Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Moerdijk

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Moerdijk.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Operator Profielen

Moerdijk
2500 - 3000
40 uur
MBO

Met een paar drukken op de knop zet je de profileermachine aan. Je werkdag kan beginnen. De tekeningen met de te produceren profielen liggen al klaar. Als operator, machine operator, lijnoperator en procesoperator weet je wat je te doen staat.

Kraanmachinist Haven

Moerdijk
2300 - 3300
40 uur
MBO

Wil je graag een mobiele kraan bedienen? En daarnaast ook op andere machines rijden als de Terberg of heftruck? Werk je graag in een klein team op een mooie havenkade? Dan is deze functie voor jou weggelegd. 

Onderhoudsmonteur

Moerdijk
2700 - 3900
40 uur
MBO

In de functie van Onderhoudsmonteur / Storingsmonteur ga jij ervoor zorgen dat het werkproces op rolletjes loopt en de afdeling technische dienst goed functioneert.

Coördinator Techniek

Moerdijk
2800 - 3500
40 uur
MBO

Een uitdagende functie waarbij jij de aangewezen persoon bent om alle processen in de werkplaats goed te begeleiden en je klant op de hoogte te houden van de voortgang. 

Operationeel Medewerker Haven

Moerdijk
2500 - 3100
40 uur
MBO

In deze gave functie van Operationeel Medewerker Haven los jij dagelijks materiaal tot 100 ton op de kade in Moerdijk. 

Junior Monteur

Moerdijk
2000 - 2500
40 uur
MBO

In plaats van aan je scooter, fiets of auto aan het grotere spul sleutelen? Dat kan in deze functie van Junior Monteur. Samen met jouw collega sleutel je aan grote machines als: graafmachines of bulldozers. Dat is nog ‘ns mooi wark!

Operator Profielen

Moerdijk
2500 - 3000
40 uur
MBO

Met een paar drukken op de knop zet je de profileermachine aan. Je werkdag als operator kan beginnen.

Administratief Medewerker Transport

Moerdijk
1900 - 2600
40 uur
MBO

Houd jij van werken in een klein team? En vind je gezelligheid net zo belangrijk als hard werken? In deze functie van Administratief Medewerker Transport vind je beide terug! 

Logistiek Medewerker Bovenloopkraan

Moerdijk
2400 - 2900
40 uur
MBO

Met een bovenloopkraan zorg dragen voor een goedlopend logistiek proces. Dat is waar deze producent van profielen jou als Logistiek Medewerker Bovenloopkraan voor nodig heeft.

Sales Support Medewerker

Moerdijk
2300 - 3000
38 uur
MBO

Als Sales Support Medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken van in- en verkooporders en werkt veel met Excel. Dit alles doe je bij een groot familiebedrijf in de metaalindustrie waar er goed voor jou wordt gezorgd.