De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Groot-Ammers

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Groot-Ammers.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Een bekende fietsbrug in Groot Ammers.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Constructiebankwerker

Groot-Ammers
Solliciteer als één van de eerste!
2300 - 3400
38 uur
VMBO

Op zoek naar een gevarieerde baan waarin jij bijdraagt aan de bouw van innovatieve machines? Solliciteer dan hieronder als Constructiebankwerker lasser. 

Kwaliteitscontroleur Graafmachines

Groot-Ammers
2300 - 3100
40 uur
MBO

Klaar is kees! Jij weet met jouw nauwkeurige en administratieve vaardigheden de hele checklist van technische onderdelen na te lopen. 

Spuiter Graafmachines

Groot-Ammers
2300 - 2850
40 uur
MBO

Dompel jezelf onder in kleuren en laat graafmachines stralen! Wij zoeken een gepassioneerde Spuiter die met zijn spuitkunsten onze graafmachines tot leven brengt. Solliciteer snel! 

Monteur Elektrische Voertuigen

Groot-Ammers
2400 - 3100
40 uur
MBO

Zet jouw passie voor voertuigen om in een carrière! Wij zoeken een enthousiaste Monteur Elektrische Voertuigen om ons team te versterken. Solliciteer snel! 

Straler Spuiter buitendienst

Groot-Ammers
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Als Straler Spuiter ga je aan de slag in een vast team, op verschillende plekken in het land. Samen renoveer je riolen en waterreservoirs.

Operator kaas

Groot-Ammers
2600 - 2900
37.5 uur
VMBO

Overal om je heen kazen die diverse processen doorlopen om uiteindelijk op je brood te belanden! Klinkt leuk toch? Jij gaat daaraan bijdragen.

Expediteur Zwaar Transport

Groot-Ammers
2300 - 3000
40 uur
MBO

Jij hebt het! Een gevoel voor internationale logistiek & transport en de drive om door te gaan tot de beste oplossing gevonden is. Lees snel verder!

Monteur Grondverzetmachines

Groot-Ammers
2500 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij de technische held die niet terugschrikt voor een uitdagende klus? Leg je moersleutels en sleutels aan de kant en ga aan de slag als Monteur Grondverzetmachines!  

Wasstraatmedewerker

Groot-Ammers
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Ben jij een echte schoonmaakfanaat en houd je van glanzende voertuigen? Kom dan ons team versterken als Wasstraatmedewerker!

Reachtruckchauffeur ploegendienst

Groot-Ammers
2600 - 2900
37.5 uur
VMBO

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde Reachtruckchauffeur die op zoek is naar een dynamische werkplek in de kaasindustrie? In een modern kaaspakhuis in Groot-Ammers krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in het logistieke proces. Solliciteer en groei mee!

Vacatures in Groot-Ammers voor jou!

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in Groot-Ammers? Zoek dan niet verder! Wij hebben een breed scala aan vacatures beschikbaar in verschillende sectoren, van techniek tot administratie en alles daartussenin.

Vacatures omgeving Groot-Ammers

Groot-Ammers is een prachtig dorp gelegen in de Alblasserwaard, omgeven door groen en water. Het is een ideale plek om te wonen en te werken, met goede verbindingen naar nabijgelegen steden zoals Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Onze vacatures zijn geschikt voor zowel ervaren professionals als starters op de arbeidsmarkt. Wij bieden uitdagende functies met veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Over Intro Personeel

Als u op zoek bent naar een vacature in Groot-Ammers, kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met diverse lokale bedrijven en organisaties en hebben toegang tot een breed netwerk van werkgevers in de regio.

Dus waar wacht u nog op? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog voor uw droombaan in Groot-Ammers!