De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Hendrik Ido Ambacht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Hendrik Ido Ambacht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Vacatures in Hendrik Ido Ambacht, naast de bekende Alblasserdamsebrug.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Technisch productiemedewerker

Hendrik Ido Ambacht
1900 - 2600
40 uur
VMBO

Medewerker montage, medewerker assemblage, technisch productiemedewerker of gewoon sleutelaar: hoe je het ook noemt; van technisch werk word jij blij!  Zagen van remvoering, spuiten en stralen van remsystemen. Je hebt de discipline om dagelijks zelfstandig je werkzaamheden in te delen en te zorgen voor een tijdig levering van de producten.

Vloerenlegger

Hendrik Ido Ambacht
2200 - 2600
40 uur
MBO

Als vloerenlegger ben je overal in het land bezig met het verwijderen en aanleggen van vloeren in fabrieken. Je komt nog eens ergens! En ervaring is niet nodig. Solliciteer snel en wij vertellen graag veel meer over deze functie.

Productiemedewerker

Hendrik Ido Ambacht
2000 - 2450
40 uur
MBO

Werk jij graag met je handen? Staat bij jou kwaliteit bovenaan? Dan zoeken wij jou!

Heftruckchauffeur

Hendrik Ido Ambacht
1900 - 2300
40 uur
VMBO

Ben jij een logistiek medewerker die graag afwisselend werk doet? Ben jij op zoek naar een baan in de dagdienst? Dan komen wij graag met jou in contact!

Productiemedewerker

Hendrik Ido Ambacht
1800 - 2450
40 uur
VMBO

Wil jij onderdeel zijn van een duurzaam productieteam waar gewerkt wordt aan hoogwaardige oplossingen over de hele wereld? Heb je ervaring met het werken met je handen en heb je oog voor kwaliteit? Geniet je van mengprocessen en heb je oog voor precisie?  Solliciteer dan snel!

Monteur Zonnepanelen Leerling

Hendrik Ido Ambacht
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Duurzaamheid is de toekomst. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder.

Verspaner Buitendienst

Hendrik Ido Ambacht
3000 - 4500
40 uur
MBO

Vandaag ben je bezig met het verspanen op een boorplatform. Morgen wordt je opgehaald en ben je lekker een paar dagen thuis. Volgende week staat er een mooi project in de Rotterdamse haven te wachten. Kortom, in deze functie zie je veel van de wereld, en ben ben/wordt jij een specialist in jouw vakgebied.

Pijpfitter

Hendrik Ido Ambacht
2500 - 3200
40 uur
MBO

Als Pijpfitter ben je bezig in de scheepsbouw, offshore en industrie. Alles bij elkaar dus. Voornamelijk in Nederland. Maar voor een project in het buitenland draai jij je hand ook niet om. 

Vakbekwaam Hovenier

Hendrik Ido Ambacht
2400 - 3000
37 uur
MBO

Als zelfstandig hovenier werk je samen met je in teamverband aan het aanleggen van luxe tuinen voor particulieren. Van tekening tot oplevering is dit jouw project!

Lasser Tankbouw

Hendrik Ido Ambacht
2500 - 3100
40 uur
VMBO

In een moderne werkplaats ben je bezig met het samenstellen en lassen van een op maat gemaakte tank. Deze tank wordt op een vrachtwagen bevestigd.

Vacatures in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een plaats in Nederland waar veel vacatures te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, productie, bouw, techniek of groen, er zijn veel mogelijkheden om een baan te vinden in deze plaats.

Provincie en landstreek

Hendrik-Ido-Ambacht ligt in de provincie Zuid-Holland. Deze plaats is een ideale plek om te wonen en te werken, met veel vacatures in Hendrik-Ido-Ambacht.

Waarom het leuk is om in deze plaats te wonen en te werken

Hendrik-Ido-Ambacht is een prachtige plaats om te wonen en te werken. Er zijn veel vacatures in Hendrik-Ido-Ambacht, waardoor je veel verschillende mogelijkheden hebt om een baan te vinden. Daarnaast is de plaats ook erg gezellig, met veel leuke winkels, restaurants en cafés.

Vacatures in andere plaatsen rondom deze plaats

Hendrik-Ido-Ambacht ligt in een gebied met veel andere plaatsen. Als je op zoek bent naar meer vacatures in de omgeving, dan zijn er ook veel mogelijkheden in de plaatsen in de buurt. Zo kun je bijvoorbeeld ook vacatures vinden in Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk en Papendrecht.

Solliciteren via Intro Personeel

Als je op zoek bent naar vacatures in Hendrik-Ido-Ambacht, dan kun je ook solliciteren via Intro Personeel. Wij hebben een groot aanbod aan vacatures in deze plaats, waardoor je altijd een baan kunt vinden die bij je past. Neem contact met ons op voor meer informatie over de vacatures in Hendrik-Ido-Ambacht.