De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Bunnik

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Bunnik.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Heftruckchauffeur

Bunnik
2200 - 2400
40 uur
VMBO

Wil je heftruck rijden in verschillende loodsen gevuld met het mooiste tropisch hardhout? Dan is deze fulltime functie zeker wat voor jou.

Commercieel medewerker Hout

Bunnik
2100 - 2400
40 uur
MBO

Wil jij je specialiseren in hout? Ben je commercieel en wil je de klant graag voorzien van een oplossing. Dan is de functie van Commercieel medewerker Hout jouw ding!

Loodsmedewerker Houthandel

Bunnik
2095 - 2300
40 uur
MBO

Houd jij ook van die heerlijke houtlucht? Als Loodsmedewerker Houthandel ben jij uit het juiste hout gesneden voor het werk. Interesse? Lees dan snel verder.

Productiemedewerker Hout

Bunnik
2095 - 2300
40 uur
VMBO

Houd jij ook van die heerlijke houtlucht? Als Productiemedewerker Hout ben jij uit het juiste hout gesneden voor het werk in de machinale houtbewerking. Interesse? Lees dan snel verder.

Administratief medewerker Werfkantoor

Bunnik
2300 - 2800
40 uur
MBO

Heb jij behoefte aan veel uitdaging? Administratief werk, controles uitvoeren op producten, maar ook inspringen bij knelpunten in de logistiek. Zoek jij deze kans? Lees snel meer over de functie Administratief medewerker Werfkantoor. 

Administratief medewerker Telefoniste

Bunnik
2100 - 2600
40 uur
MBO

Heb jij behoefte aan veel uitdaging? Ben je graag aan de gang met communicatie, informatie en administratie? Lees dan meer over de functie van Administratief medewerker Telefoniste in het hout.

Logistiek medewerker Junior

Bunnik
1250 - 2100
40 uur
VMBO

Zoek je een mooie leerwerk plek voor je BBL opleiding? Als Logistiek medewerker Junior bij een Houthandel kan je mooie stappen zetten. Ben je uit het juiste hout gesneden voor dit werk? Lees dan snel verder.

Medewerker Bedrijfsbureau Hout

Bunnik
2400 - 2900
40 uur
MBO

Verkoper Hardhout

Bunnik
2100 - 2400
40 uur
MBO

Zoek jij een dynamische functie als Verkoper van hardhout? Verkoop, advieswerk, administratieve werkzaamheden, verdiepen in de producten, bewerkingen en de houtbranche. Met jouw commerciële skills kan jij je stempel drukken op het werk. Lees snel verder!

Welkom in Bunnik

Omringd door Landgoed Oud-Amelisweerd en Fort Vechten (Waterliniemuseum) kun je het dorp Bunnik vinden. Door de gemeente stroomt de rivier De Kromme Rijn. De dorpen Odijk en Werkhaven maken deel uit van de gemeente. Het dorp Bunnik is vermoedelijk in de negende eeuw ontstaan.