De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Barendrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Barendrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Het brede aanbod aan vacatures in Barendrecht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Machinist Groenvoorziening

Barendrecht
2500 - 3000
40 uur
VMBO

Jij zorgt dat onkruid geen kans krijgt in de omgeving van Barendrecht. Als Machinist Groenvoorziening ben jij de chauffeur van de Heet Watermachine. 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Barendrecht
2700 - 3500
39 uur
MBO

Binnendienst functie op een middelgrote afdeling waarbij je met name bedrijven als kozijnfabrikanten en timmerfabrieken als klant mag bedienen. Dit doe je in nauwe samenwerking met de accountmanager!

Magazijnmedewerker

Barendrecht
2300 - 2500
40 -
40 uur
VMBO

Zoek jij een functie in het Magazijn bij een gezellige werkgever met borrels en bedrijfsfeesten? Lees dan snel verder!

Administratief Medewerker

Barendrecht
2600 - 3300
32 -
40 uur
MBO

Ben je klaar om je carrière een financieel-administratieve impuls te geven? Wij zoeken een nauwkeurige Administratief Medewerker Projecten die het overzicht houdt over projecten. Zet vandaag nog de stap en groei met ons mee!  

Inspecteur Elektrotechniek

Barendrecht
2500 - 4500
40 uur
MBO

In deze functie kom je op toffe locaties om verschillende installaties te inspecteren. Heb jij kennis van Elektro en lijkt een functie van Inspecteur je wel wat? Lees dan snel verder! 

Service Engineer Scheepvaart

Barendrecht
2500 - 3700
40 uur
MBO

Ben jij de service Engineer die de technische uitdagingen van de scheepvaart aankan? Lees hier verder.

Servicemonteur Binnen- en Buitenland

Barendrecht
3000 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij monteur en wil jij graag wat van de wereld zien? Dat kan in deze functie van Servicemonteur Binnen- en Buitenland . 

Junior Monteur Systeemwanden

Barendrecht
2400 - 2800
40 uur
VMBO

Op zoek naar een leuke baan in de techniek waar je geen opleiding voor nodig hebt? Lees dan snel verder!

Montagemedewerker Buitendienst

Barendrecht
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Op zoek naar een leuke technische baan waar je geen opleiding voor nodig hebt? Lees dan snel verder!

Commercieel Medewerker Junior

Barendrecht
2300 - 2600
39 -
39 uur
MBO

Wil jij jezelf ontwikkelen in een allround functie op kantoor? En wil je doorgroeien naar een functie als commercieel medewerker binnendienst? In deze functie lees je hoe jouw loopbaan als Junior Commercieel Medewerker eruit ziet! 

Veelgevraagde functies voor vacatures in Barendrecht

Bij de meeste vacatures in Barendrecht vallen deze in het vakgebied: metaal en constructie. Bij dit vakgebied wordt meestal gezocht naar monteurs. Zeker wordt er ook bij vacatures in Barendrecht gezocht naar hele andere functies. Zoek via de filters aan de linkerzijde van de pagina naar het juiste vakgebied die bij jou past! Ook kan je hier jouw salarisindicatie en werkuren aangeven. Neem vrijblijvend contact op met Intro Personeel voor begeleiding in het sollicitatieproces.

monteur plezier bezig met het aandraaien van een moteronderdeel.

Vacatures in de regio Barendrecht

Ben je op zoek naar meer vacatures in de regio? Naast onze vacatures in Barendrecht bieden wij ook diverse mogelijkheden in de omgeving aan. Denk aan vacatures in Rotterdam, Delft, Breda en Den Haag. Bij Intro Personeel vinden wij het belangrijk om je de beste kansen te bieden, ongeacht je woonplaats. Daarom werken wij nauw samen met verschillende bedrijven, onder andere binnen de gemeente Zuid-Holland. Onze enthousiaste recruiters staan klaar om je te begeleiden naar jouw ideale baan. Ontdek de mogelijkheden en vind jouw perfecte match met Intro Personeel!

Monteur riolering, repareert fel oranje rioolbuizen
Drie werknemers van Intro personeel in gesprek.

Intro Personeel vestiging voor vacatures in Barendrecht

Voor de vacatures in Barendrecht heeft Intro Personeel een vestiging zitten, waar recruiters werken die affiniteit hebben met de omgeving. Dit wil zeggen de nuchtere inslag en mentaliteit. Vanuit deze snelgroeiende polder gemeente heeft Intro Personeel veel samenwerkingen weten op te bouwen met diverse ondernemingen in de regio. Dit is terug te zien in het brede aanbod aan vacatures in Barendrecht.

Vragen over vacatures Barendrecht? Benader dan onze chatbot.

Bij het vinden van een nieuwe baan, komen er vaak veel vragen omhoog. Denk aan vragen als: Hoeveel kilometer wil ik reizen? Welk soort functie past het beste bij mij? Om je beter te helpen, hebben wij bij Intro Personeel nu een Chatbot. Deze slimme assistent beantwoordt snel en eenvoudig al je vragen. Weet jij niet welk vakgebied bij jou past? Of welke vacature in Barendrecht het meest geschikt is? Gebruik onze Chatbot om de perfecte baan te vinden die aansluit bij jouw interesses en ambitie. Naast de vacatures in Barendrecht biedt Intro Personeel namelijk nog veel meer mogelijkheden.

 

Op tijd komen op je werk.
Gezellige gesprekken voor vacatures bij Intro Personeel.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel voor vacatures in Barendrecht

Intro Personeel beschikt over een leerplatform voor jouw ontwikkeling: Intro Academy. De Academy zorgt voor opleidingsmogelijkheden in een bepaald vakgebied. Dit is ook mogelijk voor de vacatures in Barendrecht. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Ga dan aan de slag bij Intro Personeel en krijg exclusief toegang tot dit online leerplatform. Hierdoor kan jij doorgroeien bij de functie die bij jou past!

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

Een foto van de Italiaanse kust gedurende de zomer.
  • Blog

Vakantiegeld 2024: Belasting, Bruto/Netto en AOW

Vakantiegeld 2024 is een belangrijk extraatje waar veel Nederlanders elk jaar naar uitkijken. Het biedt de mogelijkheid om een vakantie te boeken, spaargeld aan te vullen of andere uitgaven te dekken. In 2024 zijn er een aantal veranderingen en belangrijke aandachtspunten rondom vakantiegeld die je niet mag missen. In deze blog behandelen we alles wat […]

Lees bericht
Een witte man schrijft en CV op zijn laptop op kantoor met een uitzicht op de erasmus brug en de hoofbouw van Rotterdam.
  • Blog
  • Sollicitatietips

Creëer het Perfecte CV: Tips, Voorbeelden en Handige Adviezen

Een goed CV is essentieel voor het vinden van een baan. Het biedt werkgevers een eerste indruk van jouw kwalificaties, ervaring en persoonlijkheid. In deze blog bespreken we hoe je een CV kunt maken dat je kansen op succes vergroot.   Waarom een Sterk CV Belangrijk is Een CV is meer dan een lijst van […]

Lees bericht
  • Blog
  • Sollicitatietips

Een open sollicitatie: Voorbeeld en stappenplan

Een open sollicitatie kan de sleutel zijn tot die droombaan waar u al zo lang naar zoekt. Maar wat is een open sollicitatie eigenlijk? En hoe schrijf je er een? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over open sollicitaties. 1. Wat is een open sollicitatie? Een open sollicitatie is een brief of […]

Lees bericht