De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Den Haag

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Den Haag.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Binnenhof paleis binnenplaats in Den Haag, Nederland 's nachts.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Leerling

Den Haag
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Wil jij een vak leren in de techniek? In deze functie werk je veel op locatie bij de klant. Je komt op veel verschillende plekken en hebt een afwisselende baan! Lees snel verder.

Grondwerker Infra

Den Haag
2000 - 2700
40 uur
MBO

Heerlijk buiten werken bij een prachtige organisatie die goed is voor het personeel en waar je kan doorgroeien. Een prachtig CAO met onder andere 37 vakantiedagen per jaar.

Maaimachinist

Den Haag
2500 - 3000
40 uur
VMBO

Strakke grasvelden is het resultaat van jouw werk als Machinist Gazonmaaier!

Service Coördinator

Den Haag
3000 - 3600
40 uur
MBO

Ben jij goed in het aansturen van een team monteurs, maar ook in het ontvangen van goederen? Dat zijn slechts een paar van de werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden. Lees hier wat je nog meer gaat doen! 

Assemblagemonteur Bakkerijmachines

Den Haag
2500 - 3000
40 uur
MBO

Ruik je dat? Die heerlijke geur van de bakker? Die heerlijke lucht is er omdat jij net de bakkerijmachine gerepareerd hebt en de bakker snel weer begonnen is met brood maken. Benieuwd met wie en waar je dit doet. Lees dan snel verder!

Service Coördinator

Den Haag
3000 - 3600
40 uur
MBO

Ben jij goed in het  aansturen van een team monteurs, maar ook in het ontvangen van goederen? Dat zijn slechts een paar van de werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden. Lees hier wat je nog meer gaat doen. 

Monteur Leerling

Den Haag
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Wil jij een vak leren in de techniek? In deze functie werk je veel op locatie bij de klant. Je komt op veel verschillende plekken en hebt een afwisselende baan! Lees snel verder.

Servicemonteur Sloten

Den Haag
2300 - 3000
40 uur
MBO

Op zoek naar een baan met veel afwisseling en sociaal contact met klanten? In deze technische functie kan jij op korte termijn starten!

Monteur Leerling Water / Gas / Elektra

Den Haag
2200 - 2500
40 uur
VMBO

Monteur Leerling Water worden, een complete MBO opleiding krijgen? Dat kan in deze prachtige buitenfunctie. 

Administratief Werkvoorbereider

Den Haag
2300 - 2700
43.75 uur
MBO

In deze veelzijdige functie van Administratief Werkvoorbereider draag je de verantwoordelijkheid over diverse projecten.

Vakgebieden vacatures Den Haag

Als werkzoekende in Den Haag ben je vast op zoek naar vacatures Den Haag en omgeving. Bij Intro Personeel hebben we goed nieuws voor je: we hebben een groot aantal interessante vacatures beschikbaar in Den Haag en de nabije omgeving. Of je nu op zoek bent naar een baan in de techniek, bouw, logistiek of groenvoorziening, bij ons vind je vacatures in Den Haag die bij jou passen.

Over Intro Personeel

Bij Intro Personeel vinden we het belangrijk dat we niet alleen kijken naar je cv, maar ook naar wie jij als persoon bent en wat jouw wensen en behoeften zijn. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we de vacatures in Den Haag vinden die het beste bij jou passen. We willen namelijk dat jij een baan vindt waar je met plezier naartoe gaat en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Als je solliciteert op een van onze vacatures in Den Haag, dan kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op je sollicitatiegesprekken en we blijven gedurende het hele sollicitatieproces met je in contact.

Vacatures in omgeving Den Haag

Bij Intro Personeel hebben we niet alleen vacatures in Den Haag, maar ook in omliggende plaatsen zoals Rijswijk, Rotterdam en Zoetermeer. Als je dus niet per se in Den Haag zelf wilt werken, dan hebben we nog steeds voldoende mogelijkheden voor je.

Onze vacatures in Den Haag variëren van technische functies tot logistieke en administratieve functies. Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in een van deze vakgebieden, dan hebben wij wellicht de perfecte vacature voor jou beschikbaar.

Dus ben je op zoek naar vacatures in Den Haag en omgeving? Kijk dan eens op onze website of neem contact met ons op. We helpen je graag verder in je zoektocht naar een baan die bij jou past en waar je met plezier naartoe gaat.

Gezellige gesprekken voor vacatures bij Intro Personeel.