Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Groot-Ammers

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Administratief Medewerker

Groot-Ammers
2000 - 2400
40 uur
MBO

Als Administratief Medewerker ben je erg belangrijk voor het bedrijf, daarnaast heb je veel doorgroei mogelijkheden.

Lasser MIG MAG

Groot-Ammers
1900 - 3000
40 uur
VMBO

Als bankwerker, constructiebankwerker, lasser en monteur ben je dagelijks bezig met constructiewerkzaamheden.

Ongedierte bestrijder

Groot-Ammers
1900 - 2750
40 uur
MBO

Op allerlei plaatsen, bij bedrijven en in gebouwen kan er overlast van ongedierte ontstaan wanneer er geen maatregelen worden genomen. Dit kan uiteindelijk betekenen dat een bedrijf moet sluiten of dat voorraden verloren gaan. Als ongediertebestrijder zorg je er voor dat dit niet gebeurt én dat het probleem van de klant niet meer terugkomt.

Administratief medewerker

Groot-Ammers
1800 - 2500
40 uur
MBO

Als Administratief Medewerker Weegbrug ben je het eerste aanspreekpunt van de chauffeurs die de lading komen lossen. Je controleert of het gewicht en de lading klopt met de bon en verwerkt dit in het systeem. Eventuele afwijkingen vallen jou op en deze meld je bij je leidinggevende. Je werkzaamheden bestaan vooral uit:  Contact met de chauffeurs; […]

Werkvoorbereider / Calculator WTB

Groot-Ammers
2800 - 4000
40 uur
HBO / WO

Als werkvoorbereider / calculator WTB werk je intensief samen met de uitvoerders en sta je direct in contact met de opdrachtgevers. Je maakt tekeningen met autocad en solidworks, ook is het aan jouw de taak om calculaties te maken van kleine en grote projecten.

Software Engineer

Groot-Ammers
3500 - 5500
40 uur
HBO / WO

Zeggen de termen C# of C++ jou wat? Of in mindere mate Javascript, D3JS, Microsoft Azure of Power BI. Dan ben jíj de software ontwikkelaar die wij zoeken

Leerling Hovenier

Groot-Ammers
1700 - 2400
40 uur
VMBO

Als Leerling Hovenier werk je samen met je collega’s om de tuinen van klanten in optimale staat te brengen. Je bent zowel actief in de tuinaanleg als in het onderhoud. Wil jij graag buiten werken en een vak leren? Solliciteer dan op deze functie.

Expediteur Zwaar Transport

Groot-Ammers
2300 - 3000
40 uur
MBO

Jij hebt het: een gevoel voor internationale logistiek & transport en de drive om door te gaan tot de beste oplossing gevonden is.

Orderpicker Technische Onderdelen

Groot-Ammers
2100 - 2300
40 uur
VMBO

Vrolijk stap je op de reachtruck om de eerste order te picken. De monteurs staan te springen om de technische onderdelen van jou te ontvangen, zodat zij aan de slag kunnen om aan de mooiste grondverzetmachines te sleutelen.

Reachtruckchauffeur

Groot-Ammers
2400 - 2600
37.5 uur
VMBO

Heb je machinegevoel en vind je het leuk om te rijden op een reachtruck? En vind je het geen probleem om in de 3 ploegen te werken? Dan is deze vacature jouw op het lijf geschreven!