De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Moerdijk

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Moerdijk.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

De moerdijkbrug op verre afstand vanuit het water bellicht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Terminal Medewerker Allround

Moerdijk
2500 - 3500
40 uur
MBO

In deze gave functie van Operationeel Medewerker Haven los jij dagelijks materiaal tot 100 ton op de kade in Moerdijk. 

Douane Declarant en Expediteur

Moerdijk
2400 - 3400
40 uur
MBO

Als Expediteur ben jij dagelijks bezig met het inplannen van zendingen en maak je een goede afweging tussen kwaliteit, voorwaarden en prijs.

Veiligheidsdeskundige

Moerdijk
3000 - 4000
40 uur
MBO

Als KAM Coördinator ben je een spin in het web waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en het milieuvriendelijk handelen van een organisatie.

Kraanoperator

Moerdijk
2400 - 3000
40 uur
MBO

Met een bovenloopkraan zorg dragen voor een goedlopend logistiek proces. Dat is waar deze producent van profielen jou als Kraanoperator voor nodig heeft.

Logistiek Medewerker

Moerdijk
2400 - 3000
40 uur
MBO

Ligt jouw toekomst bij dit gloednieuwe distributiecentrum in Moerdijk waar we een vacature hebben voor Logistiek Medewerker? Lees dan verder! 

Voorraadbeheerder Logistiek

Moerdijk
2400 - 3400
40 uur
MBO

Als Voorraadbeheerder of Logistiek Planner ben jij verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk en tijdig vervoeren van onze profielen over de hele wereld. Zie jij dat als dé uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer!

Monteur Assemblage

Moerdijk
2500 - 3200
40 uur
MBO

Vindt jij het geweldig om grote grondverzetmachines op te bouwen? Dat kan, wij zoeken monteurs om mijn dumpers en graafmachines naar klantwens op te bouwen.  

Monteur Junior Graafmachines

Moerdijk
2100 - 2500
40 uur
MBO

In plaats van aan je scooter, fiets of auto aan het grotere spul sleutelen? Dat kan in deze functie van Junior Monteur. Samen met jouw collega sleutel je aan grote machines als: graafmachines of bulldozers. Dat is nog ‘ns mooi wark!

Supply Chain Medewerker

Moerdijk
2000 - 3500
40 uur
MBO

Word een cruciale schakel in ons team als supply chain medewerker en lever een belangrijke bijdrage aan efficiënt voorraadbeheer en tevreden klanten.

Bandenmonteur

Moerdijk
1900 - 2800
40 uur
VMBO

Ga jij graag aan de slag gaat als bandenmonteur? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het wisselen van banden aan luxe- en bedrijfswagens, dit binnen een team van ervaren collega’s. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid!