De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Barendrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Barendrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Vacatures in Barendrecht
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Administratief Medewerker Allround

Barendrecht
1950 - 2250
40 uur
VMBO

Hou jij van diverse administratieve werkzaamheden op kantoor. Lees dan snel verder. 

Logistiek Medewerker

Barendrecht
1950 - 2350
39 uur
VMBO

Werken in een net en groot magazijn van een technische groothandel? Dan kan in deze functie van Logistiek Medewerker. 

Leerling Monteur Installatietechniek

Barendrecht
1930 - 2400
40 -
40 uur
MBO

Wordt jij enthousiast van het installeren van diverse systemen? Wil jij werken in de installatietechniek? Lees dan snel verder! 

Chauffeur C Botsabsorber

Barendrecht
2500 - 3500
40 uur
VMBO

Rijden als Chauffeur C op de Botsabsorber is het tegenovergestelde van een botsauto op de kermis. Weten waarom? Lees dan snel verder.

Technisch Logistiek Medewerker

Barendrecht
2000 - 2500
36 uur
VMBO

Veel afwisseling met verschillende werkzaamheden. In deze job heb je een combinatie van logistieke en technisch werkzaamheden. Lees snel verder!

Account Manager

Barendrecht
3000 - 4000
39 uur
HBO / WO

Yes! Je hebt zojuist een dikke order gescoord en daar wordt jij als accountmanager heel blij van. 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Barendrecht
2400 - 3200
39 uur
MBO

Binnendienst functie op een middelgrote afdeling waarbij je met name bedrijven als kozijnfabrikanten en timmerfabrieken als klant mag bedienen. Dit doe je in nauwe samenwerking met de accountmanager!

Assemblagemedewerker Aluminium

Barendrecht
1935 - 2300
39 uur
VMBO

Werk jij graag nauwkeurig? En ben je iemand die samenwerken met collega’s leuk vindt? Dan kan deze functie van Assemblagemedewerker goed bij je passen! 

Commercieel Medewerker Junior

Barendrecht
1900 - 2600
39 uur
MBO

Wil jij jezelf ontwikkelen in een allround functie op kantoor? En wil je doorgroeien naar een functie als commercieel medewerker binnendienst? In deze functie lees je hoe jouw loopbaan als Junior Commercieel Medewerker eruit ziet! 

Aankomend Teamleider Inkoop

Barendrecht
2900 - 4000
39 uur
MBO

De volgende stap zetten in je loopbaan? In deze functie krijg je de kans om Teamleider Inkoop te worden en een kleine inkoopafdeling aan te sturen. Ben je analytisch, op een goede manier eigenwijs en houd je van relaties opbouwen met leveranciers? Lees dan snel verder. 

Op de pagina vacatures in Barendrecht wordt een uitgebreid aanbod aan banen vertoond in verschillende vakgebieden. Lees snel verder om meer informatie te krijgen over de functies in deze omgeving.

Veelgevraagde functies voor vacatures in Barendrecht

Veelgevraagde vacatures in Barendrecht richten zich op het vakgebied: metaal en constructie. Bij dit vakgebied wordt het meest gezocht naar monteurs, maar ook vele andere functies die binnen het metaal en constructie vakgebied vallen. Daarnaast heeft Intro Personeel genoeg andere banen beschikbaar in de omgeving. Zoek via de filters aan de linkerzijde van de pagina naar het juiste vakgebied die bij jou past! Ook kan je hier jouw salarisindicatie en werkuren aangeven.

Intro Personeel vestiging voor vacatures in Barendrecht

Voor de vacatures in Barendrecht heeft Intro Personeel een vestiging zitten, waar recruiters werken die affiniteit hebben met de omgeving. Dit wil zeggen de nuchtere inslag en mentaliteit. Vanuit deze snelgroeiende polder gemeente heeft Intro Personeel veel samenwerkingen weten op te bouwen met diverse ondernemingen in de regio. Dit is terug te zien in het brede aanbod aan vacatures in Barendrecht.

Hoe kan ik het beste solliciteren voor vacatures in Barendrecht?

Als je gaat solliciteren bij een vacatures in Barendrecht, is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereid. Verschillende factoren zijn belangrijk om een goede indruk achter te laten bij de werkgever. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzorging en voorbereiding van een sollicitatiegesprek. Wil jij graag weten hoe jij het beste kan solliciteren bij een nieuwe uitdaging? Ontdek onze blog waarin veel sollicitatie tips worden weggeven.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel voor vacatures in Barendrecht

Intro Personeel beschikt over een leerplatform voor jouw ontwikkeling: Intro Academy. De Academy zorgt voor opleidingsmogelijkheden in een bepaald vakgebied. Dit is ook mogelijk voor de vacatures in Barendrecht. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Ga dan aan de slag bij Intro Personeel en krijg exclusief toegang tot dit online leerplatform. Hierdoor kan jij doorgroeien bij de functie die bij jou past!