De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Hendrik Ido Ambacht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Hendrik Ido Ambacht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Vacatures in Hendrik Ido Ambacht, naast de bekende Alblasserdamsebrug.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Verspaner Buitendienst

Hendrik Ido Ambacht
3000 - 4500
40 uur
MBO

Vandaag ben je bezig met het verspanen op een boorplatform. Morgen wordt je opgehaald en ben je lekker een paar dagen thuis. Volgende week staat er een mooi project in de Rotterdamse haven te wachten. Kortom, in deze functie zie je veel van de wereld, en ben ben/wordt jij een specialist in jouw vakgebied.

Pijpfitter

Hendrik Ido Ambacht
2500 - 3200
40 uur
MBO

Als Pijpfitter ben je bezig in de scheepsbouw, offshore en industrie. Alles bij elkaar dus. Voornamelijk in Nederland. Maar voor een project in het buitenland draai jij je hand ook niet om. 

Vloerenlegger Internationaal

Hendrik Ido Ambacht
2000 - 2400
40 uur
MBO

Over een paar jaar kun jij zeggen dat je al over de hele wereld hebt gewerkt, als internationaal vloerenlegger voor een mooi bedrijf. Soms ben je langere tijd van huis, je giet en mengt prachtige kunststof vloeren in het buitenland! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.   

Productiemedewerker

Hendrik Ido Ambacht
2000 - 2450
40 uur
MBO

Werk jij graag met je handen? Staat bij jou kwaliteit bovenaan? Dan zoeken wij jou!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Hendrik Ido Ambacht
2500 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij de Picasso van de Kunststof vloeren? Zet je creativiteit en commerciële skills in als Commercieel Medewerker Binnendienst bij ons innovatieve bedrijf in de kunststof vloerenbranche! Laat je talent niet op de vloer liggen en lees snel verder over deze kleurrijke kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen. 

Productiemedewerker

Hendrik Ido Ambacht
1900 - 2400
40 uur
VMBO

Wil jij onderdeel zijn van een duurzaam productieteam waar gewerkt wordt aan hoogwaardige oplossingen over de hele wereld? Heb je ervaring met het werken met je handen en heb je oog voor kwaliteit? Geniet je van mengprocessen en heb je oog voor precisie?  Solliciteer dan snel!

Assemblagemonteur Tankbouw

Hendrik Ido Ambacht
2500 - 3100
40 uur
VMBO

Het laswerk en spuitwerk is gedaan. Nu ga jij de zuigwagen verder assembleren. Aan het einde van de dag worden de hydraulische systemen getest. En heb jij weer een pracht klus er op zitten.

Heftruckchauffeur

Hendrik Ido Ambacht
1900 - 2500
40 uur
VMBO

Ben jij een logistiek medewerker die graag afwisselend werk doet? Ben jij op zoek naar een baan in de dagdienst? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vakbekwaam Hovenier

Hendrik Ido Ambacht
2400 - 3000
37 uur
MBO

Als zelfstandig hovenier werk je samen met je in teamverband aan het aanleggen van luxe tuinen voor particulieren. Van tekening tot oplevering is dit jouw project!

Meewerkend Teamleider Technische Dienst

Hendrik Ido Ambacht
3000 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij een echte techneut en sta je stevig in je werkschoenen? Dan is deze functie als meewerkend teamleider technische dienst misschien wel wat voor jou!   

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht in het vacature overzicht? Intro Personeel wil je graag helpen met mee zoeken naar de juiste uitdaging voor jou.

Gewoon aan de slag ->

Werken in Hendrik Ido Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht ligt in een gebied met veel andere plaatsen. Als je op zoek bent naar meer vacatures in de omgeving, dan zijn er ook veel mogelijkheden in de plaatsen in de buurt. Zo kun je bijvoorbeeld ook vacatures vinden in Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk en Papendrecht.

Breed aanbod aan vacatures in Hendrik Ido Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een plaats in Nederland waar veel vacatures te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, productie, bouw, techniek of groen, er zijn veel mogelijkheden om een baan te vinden in deze plaats. Hendrik-Ido-Ambacht ligt in de provincie Zuid-Holland. Deze plaats is een ideale plek om te wonen en te werken, met veel vacatures in Hendrik-Ido-Ambacht. Hendrik-Ido-Ambacht is een prachtige plaats om te wonen en te werken. Er zijn veel vacatures in Hendrik-Ido-Ambacht, waardoor je veel verschillende mogelijkheden hebt om een baan te vinden. Daarnaast is de plaats ook erg gezellig, met veel leuke winkels, restaurants en cafés.

Over Intro Personeel

Intro Personeel zorgt al jaren ervoor dat mensen op de juiste werkplek komen. Intro Personeel vult al jaren vacatures in Hendrik Ido Ambacht vanuit de vestiging in Alblasserdam. Bedrijven in Hendrik Ido ambacht zijn al jaren opzoek naar een nieuw personeel. Hierdoor is het aanbod van vacatures in Hendrik Ido ambacht erg groot. Intro Personeel zorgt ervoor dat je niet alleen een nieuwe werkplek krijgt, maar ook een vaste baan. Dit zorgt voor meer vastigheid om te beginnen bij een nieuwe uitdaging. Intro Personeel helpt je graag bij het vinden van een nieuwe baan in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht. Voor hulp om te solliciteren bij de juiste vacature, doe dan een open sollicitatie!

Man werkzaam binnen het vakgebied mechatronica.

Uitzendbureau in Hendrik Ido Ambacht

Voor vacatures in Hendrik Ido Ambacht ligt over de brug Intro Personeel Alblasserdam. Hier staan de recruiters met beide benen in de klei en laten geen dag onbenut om jou te helpen een mooie vaste baan te vinden bij een van onze opdrachtgevers in de regio. Ze zijn daarbij oprecht geïnteresseerd in jouw drijfveren en wat jou als mens gelukkig maakt in je werk. De wens van team Intro Alblasserdam is dan ook om mensen en bedrijven zoveel mogelijk tot bloei te laten komen!

Intro Personeel

Reviews voor vacatures in Hendrik Ido Ambacht

Hier is te zien wat kandidaten over de vacatures van Hendrik Ido Ambacht zeggen en denken.