De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Benschop

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Benschop.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Assemblage

Benschop
2300 - 2875
38 uur
MBO

Wil jij sleutelen bij een fantastisch familiebedrijf, waarbij je ook nog eens iedere vrijdagmiddag vrij bent? Wees er dan snel bij, en lees deze vacature voor Monteur Assemblage!

Office Manager

Benschop
2475 - 3075
24 -
38 uur
MBO

Ben jij communicatief sterk en heb je een open en gastvrije houding en wil jij werken bij een fantastisch familiebedrijf waarbij je ook nog eens iedere vrijdagmiddag vrij bent? Wees er dan snel bij, en lees deze vacature voor Office Manager

Magazijnmedewerker

Benschop
1950 - 2550
38 uur
MBO

Wat werk je toch in een mooi magazijn. Alle laatste hightech snufjes, precies wat jij nodig hebt als Magazijnmedewerker Warehouse. Lees snel verder en solliciteer.

Heftruckchauffeur Magazijn

Benschop
1900 - 2550
38 uur
MBO

Werk je graag in een volledig geautomatiseerd magazijn, om een technisch bedrijf? In deze vacature lees je hoe jouw loopbaan als Heftruckchauffeur Magazijn eruit ziet!

Monteur Prototype

Benschop
2650 - 3575
38 uur
MBO

Vindt jij het leuk om constant naar verbetering te kijken, en neem jij het initiatief? Lees dan snel deze functie van Monteur Prototype en solliciteer! 

Service Monteur

Benschop
3000 - 3500
40 uur
MBO

Wordt jij enthousiast van het werken met A merk machines, en vindt jij afwisselend werk geweldig? Dan is dit de functie voor jou.

Monteur Buitendienst

Benschop
2400 - 3300
38 uur
MBO

Als Monteur Buitendienst is het logisch dat jij graag aan voertuigen sleutelt. Ben jij graag  onderweg naar klanten en los jij graag storingen op? Dan is dit je kans! Grijp de kans door nu te solliciteren. 

Monteur PDI

Benschop
2200 - 3000
38 uur
MBO

Gaat je hard sneller kloppen van het afleveren van kwaliteit? Ben jij technisch onderlegd, en ben je graag een belangrijke spil in een goed presterend internationaal maakbedrijf? Solliciteer dan snel op deze functie van Monteur PDI !

Medewerker Assemblage

Benschop
2100 - 2600
38 uur
MBO

Wil je sleutelen bij een fantastisch familiebedrijf, waarbij je ook nog eens iedere vrijdagmiddag vrij bent? Lees dan snel deze vacature en solliciteer! 

Assemblage monteur

Benschop
2300 - 2875
38 uur
MBO

Sleutelen, geweldig toch? Wordt jij hier ook zo enthousiast van? Als Assemblage monteur kan je de hele dag sleutelen. Interesse? solliciteer dan snel. 

Welkom in Benschop

Het dorp Benschop maakt deel uit van de gemeente Lopik. Het dorp, wat ligt in de provincie Utrecht, heeft een oppervlakte van 15 m2 en heeft veel boerderijen. Beroemd is de beer van Benschop. In vroeger tijden meende een inwoner ooit een beer te zien en waarschuwde in paniek zijn dorpsgenoten. Bij terugkomst viel het alles mee: het bleek een mestkar te zijn.