Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Den Haag

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Den Haag.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Servicemonteur Kozijnen

Den Haag
2300 - 3000
40 uur
MBO

Op zoek naar een baan met veel afwisseling en sociaal contact met klanten? In deze technische functie kan jij op korte termijn starten!

Service Coördinator

Den Haag
3000 - 3600
40 uur
MBO

Ben jij goed in het aansturen van een team monteurs, maar ook in het ontvangen van goederen. Dit zijn slechts een paar van de werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden. Lees hier wat je nog meer gaat doen.

Monteur Bakkerijmachines

Den Haag
2000 - 2400
40 uur
MBO

Ruik je dat? Die heerlijke geur van de bakker? Die heerlijke lucht is er omdat jij net de bakkerijmachine gerepareerd hebt en de bakker snel weer begonnen is met brood maken. Benieuwd met wie en waar je dit doet. Lees dan snel verder!

Manager R&D

Den Haag
4000 - 5500
40 uur
HBO / WO

Ben jij een echte teamspeler? dan kan je bij deze functie je ei wel kwijt. Je mag namelijk de ICT afdeling managen. Weten wat je nog meer kan verwachten? bekijk de snel de volledige vacature.

Medewerker Groenvoorziening

Den Haag
1800 - 2400
40 uur
MBO

Betaald buiten spelen? Genieten van de natuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een mooi en opgeknapt park. Lees dan verder. 

Monteur Bakkerijmachines

Den Haag
2000 - 2400
40 uur
MBO

Ruik je dat? die heerlijke geur van de bakker? Die heerlijke lucht is er omdat jij net de bakkerijmachine gerepareerd hebt en de bakker snel weer begonnen is met brood maken. Benieuwd met wie en waar je dit doet. Lees dan snel verder!

Monteur Installatietechniek

Den Haag
2500 - 3500
40 uur
MBO

Als Servicemonteur Koeltechniek ben je elke dag bezig met werkzaamheden aan koeltechnische installaties. Je werkt aan projecten bij overheidsinstellingen, scholen, zwembaden en bedrijven.

Groenvoorziener Den Haag

Den Haag
1800 - 2300
40 uur
VMBO

Geniet jij van het besturen van machines? En werk je graag alleen? Dan kan deze functie van Machinist Groenvoorziening goed passen!

Medewerker Wijkonderhoud

Den Haag
1800 - 2400
40 uur
VMBO

Het groenseizoen is in volle gang. Bomen en planten beginnen alweer te groeien. Dit voorjaar kun je aan de slag als Medewerker Wijkonderhoud, Groenvoorziener of Medewerker Groenvoorziening in het centrum van Den Haag.

Storingsmonteur Hang- en Sluitwerk

Den Haag
2200 - 2900
40 uur
MBO

Uitdagend technisch werk, veel contact met klanten en veel verantwoordelijkheid. Dit is een korte omschrijving van deze mooie baan als Storingsmonteur Hang- en Sluitwerk.