De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Barendrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Barendrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Het brede aanbod aan vacatures in Barendrecht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Machinist Groenvoorziening

Barendrecht
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Jij zorgt dat onkruid geen kans krijgt in de omgeving van Barendrecht. Als Machinist Groenvoorziening ben jij de chauffeur van de Heet Watermachine. 

Technisch Logistiek Medewerker

Barendrecht
2000 - 2500
36 uur
VMBO

Veel afwisseling met verschillende werkzaamheden. In deze job heb je een combinatie van logistieke en technisch werkzaamheden. Lees snel verder!

Leerling Monteur Installatietechniek

Barendrecht
1930 - 2400
40 -
40 uur
MBO

Wordt jij enthousiast van het installeren van diverse systemen? Wil jij werken in de installatietechniek? Lees dan snel verder! 

Technisch Logistiek Medewerker

Barendrecht
2000 - 2500
36 uur
VMBO

Veel afwisseling met verschillende werkzaamheden. In deze job heb je een combinatie van logistieke en technisch werkzaamheden. Lees snel verder!

BBL Monteur Mechatronica

Barendrecht
840 - 2455
40 uur
VMBO

Werken als Leerling Monteur Mechatronica en tegelijkertijd een niveau 2 opleiding behalen? Lees dan verder!

Leerling Kitter

Barendrecht
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Wil jij graag een mooi vak leren in de bouw? In deze functie kan dat. Ervaren kitters gaan jou meenemen in het vak. Op termijn krijg je je eigen werk bus en kan je zelfstandig op pad.

Junior Monteur Machinebouw

Barendrecht
2000 - 2500
38 uur
MBO

Heb jij wat met de landbouw en agrarische sector? Vind je het gaaf om aan grote machines te sleutelen? En wil je dit vak van Monteur Machinebouw in de praktijk gaan leren? Dan is dit je kans!

Allround Techniek Medewerker

Barendrecht
2000 - 2600
38 uur
VMBO

Wil jij graag zelfstandig aan de slag? Vind jij het leuk als je van te voren niet weet wat je vandaag allemaal gaat doen? En heb je interesse in de techniek en logistiek? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Monteur Machinebouw

Barendrecht
2400 - 3500
40 uur
MBO

Opbouwen van grote oogstmachines voor de landbouw, waaronder spruitenplukkers. Dat is wat jij als Monteur Machinebouw gaat doen in de werkplaats.

Assistent Expediteur

Barendrecht
2300 - 2600
40 uur
MBO

Zijn internationale trajecten jouw ding? Wil jij opgeleid worden tot een ervaren Expediteur? Lees dan verder. 

Veelgevraagde functies voor vacatures in Barendrecht

Bij de meeste vacatures in Barendrecht vallen deze in het vakgebied: metaal en constructie. Bij dit vakgebied wordt meestal gezocht naar monteurs. Zeker wordt er ook bij vacatures in Barendrecht gezocht naar hele andere functies. Zoek via de filters aan de linkerzijde van de pagina naar het juiste vakgebied die bij jou past! Ook kan je hier jouw salarisindicatie en werkuren aangeven. Neem vrijblijvend contact op met Intro Personeel voor begeleiding in het sollicitatieproces.

Hoe kan ik het beste solliciteren voor vacatures in Barendrecht?

Als je gaat solliciteren bij een vacatures in Barendrecht, is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereid. Verschillende factoren zijn belangrijk om een goede indruk achter te laten bij de werkgever. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzorging en voorbereiding van een sollicitatiegesprek. Wil jij graag weten hoe jij het beste kan solliciteren bij een nieuwe uitdaging? Ontdek onze blog waarin veel sollicitatietips worden weggeven.

monteur plezier bezig met zijn dagelijkse werkzaamheden.
Drie werknemers van Intro personeel in gesprek.

Intro Personeel vestiging voor vacatures in Barendrecht

Voor de vacatures in Barendrecht heeft Intro Personeel een vestiging zitten, waar recruiters werken die affiniteit hebben met de omgeving. Dit wil zeggen de nuchtere inslag en mentaliteit. Vanuit deze snelgroeiende polder gemeente heeft Intro Personeel veel samenwerkingen weten op te bouwen met diverse ondernemingen in de regio. Dit is terug te zien in het brede aanbod aan vacatures in Barendrecht.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel voor vacatures in Barendrecht

Intro Personeel beschikt over een leerplatform voor jouw ontwikkeling: Intro Academy. De Academy zorgt voor opleidingsmogelijkheden in een bepaald vakgebied. Dit is ook mogelijk voor de vacatures in Barendrecht. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Ga dan aan de slag bij Intro Personeel en krijg exclusief toegang tot dit online leerplatform. Hierdoor kan jij doorgroeien bij de functie die bij jou past!

Gezellige gesprekken voor vacatures bij Intro Personeel.
Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Blog

Wat je allemaal met jouw vakantiegeld kan doen

Het is normaal gesproken al fijn als je salaris op je rekening wordt gestort, maar in de maand mei is het helemaal leuk. De kans is groot dat je dan je vakantiegeld krijgt. Misschien een goed idee om eens goed na te denken wat je met dat extra geld gaat doen. Voor veel mensen is […]

Lees bericht
  • Intro Academy

Jezelf (verder) ontwikkelen op je werk, hoe doe je dat?

Het is natuurlijk een cliché van jewelste, maar daarom niet minder waar. Stilstand is achteruitgang. Ook op je werk. Welk werk je ook doet. Om met plezier naar je werk te blijven gaan is het nodig jezelf te (blijven) ontwikkelen. We geven graag wat tips en adviezen. Hoe kan je jezelf blijven ontwikkelen op je […]

Lees bericht
  • Bijzondere Baan

Tussen bloemen en bomen zet je als Logistiek Medewerker Boomkwekerij orders klaar

Heesters, rozen, laanbomen of solitairs. Je kan het zo gek niet bedenken of je vervoert ze als Logistiek Medewerker Boomkwekerij. “Als je enige kennis van bomen en planten hebt, ben je erg geschikt voor deze baan.” Op een boomkwekerij in Noord-Brabant ga je aan de slag als Logistiek Medewerker. Een gevarieerde baan waar recruiter Corné […]

Lees bericht