De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Barendrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Barendrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Het brede aanbod aan vacatures in Barendrecht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Commercieel Medewerker Binnendienst

Barendrecht
2500 - 3200
39 uur
MBO

Binnendienst functie op een middelgrote afdeling waarbij je met name bedrijven als kozijnfabrikanten en timmerfabrieken als klant mag bedienen. Dit doe je in nauwe samenwerking met de accountmanager!

Logistiek Medewerker Techniek

Barendrecht
2200 - 2600
36 uur
VMBO

Veel afwisseling met verschillende werkzaamheden. In deze job heb je een combinatie van logistieke en technisch werkzaamheden. Lees snel verder!

Logistiek Medewerker Techniek

Barendrecht
2200 - 2600
36 uur
VMBO

Veel afwisseling met verschillende werkzaamheden. In deze job heb je een combinatie van logistieke en technisch werkzaamheden. Lees snel verder!

Junior Accountmanager

Barendrecht
2400 - 3000
40 uur
MBO

Van de binnendienst naar de buitendienst? Net je diploma junior accountmanager afgerond? Dan is dit een mooie kans voor jou! Lees snel verder. 

Commercieel Medewerker Junior

Barendrecht
2200 - 2600
39 uur
MBO

Wil jij jezelf ontwikkelen in een allround functie op kantoor? En wil je doorgroeien naar een functie als commercieel medewerker binnendienst? In deze functie lees je hoe jouw loopbaan als Junior Commercieel Medewerker eruit ziet! 

Junior Monteur Machinebouw

Barendrecht
2200 - 2500
38 uur
MBO

Heb jij wat met de landbouw en agrarische sector? Vind je het gaaf om aan grote machines te sleutelen? En wil je dit vak van Monteur Machinebouw in de praktijk gaan leren? Dan is dit je kans!

Monteur Leerling Water

Barendrecht
2200 - 2500
40 uur
VMBO

Monteur Leerling Water worden, een complete MBO opleiding krijgen? Dat kan in deze prachtige buitenfunctie. 

BBL Monteur Mechatronica

Barendrecht
840 - 2455
40 uur
VMBO

Werken als Leerling Monteur Mechatronica en tegelijkertijd een niveau 2 opleiding behalen? Lees dan verder!

Administratief Werkvoorbereider

Barendrecht
2300 - 2800
43.75 uur
MBO

In deze veelzijdige functie van Administratief Werkvoorbereider draag je de verantwoordelijkheid over diverse projecten.

Dakdekker Leerling

Barendrecht
2100 - 2600
40 -
40 uur
MBO

Een vak leren met garantie op een MBO opleiding? Lees snel verder over deze vacature van Dakdekker. 

Veelgevraagde functies voor vacatures in Barendrecht

Bij de meeste vacatures in Barendrecht vallen deze in het vakgebied: metaal en constructie. Bij dit vakgebied wordt meestal gezocht naar monteurs. Zeker wordt er ook bij vacatures in Barendrecht gezocht naar hele andere functies. Zoek via de filters aan de linkerzijde van de pagina naar het juiste vakgebied die bij jou past! Ook kan je hier jouw salarisindicatie en werkuren aangeven. Neem vrijblijvend contact op met Intro Personeel voor begeleiding in het sollicitatieproces.

Hoe kan ik het beste solliciteren voor vacatures in Barendrecht?

Als je gaat solliciteren bij een vacatures in Barendrecht, is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereid. Verschillende factoren zijn belangrijk om een goede indruk achter te laten bij de werkgever. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzorging en voorbereiding van een sollicitatiegesprek. Wil jij graag weten hoe jij het beste kan solliciteren bij een nieuwe uitdaging? Ontdek onze blog waarin veel sollicitatietips worden weggeven.

monteur plezier bezig met zijn dagelijkse werkzaamheden.
Drie werknemers van Intro personeel in gesprek.

Intro Personeel vestiging voor vacatures in Barendrecht

Voor de vacatures in Barendrecht heeft Intro Personeel een vestiging zitten, waar recruiters werken die affiniteit hebben met de omgeving. Dit wil zeggen de nuchtere inslag en mentaliteit. Vanuit deze snelgroeiende polder gemeente heeft Intro Personeel veel samenwerkingen weten op te bouwen met diverse ondernemingen in de regio. Dit is terug te zien in het brede aanbod aan vacatures in Barendrecht.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel voor vacatures in Barendrecht

Intro Personeel beschikt over een leerplatform voor jouw ontwikkeling: Intro Academy. De Academy zorgt voor opleidingsmogelijkheden in een bepaald vakgebied. Dit is ook mogelijk voor de vacatures in Barendrecht. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Ga dan aan de slag bij Intro Personeel en krijg exclusief toegang tot dit online leerplatform. Hierdoor kan jij doorgroeien bij de functie die bij jou past!

Gezellige gesprekken voor vacatures bij Intro Personeel.
Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Blog
  • Sollicitatietips

Wat is een modaal inkomen in 2023?

Het praten over inkomen is vaak een taboe in de Nederlandse samenleving. Intro Personeel vindt het belangrijk om iedereen te vertellen over het modaal inkomen van 2023. Als wij open zijn over de salarissen, ontstaat er meer gelijkheid onder de werknemers. Dit vinden wij van Intro Personeel erg belangrijk. Grote kans namelijk dat je niet […]

Lees bericht
  • Blog

Hoe jij kan profiteren van het personeelstekort

Welk beroep je ook hebt tegenwoordig, er is vrijwel zeker een grote vraag naar personeel in jouw sector. Daar kan jij, als werkzoekende, van profiteren, Maar hoe doe je dat? Of je nu monteur, hovenier, loodgieter of commercieel medewerkers bent. In alle beroepen zijn er vandaag de dag te weinig of nauwelijks mensen beschikbaar. Dat […]

Lees bericht
  • Blog

Waarom het belangrijk is om werk te hebben

Het is net geen basisbehoefte in het leven. Maar het is wel enorm belangrijk om werk of een baan te hebben. Waarom is het zo belangrijk dat je iets te doen hebt waar je helemaal blij van wordt? Maar liefst iets meer dan 73 procent van de bevolking (mensen van 15 tot 75 jaar) heeft […]

Lees bericht