De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Ridderkerk

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Ridderkerk.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Het bovenaanzicht van het dorp Ridderkerk. Te zien is het centrum.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Inpakker

Ridderkerk
Solliciteer als één van de eerste!
1700 - 2300
40 uur
VMBO

Ben jij student en wil jij graag geld verdienen naast je opleiding? Dan is deze functie jouw op het lijf geschreven!

Monteur Isolatie

Ridderkerk
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Wil je graag met je handen werken en kan je zelfstandig in Ridderkerk komen? Als Isolatiemonteur zorg je ervoor dat iedereen er warm bij zit! 

Bedradingsmonteur

Ridderkerk
2300 - 2700
40 uur
VMBO

BOEM komt in jouw functie niet voor, dankzij jouw panelen als Bedradingsmonteur zorg je voor explosieveiligheid!

Onderhoudsmonteur

Ridderkerk
2400 - 3400
40 uur
MBO

Voor de functie van Onderhoudsmonteur hebben we iemand nodig die niet bang is om zijn/haar handen vuil te maken en die aggregaten laat ronken alsof het een symfonieorkest is. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder

Leerling Bandenmonteur

Ridderkerk
1800 - 2350
40 uur
MBO

Houdt jij van fysiek en afwisselend werk? In deze functie ga je banden monteren van heftrucks en het magazijn onderhouden. Dit doe je samen met je collega’s in een klein gezellig team!

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Ridderkerk
2900 - 3500
40 uur
MBO

Elektronische kabels, ingewikkelde tekeningen, calculaties, organiseren; draai jij je hand er niet voor om? Dan ben jij de juiste kandidaat!

Monteur Elektrotechniek

Ridderkerk
2800 - 3500
40 uur
MBO

Als Monteur Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor diverse projecten in utiliteit, woningbouw en retail. Samen met je collega’s werk je aan projecten en zorg je voor de elektrotechnische aansluiting. Interesse? Solliciteer en wie weet vind jij de baan van je dromen!

Meewerkend Voorman

Ridderkerk
2300 - 3000
40 uur
MBO

Als Meewerkend Voorman geef je leiding, motiveer je je team én steek je zelf ook de handen uit de mouwen. Iets voor jou en toe aan een nieuwe stap?

Medewerker salarisadministratie

Ridderkerk
2000 - 3500
24 -
40 uur
MBO

Ben jij financieel onderlegd? Wil je jouw talent inzetten én iets betekenen voor de maatschappij? Kijk dan snel verder!

Logistiek Medewerker

Ridderkerk
1800 - 2400
40 uur
VMBO

Wil jij graag fysiek bezig zijn en klanten blij maken met hun bestelling? Dan zit je bij deze vacature goed.

Fulltime & parttime vacatures in Ridderkerk

Voordat je op zoek gaat naar je gewenste baan is het van belang dat je een keuze maakt in je werkuren. Intropersoneel biedt zowel fulltime als parttime vacatures aan in Ridderkerk. Er is altijd een baan te vinden die bij jou past. Het aanbod binnen banen verschilt wel tussen de fulltime & parttime. Het is daarom goed om na te denken over het type vacature wat je zoekt, zodat je een baan vindt die past bij jou wensen en behoefte.

Veelgevraagde functies

Intro personeel biedt verschillende soorten vacatures aan in Ridderkerk en in de omgeving ervan. Er is een breed aanbod, waardoor we een gepaste baan kunnen vinden die bij jou past. De vacatures die worden aangeboden zijn functies binnen de uitvoerende sector, maar dit loopt erg uiteen. Administratieve werkzaamheden, groenvoorziening, elektrotechniek of verkoper, wij bieden overal verschillende banen voor aan. Weet je nog niet in welk vakgebied je wilt werken? Ga naar de banentool en beantwoordt de vragen, zodat je een baan krijgt die het beste bij jou past.

Samir aan het werk als monteur bij vacatures in ridderkerk.

Uitzendbureau in de omgeving van Ridderkerk

Intro Personeel heeft verschillende uitzendbureaus in de omgeving van Ridderkerk. Er zijn uitzendbureaus in Alblasserdam en Barendrecht waar recruiters die veel van de banenmarkt in de omgeving weten. Intro Personeel heeft door de samenwerkingen met plaatselijke ondernemers een groot divers aanbod kunnen creëren van vacatures in Ridderkerk. Hierdoor heeft de klant veel keuze om zijn gewenste baan te kunnen vinden binnen deze omgeving.

Hoe kan ik het beste solliciteren voor de vacatures?

Voordat je gaat solliciteren voor vacatures in Ridderkerk is het van belang dat je goed voorbereid bent. Het is handig om te weten binnen welk vakgebied je wilt werken, wat voor functie je wilt en wat voor uren contract je wilt hebben.  Wil je meer tips over het solliciteren bij je gewenste baan? Ontdek onze blog waarin veel sollicitatie tips worden gegeven.

Een vrouw die op haar telefoon zit te solliciteren.
Gezellige gesprekken voor vacatures bij Intro Personeel.

Bedrijven in Ridderkerk

In Ridderkerk zijn diverse bedrijven in verschillende sectoren waar vacatures te vinden zijn. Zoals een makelaar in Ridderkerk de huizenmarkt kent, zo kent Intro Personeel de banenmarkt in Ridderkerk. Intro Personeel heeft met diverse bedrijven in Ridderkerk goede contacten voor het vinden van de juiste baan

Intro Personeel

Reviews vacatures Ridderkerk

Bekijk de laatste reviews in Ridderkerk en omgeving.