De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Thomas Otterspeer

Dat je als recruiter soms bijzondere situaties meemaakt weet ook Thomas. “Ik dacht dat het niet gekker kon tot ik op een dag een gesprek voerde met een kandidaat die een papegaai meenam. In het gesprek liep de vogel rustig over mijn arm. Op zich geen probleem. Tot ik de gespreksruimte uitliep en mijn collega een vlek op mijn overhemd zag.” 

Het leuke aan het recruitersvak vindt Thomas het contact met mensen. “Ik vind het belangrijk om iemands verhaal te horen. Het cv zegt niet alles. Als ik met iemand een leuk gesprek kan voeren, geef ik diegene graag een kans.”

Thomas werkt sinds 2021 bij Intro. “Ik had gesolliciteerd op een vacature als verkoper. Deze vacature stond online en zo kwam ik via Intro bij het bedrijf terecht. Eenmaal in het kennismakingsgesprek werd er gevraagd of het mij niet leuk leek om hier intern te komen werken. Dat had in eerste instantie niet mijn voorkeur.” Een paar gesprekken en twee proefdagen lopen verder dacht hij er anders over. “Ik werk hier nog steeds.” 

In zijn vrije tijd is hij lekker actief bezig. “Ik houd mijn lichaam optimaal gezind en ga veel naar de sportschool. Ook houd ik op z’n tijd van lekker uitgaan.”