf ook een echte familieman die van de natuur houdt. In zijn vrije tijd of op vakantie kan je hem dan ook vinden fietsend en wandelend in de natuur in Nederland of Oostenrijk. Ook bezoekt hij graag een gezellige, oude stad of leest hij lekker ontspannen in de bijbel. “Dit geeft je nieuwe energie, is ontspannend en geeft het leven een glimlach, richting of hoop.”