Onze belofte

Zit je op je plek?

Hoe fijn is het als je niet merkt dat je werkt? Dat je het zo naar je zin hebt, dat je de tijd gewoon vergeet? Werk waar jij gelukkig van wordt, daar gaan wij voor. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen, want ook dan wil je met plezier aan het werk zijn.

Wij kijken graag vooruit en helpen je om je talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo kun je er zeker van zijn dat je op elk moment jouw kansen kunt pakken. Wij kennen de regio als geen ander en willen ook jou zo goed mogelijk leren kennen. Met alle aandacht die je verdient. Dát werkt zeker.

Dus sluit je aan bij ons uitgebreide netwerk door te solliciteren op een mooie vacature of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!

 

Blij met jouw werknemers?

Wat je ambities ook zijn, je hebt goede mensen nodig om ze waar te maken. Medewerkers die hier met plezier aan bijdragen, omdat ze passen in jouw organisatie. Met een scherp oog, een luisterend oor en een flinke dosis creativiteit zorgen wij voor een verrassend duurzame match.

Als partner van Florys ontzorgen wij jou op alle terreinen van mens, werk en organisatie. Denk aan financiële en administratieve ondersteuning, fiscale en juridische expertise en kennis op het gebied van HR, Proces en IT. Een integrale aanpak waarmee we mens en werk in lijn brengt met jouw strategische doelen.

Dát werkt zeker. Maak dus snel een afspraak met een recruiter bij jou in de buurt en vind het talent van vandaag en morgen.