Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Moerdijk

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Administratief Medewerker Transport

Moerdijk
1900 - 2400
40 uur
MBO

Houd jij van werken in een klein team? En vind je humor net zo belangrijk als hard werken? In deze functie van Administratief Medewerker Transport vind je beide terug! 

Voorman Haven

Moerdijk
2900 - 4500
40 uur
MBO

Ben jij een leidinggevende uit een havenomgeving die goed kan schakelen en om kan gaan met hectiek en dynamiek op de kade? Door uitbreiding wordt er op dit moment een voorman gezocht. Een functie waar jij je steentje aan bij kan dragen! 

Kraanmachinist Haven

Moerdijk
2300 - 3300
40 uur
MBO

Wil je graag een mobiele kraan bedienen? En daarnaast ook op andere machines rijden als de Terberg of heftruck? Werk je graag in een klein team op een mooie havenkade? Dan is deze functie voor jou weggelegd. 

Verladingsoperator

Moerdijk
2500 - 2900
40 uur
MBO

Als Verladingsoperator ben jij verantwoordelijk voor het netjes en correct beladen van tankauto’s en tankcontainers. Een zeer afwisselende en uitdagende functie. 

Logistiek Planner

Moerdijk
2300 - 3300
40 uur
MBO

Als Logistiek Planner ben jij verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk en tijdig vervoeren van onze profielen over de hele wereld. Zie jij dat als dé uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer!

Heftruckchauffeur Zware Lasten

Moerdijk
2400 - 3000
40 uur
MBO

Ligt jouw toekomst bij dit distributiecentrum in Moerdijk waar we een vacature hebben voor Heftruckchauffeur Zware Lasten? Lees dan verder! 

Vrachtwagenchauffeur

Moerdijk
2450 - 2700
40 uur
VMBO

Elke avond thuis aan de warme prak? Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan zeker verder. In deze functie van Vrachtwagenchauffeur werk je in de regio Moerdijk. Je rijdt korte ritten en hebt te maken met lengtetransporten. 

Heftruckchauffeur 5-ploegen

Moerdijk
2200 - 2400
40 uur
VMBO

Fluitend rijd je met de heftruck door de gangpaden van de diepvriesmagazijn. Wat een prachtige dag! Als heftruckchauffeur, magazijnmedewerker, loodsmedewerker en logistiek medewerker is het laden van groente en fruit in de vrachtwagen jouw passie.

Expediteur

Moerdijk
2400 - 3200
40 uur
MBO

Als Expediteur ben jij dagelijks bezig met het inplannen van zendingen en maak je een goede afweging tussen kwaliteit, voorwaarden en prijs.