De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Ridderkerk

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Ridderkerk.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Afbeelding van Ridderkerk en het koningsplein waar Intro Personeel vacatures heeft
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Leerling Monteur gas en water

Ridderkerk
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Hou jij van de frisse buitenlucht? In deze baan van Leerling Monteur gas en water kun jij de hele dag genieten van de buitenlucht. Klik en lees snel verder voor alle informatie. 

Montagemedewerker Gevelbekleding

Ridderkerk
2000 - 2400
39 uur
VMBO

Je draait de moeren goed aan, weer een wandplaat gemonteerd! Een beetje lef heb je wel. Samen met een ervaren vakman ga je in de omgeving van Ridderkerk aan het werk. Lees snel verder voor Monteur Gevelbekleding.

Monteur Elektrotechniek

Ridderkerk
2800 - 3500
40 uur
MBO

Als Monteur Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor diverse projecten in utiliteit, woningbouw en retail. Samen met je collega’s werk je aan projecten en zorg je voor de elektrotechnische aansluiting. Interesse? Solliciteer en wie weet vind jij de baan van je dromen!

Soldeerder

Ridderkerk
1900 - 2300
40 uur
MBO

Een nieuwe werkdag. Je pakt de grote soldeerbout op. Deze dag begin je met het solderen van radiateur blokken. Een leuke taak. Je vindt het niet erg om een beetje viezig te worden.  Dankzij de interne opleiding heb jij geleerd hoe je zacht moet solderen met tin.

Montagemedewerker werkplaats

Ridderkerk
2000 - 2600
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een leuke baan bij een bedrijf, waar je mooie producten op mag leveren? Dan zit je hier goed. Lees snel de vacature door & solliciteer direct!

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Ridderkerk
2900 - 3500
40 uur
MBO

Elektronische kabels, ingewikkelde tekeningen, calculaties, organiseren; draai jij je hand er niet voor om? Dan ben jij de juiste kandidaat!

Plaatmedewerker / Waterjet-operator

Ridderkerk
2100 - 2600
40 uur
MBO

Er gaat niks boven een schone werkplek! Je veegt de laatste resten plaatmateriaal op van de grond. Deze morgen ben je begonnen met het knippen van plaatmateriaal, het resultaat is vaak dat de werkvloer bezaait ligt.

Werkvoorbereider Kabels en Leidingen

Ridderkerk
3000 - 4000
40 uur
MBO

Regelen en plannen daar ben jij goed in. Zonder jou lopen de projecten in het honderd. Ben jij de Werkvoorbereider die alles onder controle houdt? Lees dan snel verder. 

Junior Engineer Infra

Ridderkerk
2100 - 2600
40 uur
MBO

Heb jij ervaring met autocad en wil jij engineer worden? Wil jij meewerken aan een goed kabelnetwerk voor gas, water en warmte? Lees dan snel verder! 

Logistiek Medewerker

Ridderkerk
1500 - 2100
40 uur
VMBO

Wil jij graag fysiek bezig zijn en klanten blij maken met hun bestelling? Dan zit je bij deze vacature goed.

Fulltime & parttime vacatures in Ridderkerk

Voordat je op zoek gaat naar je gewenste baan is het van belang dat je een keuze maakt in je werkuren. Intropersoneel biedt zowel fulltime als parttime vacatures aan in Ridderkerk. Er is altijd een baan te vinden die bij jou past. Het aanbod binnen banen verschilt wel tussen de fulltime & parttime. Het is daarom goed om na te denken over het type vacature wat je zoekt, zodat je een baan vindt die past bij jou wensen en behoefte.

Veelgevraagde functies

Intro personeel biedt verschillende soorten vacatures aan in Ridderkerk en in de omgeving ervan. Er is een breed aanbod, waardoor we een gepaste baan kunnen vinden die bij jou past. De vacatures die worden aangeboden zijn functies binnen de uitvoerende sector, maar dit loopt erg uiteen. Administratieve werkzaamheden, groenvoorziening, elektrotechniek of verkoper, wij bieden overal verschillende banen voor aan. Weet je nog niet in welk vakgebied je wilt werken? Ga naar de banentool en beantwoordt de vragen, zodat je een baan krijgt die het beste bij jou past.

Samir aan het werk als monteur bij vacatures in ridderkerk.

Uitzendbureau in de omgeving van Ridderkerk

Intro Personeel heeft verschillende uitzendbureaus in de omgeving van Ridderkerk. Er zijn uitzendbureaus in Alblasserdam en Barendrecht waar recruiters die veel van de banenmarkt in de omgeving weten. Intro Personeel heeft door de samenwerkingen met plaatselijke ondernemers een groot divers aanbod kunnen creëren van vacatures in Ridderkerk. Hierdoor heeft de klant veel keuze om zijn gewenste baan te kunnen vinden binnen deze omgeving.

Hoe kan ik het beste solliciteren voor de vacatures?

Voordat je gaat solliciteren voor vacatures in Ridderkerk is het van belang dat je goed voorbereid bent. Het is handig om te weten binnen welk vakgebied je wilt werken, wat voor functie je wilt en wat voor uren contract je wilt hebben.  Wil je meer tips over het solliciteren bij je gewenste baan? Ontdek onze blog waarin veel sollicitatie tips worden gegeven.

Bedrijven in Ridderkerk

In Ridderkerk zijn diverse bedrijven in verschillende sectoren waar vacatures te vinden zijn. Zoals een makelaar in Ridderkerk de huizenmarkt kent, zo kent Intro Personeel de banenmarkt in Ridderkerk. Intro Personeel heeft met diverse bedrijven in Ridderkerk goede contacten voor het vinden van de juiste baan

Intro Personeel

Reviews vacatures Ridderkerk

Bekijk de laatste reviews in Ridderkerk en omgeving.