De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Oudewater

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Oudewater.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Junior

Oudewater
1900 - 2400
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een technische functie zoals Junior Monteur, Aircomonteur, Verwarmingsmonteur of Buitendienstmonteur? Dan loop jij vast warm voor deze functie als Monteur Junior Klimaattechniek! Elke dag ben je op pad naar een  nieuwe klant. 

Financieel administratief medewerker

Oudewater
2600 - 3300
40 uur
MBO

Krijg je het niet koud van cijfers en administratie? Heb je ervaring als administratief medewerker? Druk dan snel op onderstaande knop en solliciteer.

Monteur Buitendienst Staalbouw

Oudewater
2250 - 3250
40 uur
MBO

Heb jij werkervaring als Monteur Buitendienst Staalbouw, IJzerwerker, Staalbouwer, en geniet hier met volle teugen van? Jij weet wat dit vak inhoudt en vindt het heerlijk om in de buitenlucht en op hoogte te werken. 

Monteur Klimaatsystemen

Oudewater
2300 - 2600
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische functie? Iets anders dan je huidige baan als Monteur, Aircomonteur, Verwarmingsmonteur of Buitendienstmonteur? Dan loop jij vast warm voor deze functie als Monteur Klimaattechniek! Lees snel verder.

Monteur Klimaatsystemen

Oudewater
2350 - 2850
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische functie? Iets anders dan je huidige baan als Monteur in bijvoorbeeld de airco’s of verwarmingen? Dan loop jij vast warm voor deze functie als Monteur Klimaattechniek! Lees snel verder. en solliciteer 

Monteur Klimaatsystemen

Oudewater
2350 - 2850
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische functie? Iets anders dan je huidige baan als Monteur in bijvoorbeeld de airco’s of verwarmingen? Dan loop jij vast warm voor deze functie als Monteur Klimaattechniek! Lees snel verder.

Lijnoperator

Oudewater
1800 - 2500
40 uur
VMBO

Inpak werkzaamheden verrichten met behulp van een machine dat is de kern van je werk als inpakoperator in een mooie nieuwe productieomgeving. 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Oudewater
2700 - 3200
40 uur
MBO

Als Commercieel medewerker binnendienst zorg jij voor het commerciele proces met de bestaande en nieuwe klanten van A tot Z.

Expediteur

Oudewater
2500 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij sterk in het wereldwijd relaties onderhouden met bestaande en nieuwe opdrachtgevers? Doorzie jij hoe wij processen nog beter kunnen optimaliseren? Lees dan verder voor deze vacature van Expediteur!

Magazijnbeheerder Technisch

Oudewater
2300 - 2500
40 uur
VMBO

Wordt jij enthousiast van een functie als Technisch Magazijnbeheerder? Lees dan snel verder!

Welkom in Oudewater

De oudste stad in het Groene Hart? Dat is Oudewater. Toch is het wat inwoneraantal betreft eerder een dorp te noemen: ruim 10.000 inwoners telt Oudewater. De stadsrechten zijn dan ook toegekend in 1265. Van oudsher is de stad bekend om de touwproductie. Nog altijd is er vandaag de dag een touwfabriek te vinden. Op bedrijventerrein Tappersheul zijn bedrijven gevestigd.