De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Papendrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Papendrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur zonwering

Papendrecht
2000 - 2600
40 uur
MBO

Een nieuwe dag, nieuwe projecten. Hopelijk schijnt het zonnetje zodat jouw klant van deze dag optimaal kan genieten van het door jouw gemonteerde maatwerk. Van zonwering tot rolluiken, van tuinkamers tot terrasoverkappingen. Jij maakt mensen écht blij!

Productiemedewerker

Papendrecht
1700 - 2200
40 uur
VMBO

Heb jij ervaring als productiemedewerker en werk je graag in dagdienst? In deze functie maak je producten die beschermen tegen geluid, brand, warmte of kou. Lees hier verder en solliciteer direct!

Logistiek medewerker werf

Papendrecht
1900 - 2400
38 uur
MBO

Als logistiek medewerker werf ga je o.a. aan de slag met het laden/lossen van vrachtwagens en verricht je kleine laswerkzaamheden aan materialen. Je zult werken met een bovenloopkraan en een heftruck.   

Orderpicker Fruit

Papendrecht
2100 - 2500
38 uur
VMBO

Ready for a new challenge in logistics? Read further for this job as an Orderpicker Fruit in fruit and vegetables. Apply immediatly!

Dokwerker

Papendrecht
2200 - 3200
40 uur
MBO

Zo, dit schip kan weer te water want jij hebt de aandrijving voorzien van een nieuwe schroef. Wil jij aan de slag als dokwerker, klikt dan snel op deze vacature.