Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Groot-Ammers

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Lasser Mig Mag

Groot-Ammers
2300 - 2600
40 uur
MBO

Doe snel je laskap af en lees deze vacature van Mig Mag Lasser eens goed door. Voor een prachtig bedrijf in Groot-Ammers zijn wij op zoek naar starters of mensen die al wat ervaring hebben met mig mag lassen.

Monteur Elektrische Voertuigen

Groot-Ammers
2000 - 3100
40 uur
MBO

Zet jij graag je technische kennis in voor een ‘groenere’ en meer duurzame wereld?

Weegbrug medewerker

Groot-Ammers
1800 - 2500
40 uur
MBO

Als Administratief Medewerker Weegbrug ben je het eerste aanspreekpunt van de chauffeurs die de lading komen lossen. Je controleert of het gewicht en de lading klopt met de bon en verwerkt dit in het systeem. Eventuele afwijkingen vallen jou op en deze meld je bij je leidinggevende. Je werkzaamheden bestaan vooral uit:  Contact met de chauffeurs; […]

Lasser MIG MAG

Groot-Ammers
1900 - 3000
40 uur
VMBO

Als bankwerker, constructiebankwerker, lasser en monteur ben je dagelijks bezig met constructiewerkzaamheden.

Werkvoorbereider / Calculator WTB

Groot-Ammers
2800 - 4000
40 uur
HBO / WO

Als werkvoorbereider / calculator WTB werk je intensief samen met de uitvoerders en sta je direct in contact met de opdrachtgevers. Je maakt tekeningen met autocad en solidworks, ook is het aan jouw de taak om calculaties te maken van kleine en grote projecten.

Straler Spuiter buitendienst

Groot-Ammers
1800 - 2600
40 uur
VMBO

In deze functie werk je door het hele land in een vast team. Met elkaar brengen jullie een moderne bescherming laag in de (schoongemaakte) riolen en wateropslagplaatsen. 

Reachtruckchauffeur

Groot-Ammers
2400 - 2600
37.5 uur
VMBO

Heb je machinegevoel en vind je het leuk om te rijden op een reachtruck? En vind je het geen probleem om in de 3 ploegen te werken? Dan is deze vacature jouw op het lijf geschreven!

Monteur Buitendienst

Groot-Ammers
1800 - 2600
40 uur
VMBO

In deze functie ben je aan het sleutelen aan pompen en gemalen. Samen met je collega’s doe je dit in de ruime omgeving van de gemeente Molenlanden en de Drechtsteden. 

Software Engineer

Groot-Ammers
3500 - 5500
40 uur
HBO / WO

Zeggen de termen C# of C++ jou wat? Of in mindere mate Javascript, D3JS, Microsoft Azure of Power BI. Dan ben jíj de software ontwikkelaar die wij zoeken

Technisch Operator Dagdienst

Groot-Ammers
2600 - 2900
40 uur
MBO

Ben jij een technisch operator, op zoek naar méér uitdaging dan het productieproces alleen? Vind jij het ook gaaf om tests uit te voeren, aan productielijn of product? Werk je graag in een kleinschalig bedrijf? Dan zoeken we jou!