Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Barendrecht

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Administratief Medewerker Ventilatie

Barendrecht
1960 - 2500
40 uur
MBO

Werk jij graag zelfstandig maar wel samen met collega’s? Ben je klantvriendelijk en schakel je graag met bewoners en collega’s? Deze functie van Administratief Medewerker zou dan wel eens goed bij je kunnen passen.  

Monteur Binnendienst

Barendrecht
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Montage van lasapparaten in de Binnendienst? Als Monteur Binnendienst kan jij aan de slag bij dit prachtige bedrijf. Lees snel verder!

Aankomend Teamleider Inkoop

Barendrecht
2900 - 4000
39 uur
MBO

De volgende stap zetten in je loopbaan? In deze functie krijg je de kans om Teamleider Inkoop te worden en een kleine inkoopafdeling aan te sturen. Ben je analytisch, op een goede manier eigenwijs en houd je van relaties opbouwen met leveranciers? Lees dan snel verder. 

Logistiek Medewerker

Barendrecht
2000 - 2800
40 uur
MBO

Ben je graag allround in het magazijn bezig? En werk je graag in een klein team van collega’s? Dan zou deze functie goed bij je kunnen passen. 

Hovenier

Barendrecht
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Speeltoestellen plaatsen en de openbare ruimte in orde maken? Stadsparken en overig groen onderhouden? Lees snel verder voor deze mooie functie als Hovenier.

Meewerkend Voorman Groenvoorziening

Barendrecht
2300 - 2800
40 uur
MBO

Samen met jouw team zorg je ervoor zorgen dat de buitenruimte er weer prachtig bij ligt! Zin om leiding te geven aan een groep gemotiveerde vakmensen in het groen? Lees dan snel verder voor jouw nieuwe uitdaging als Meewerkend Voorman Groenvoorziening.

Assistent Expediteur

Barendrecht
2300 - 2600
40 uur
MBO

Zijn internationale trajecten jouw ding? Wil jij opgeleid worden tot een ervaren Expediteur? Lees dan verder. 

Commercieel Medewerker Junior

Barendrecht
1900 - 2500
39 uur
MBO

Wil jij jezelf ontwikkelen in een commerciële functie? En wil je doorgroeien naar een functie als commercieel medewerker binnendienst? In deze functie lees je hoe jouw loopbaan als Junior Commercieel Medewerker eruit ziet! 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Barendrecht
2400 - 3100
39 uur
MBO

Binnendienst functie op een middelgrote afdeling waarbij je met name bedrijven als kozijnfabrikanten en timmerfabrieken als klant mag bedienen. Dit doe je in nauwe samenwerking met de accountmanager!

Leerling Kitter

Barendrecht
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Wil jij graag een mooi vak leren in de bouw? In deze functie kan dat. Ervaren kitters gaan jou meenemen in het vak. Op termijn krijg je je eigen werk bus en kan je zelfstandig op pad.