De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel

Vacatures Automotive

Intro Personeel kent de banenmarkt in de Automotive als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in de automotive te vinden.

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Assemblage

Moerdijk
2500 - 3200
40 uur
MBO

Vindt jij het geweldig om grote grondverzetmachines op te bouwen? Dat kan, wij zoeken monteurs om mijn dumpers en graafmachines naar klantwens op te bouwen.  

Junior Automonteur

Houten
2200 - 2800
39 uur
VMBO

In de praktijk het vak als Automonteur leren? In deze functie ga jij dit voor elkaar krijgen.

Monteur Technische Dienst

Oud-Beijerland
3000 - 4000
40 -
40 uur
MBO

Ben jij Monteur, Monteur Technische dienst of heb jij een opleiding Mechatronica gevolgd? Wil jij een dagdienstfunctie en sleutelen aan een diverse productielijnen? Lees dan snel verder. 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Verhuur

Rotterdam
2300 - 3000
40 uur
MBO

Werken in de werkplaats en op locatie. Is dat voor jou de ideale combinatie? Dan is dit wat voor jou! In deze functie kan het allebei.

Monteur Graafmachines

Moerdijk
2500 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij niet vies van olie en smeer op je handen? En werk je graag in de werkplaats samen met je collega’s aan gloednieuwe grondverzetmachines? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Servicemonteur Banden

Klaaswaal
2200 - 2700
40 uur
VMBO

Ga jij graag de weg op met de mobiele werkplaats? Lees dan verder. 

Servicemonteur Elektrische Voertuigen

Moordrecht
2200 - 2800
40 uur
MBO

Heb jij technische kennis en vind je het tof om steeds onderweg te zijn naar diegene die je nodig hebben? Dan hebben ze hier een plekje voor je.

Opbouwmonteur Elektrische Voertuigen

Zevenhuizen
1800 - 2400
40 uur
MBO

Als Opbouwmonteur Elektrische Voertuigen ben je verantwoordelijk voor de laatste opbouwfase van de Elektrische Voertuigen.

Monteur Elektrische Voertuigen

Moordrecht
2500 - 3500
40 uur
MBO

Vandaag heb je een storing in de buurt van Waddinxveen en morgen staat een APK keuring gepland samen met wat onderhoudswerk op locatie.

Monteur Junior

Rotterdam
1700 - 2500
40 uur
MBO

Lekker sleutelen en een vak leren als Monteur.

Monteur Metro

Rotterdam
2000 - 3000
36 uur
MBO

Heb jij een voorliefde voor de stad Rotterdam? En wil je jouw ervaring inzetten als monteur? In deze functie zorg jij ervoor dat metro’s tip top in orde zijn! Wat je daarvoor moet doen? Dat lees je verder in de vacature.

Servicemonteur Hijsmateriaal

's-Hertogenbosch
2800 - 3800
32 -
40 uur
MBO

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig service verlenen, inspecteren, keuren en onderhouden van diverse kraansystemen. Interessant, deze baan als Servicemonteur Hijsmateriaal.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met Intro Personeel om te vragen naar de mogelijkheden!

Vacatures in de automotive industrie

Als het gaat om vacatures in de automotive industrie, is Intro Personeel de perfecte partner voor werkgevers en werknemers. Wij zijn een uitzendbureau dat zich richt op de bemiddeling van technisch personeel, waaronder automotive professionals.

De automotive industrie is voortdurend in beweging en vraagt om mensen met de juiste kennis en vaardigheden. Wij hebben regelmatig vacatures voor monteurs, technisch specialisten, engineeringsprofessionals en andere professionals in de automotive sector. Of het nu gaat om vaste banen, tijdelijke opdrachten of projectmatig werk, Intro Personeel kan u helpen om uw volgende carrièrestap te zetten.

Onze ervaren recruiters hebben een passie voor de automotive industrie en begrijpen wat werkgevers en werknemers zoeken. We werken samen met een breed scala aan bedrijven in de automotive sector, van kleine garages tot grote autofabrikanten. Hierdoor hebben wij een goed beeld van de behoeften van de industrie en kunnen wij u helpen om de perfecte baan te vinden.

Als u op zoek bent naar een uitdagende baan in de automotive industrie, neem dan contact op met Intro Personeel. Wij zijn er om u te helpen bij het vinden van uw droombaan.