De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Goudriaan

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Goudriaan.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Studenten Bijbaan Inpak

Goudriaan
1200 - 1800
16 -
36 uur
MBO

Ben jij student en wil je graag een flexibele bijbaan? Reageer dan op deze vacature! Als Inpakmedewerker bij een drukkerij heb je de mogelijkheid flexibel te werken.

Inpakmedewerker flexibel

Goudriaan
1400 - 1900
16 -
36 uur
MBO

Ben je bijvoorbeeld student, moeder, gepensioneerd of op zoek naar een flexibele (bij)baan voor 16 tot 36 uur? Dan kan dit zomaar een match zijn! Lees verder om meer te weten te komen over deze functie als Inpakmedewerker bij een drukkerij!

Heftruckchauffeur 2 ploegen

Goudriaan
1800 - 2300
36 uur
VMBO

Als heftruckchauffeur is het aan jou de taak om er voor te zorgen dat de producten op de juiste plek worden afgeleverd. Op zoek naar een leuke baan, dan is dit je kans! Solliciteer direct!

Grafisch nabewerker

Goudriaan
1800 - 2300
36 uur
VMBO

Kan jij heel nauwkeurig werken en lijkt het jouw leuk om aan de slag te gaan bij een drukkerij als grafisch nabewerker, snijder (vouwer)? Solliciteer dan direct op deze leuke functie!

Werkvoorbereider Timmerfabriek

Goudriaan
2200 - 3000
40 uur
MBO

Allround groenmedewerker

Goudriaan
2000 - 3000
40 uur
VMBO

Ben jij de alleskunner in het groen, bedienen van een tractor, kraan, maaimachine als het plaatsen van een beschoeiing of het aanleggen van een tuin zijn geen onbekende activiteiten voor jou? Dan is deze functie van allround medewerker groen echt voor jou!