De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Automotive vacatures

De automotive vacatures hebben een verrassend salaris. Intro Personeel heeft een breed aanbod aan functies binnen dit vakgebied. Bekijk snel de mogelijkheden voor jou!

Een monteur die sleutelt aan een auto.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Onderhoudsmonteur

Ridderkerk
2400 - 3400
40 uur
MBO

Voor de functie van Onderhoudsmonteur hebben we iemand nodig die niet bang is om zijn/haar handen vuil te maken en die aggregaten laat ronken alsof het een symfonieorkest is. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder

Monteur Eindcontrole

Benschop
2500 - 3400
38 uur
MBO

Gaat je hard sneller kloppen van het afleveren van kwaliteit? Ben jij technisch onderlegd, en ben je graag een belangrijke spil in een goed presterend internationaal maakbedrijf? Solliciteer dan snel op deze functie van Monteur Eindcontrole.

Monteur werkplaats

Buren
2300 - 3000
40 -
40 uur
VMBO

Heb je een passie voor techniek? En heb je ervaring als monteur of wil je monteur worden? Lees dan snel verder!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur

Kapelle
2600 - 3300
40 uur
VMBO

Vind je de hoogwerkers, stapelaars, pallettrucks geweldig? Van een pompwagen tot heftruck, alles komt bij jou voorbij! Reageer snel om deze goedbetaalde baan te krijgen.

Monteur Metro

Rotterdam
2200 - 3100
36 uur
MBO

Heb jij een voorliefde voor de stad Rotterdam? En wil je jouw ervaring inzetten als monteur? In deze functie zorg jij ervoor dat metro’s tip top in orde zijn! Wat je daarvoor moet doen? Dat lees je verder in de vacature.

Servicemonteur

Roosendaal
3100 - 3900
32 -
40 uur
MBO

Verantwoordelijk voor het zelfstandig service verlenen, inspecteren, keuren en onderhouden van diverse kraansystemen. Interessant, deze baan als Servicemonteur.

Service Engineer

Benschop
2800 - 3575
38 uur
MBO

Als Service Engineer is het logisch dat jij graag aan voertuigen sleutelt. Ben jij graag  onderweg naar klanten en los jij graag storingen op? Dan is dit je kans! Grijp deze kans door nu te solliciteren. 

Service Monteur

Nieuwegein
3100 - 4100
32 -
40 uur
MBO

Verantwoordelijk voor het zelfstandig service verlenen, inspecteren, keuren en onderhouden van diverse kraansystemen. Interessant, deze baan als Servicemonteur Hijsmateriaal.

Monteur Verhuur

Rotterdam
2500 - 3500
40 uur
MBO

Werken in de werkplaats en op locatie. Is dat voor jou de ideale combinatie? Dan is dit wat voor jou! In deze functie kan het allebei.

Assemblage monteur EV voertuigen

Benschop
2400 - 3250
38 uur
MBO

Word jij enthousiast tijdens het assembleren van elektrische voertuigen? Als Assemblage monteur  EV voertuigen in Benschop werk je dagelijks aan de assemblage van elektrische voertuigen en hoog voltage EV-systemen.

Monteur Hijsmaterieel

Nieuwegein
2800 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Zoek jij mooi technisch werk bij een gerenommeerd en betrouwbare werkgever? Wil je graag gecertificeerd keuren? Dan is deze vacature van Monteur Keuringen Hijsmaterieel jouw ding!

Servicemonteur Banden

Kapelle
2500 - 3000
40 uur
VMBO

Ben jij het liefst onderweg met je mobiele werkplaats, om klanten weer op de weg te krijgen met nieuwe of gerepareerde banden? Lees dan snel verder en wellicht wordt jij onze nieuwe service monteur!

Intro Personeel

Niks kunnen vinden?

Heb je niet de juiste automotive vacature gevonden die past bij jou interesses? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Klik hier om een open sollicitatie te doen!

Intro Personeel

Banentool

Weet je niet zeker of automotive vacatures bij jou passen? Gebruik de banentool om erachter te komen welk vakgebied of baan bij jou past. Klik hier om gebruik te maken van de tool!

Automotive industrie

Als het gaat om vacatures in de automotive industrie, is Intro Personeel de perfecte partner voor werkgevers en werknemers. Wij zijn een uitzendbureau dat zich richt op de bemiddeling van technisch personeel, waaronder automotive professionals. Intro Personeel is al jaren actief in de automotive vacatures.

Al jaren specialist in automotive vacatures

De automotive industrie is voortdurend in beweging en vraagt om mensen met de juiste kennis en vaardigheden. Wij hebben regelmatig automotive vacatures voor automonteurs, technisch specialisten, engineeringsprofessionals en andere professionals. Of het nu gaat om vaste banen, tijdelijke opdrachten of projectmatig werk, Intro Personeel kan u helpen om uw volgende carrièrestap te zetten.

Onze ervaren recruiters hebben een passie voor de automotive vacatures en begrijpen wat werkgevers en werknemers zoeken. We werken samen met een breed scala aan bedrijven in de automotive sector, van kleine garages tot grote autofabrikanten. Hierdoor hebben wij een goed beeld van de behoeften van de industrie en kunnen wij u helpen om de perfecte baan te vinden.

Een automonteur sleutelt aan de onderkant van een auto.
Intro Personeel

Reviews automotive vacatures

Bekijk wat mensen zeggen over de automotive vacatures bij Intro Personeel.

Werken en leren in de automotive industrie

Intro Academy berichten

  • Intro Academy
  • Leren en ontwikkelen

Jezelf (verder) ontwikkelen op je werk, hoe doe je dat?

Het is natuurlijk een cliché van jewelste, maar daarom niet minder waar. Stilstand is achteruitgang. Ook op je werk. Welk werk je ook doet. Om met plezier naar je werk te blijven gaan is het nodig jezelf te (blijven) ontwikkelen. We geven graag wat tips en adviezen. Hoe kan je jezelf blijven ontwikkelen op je […]

Lees artikel
  • Intro Academy
  • Sollicitatietips

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees artikel
  • Intro Academy

Waarom je in 2023 een opleiding moet gaan volgen

 Het nieuwe jaar staat voor de deur. Nog even en het is 2023. Tijd om je goede voornemens weer van stal te halen. Wat dacht je van het volgen van een opleiding, training of cursus? Wij geven alvast wat redenen waarom.   Met het nieuwe jaar in zicht is het niet alleen goed om terug te […]

Lees artikel