De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Moerdijk

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Moerdijk.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Kwaliteitscontroleur Stalen Profielen

Moerdijk
2600 - 3550
40 uur
MBO

Sta je sterk in je schoenen en ben jij een pietje precies? Dan zijn dit de juiste eigenschappen voor de functie Kwaliteitscontroleur!

Monteur Junior Graafmachines

Moerdijk
2100 - 2500
40 uur
MBO

In plaats van aan je scooter, fiets of auto aan het grotere spul sleutelen? Dat kan in deze functie van Junior Monteur. Samen met jouw collega sleutel je aan grote machines als: graafmachines of bulldozers. Dat is nog ‘ns mooi wark!

Monteur Graafmachines

Moerdijk
2500 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij niet vies van olie en smeer op je handen? En werk je graag in de werkplaats samen met je collega’s aan gloednieuwe grondverzetmachines? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Sales Support Medewerker

Moerdijk
2300 - 3000
38 uur
MBO

Als Sales Support Medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken van in- en verkooporders en werkt veel met Excel. Dit alles doe je bij een groot familiebedrijf in de metaalindustrie waar er goed voor jou wordt gezorgd.

Logistiek Medewerker Bovenloopkraan

Moerdijk
2400 - 2900
40 uur
MBO

Met een bovenloopkraan zorg dragen voor een goedlopend logistiek proces. Dat is waar deze producent van profielen jou als Logistiek Medewerker Bovenloopkraan voor nodig heeft.

Heftruckchauffeur Zware Lasten

Moerdijk
2400 - 3000
40 uur
MBO

Ligt jouw toekomst bij dit distributiecentrum in Moerdijk waar we een vacature hebben voor Heftruckchauffeur Zware Lasten? Lees dan verder! 

Logistiek Planner

Moerdijk
2300 - 3300
40 uur
MBO

Als Logistiek Planner ben jij verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk en tijdig vervoeren van onze profielen over de hele wereld. Zie jij dat als dé uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer!

Leerling Truckbandenmonteur

Moerdijk
1800 - 2200
40 uur
MBO

Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden: je wordt meegenomen in het werk als leerling truckbandenmonteur. En dit is niet zomaar een functie als bandenmonteur, maar truckbanden. Echt spierballenwerk dus!   

Vrachtwagenchauffeur Lengte Transport

Moerdijk
2300 - 2860
40 uur
VMBO

Wauw, wil jij met een extra lange vracht rijden? Dat kan in deze functie van vrachtwagenchauffeur Lengtetransport.