De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Rotterdam

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Rotterdam.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

De Erasmusbrug in Rotterdam een zijaanzicht in de nacht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Elektromonteur

Rotterdam
Nieuw!
3000 - 3500
38 uur
MBO

Ben jij iemand die op zoek is naar een nieuwe of eerste uitdaging? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou!

Tig-lasser Samensteller

Rotterdam
2500 - 3200
40 uur
MBO

Als Samensteller Tig-lasser maak je de mooiste producten voor bedrijven en particulieren!

Procesoperator Asfalt

Rotterdam
2400 - 3700
40 uur
MBO

Dagelijks zie je als Procesoperator Asfalt heel wat tonnen asfalt en dakleer verwerkt worden tot nieuwe grondstoffen voor de bouwsector. Ook wekt de installatie elektriciteit op. Jij als Procesoperator bent bezig met: sleutelen, schoonmaken en de installatie draaiende houden.

Procesoperator Asfalt

Rotterdam
2400 - 3700
40 uur
MBO

Dagelijks zie je als Procesoperator Asfalt heel wat tonnen asfalt en dakleer verwerkt worden tot nieuwe grondstoffen voor de bouwsector. Ook wekt de installatie elektriciteit op. Jij als Procesoperator bent bezig met: sleutelen, schoonmaken en de installatie draaiende houden.

Commercieel Administratief Medewerker

Rotterdam
2100 - 2600
24 uur
MBO

Kom jij te werken in de Rotterdamse havens bij een Groothandel in Textiel? Wij zoeken namelijk een Commercieel Administratief Medewerker. 📄

Monteur Verkeerstechniek

Rotterdam
2200 - 2700
40 uur
VMBO

Hele dagen buiten fysiek bezig zijn en zorgen dat het verkeer veilig zijn werk kan vervolgen. Dat is wat jij gaat doen in deze functie!

Groenvoorziener Haven

Rotterdam
2200 - 2500
40 uur
VMBO

Onkruid spuiten, meeuwen- en rattenbestrijding en lekker buiten werken? Lees dan snel verder.  

Werkvoorbereider Meubelindustrie

Rotterdam
3000 - 4000
40 uur
MBO

Tekenen, regelen, inkopen zijn dingen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Kortom; werkvoorbereiden.

Logistiek medewerker

Rotterdam
2200 - 2700
40 uur
VMBO

Logistiek medewerker en chauffeur gezocht! 

Financieel Administratief Medewerker

Rotterdam
2400 - 3000
24 uur
MBO

Op zoek naar een administratieve functie voor 24 uur in de week? Lees snel verder!

Intro Personeel

Veelgevraagde vacatures in Rotterdam

In de grote stad Rotterdam is de vraag groot naar het vakgebied groenvoorziening. Intro Personeel heeft namelijk een breed aanbod aan vacatures in Rotterdam zoals: hoveniers, groenvoorziener, machinist en nog veel meer. Wil jij graag een volgende stap maken in de groenvoorziening? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij hebben veel recruiters in dienst die alles weten over de banenmarkt kijkend naar de vacatures in Rotterdam. Ook bij andere vakgebieden kan Intro Personeel jou helpen. Wij zorgen voor de juiste uitdaging die bij jou past!

Vakgebied Groenvoorziening

Hoe moet je solliciteren op vacatures in Rotterdam?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij de vacatures in Rotterdam, alleen weet je niet wat jou aanspreekt. Onze specialisten helpen je graag met het vinden van een nieuwe baan. Weet je niet precies op welke vacature je wilt solliciteren en zoek je wel een nieuwe uitdaging? Doe vrijblijvend een open sollicitatie voor de vacatures in Rotterdam.

Gewoon aan de slag
Vrouw die bezig is bij een functie in de logistiek.

Vacatures in de omgeving Rotterdam

Niet alleen voor de vacatures in Rotterdam heeft Intro Personeel een breed aanbod, ook in de plaatsen rondom is Intro Personeel actief. Denk hierbij aan Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer en nog veel meer. De omgeving waar Intro Personeel actief is: Zuid-Holland, Brabant, Zeeland en Gelderland.

Daarbij is Intro Personeel vooral gespecialiseerd in vaste fulltime banen in Rotterdam. Wij willen er graag voor zorgen dat jij zo snel mogelijk vastigheid hebt bij een fulltime baan in Rotterdam.

Uitzendbureau voor Vacatures Rotterdam

Voor persoonlijke begeleiding in het solliciteren heeft Intro Personeel een vestiging in Rotterdam. Hier kan je voor alle vacatures in Rotterdam en omgeving terecht. Intro Personeel Rotterdam spreekt dagelijks veel vakspecialisten over hun werk en passies. Zo bemiddelt ons uitzendbureau in Rotterdam jaarlijks zo’n honderden mensen aan een baan in de techniek, logistiek, productie of in het groen. Samen zoeken wij naar jouw volgende stap. De recruiters heten je van harte welkom om met jou te sparren over je loopbaan en wensen om ergens aan de slag te gaan.

Intro Personeel proost voor de opening van de nieuwe vestiging.
Intro Personeel

Reviews vacatures Rotterdam

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures in Rotterdam in de reviews.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Blog
  • Sollicitatietips

Wat is een modaal inkomen in 2023?

Het praten over inkomen is vaak een taboe in de Nederlandse samenleving. Intro Personeel vindt het belangrijk om iedereen te vertellen over het modaal inkomen van 2023. Als wij open zijn over de salarissen, ontstaat er meer gelijkheid onder de werknemers. Dit vinden wij van Intro Personeel erg belangrijk. Grote kans namelijk dat je niet […]

Lees bericht
  • Blog

Hoe jij kan profiteren van het personeelstekort

Welk beroep je ook hebt tegenwoordig, er is vrijwel zeker een grote vraag naar personeel in jouw sector. Daar kan jij, als werkzoekende, van profiteren, Maar hoe doe je dat? Of je nu monteur, hovenier, loodgieter of commercieel medewerkers bent. In alle beroepen zijn er vandaag de dag te weinig of nauwelijks mensen beschikbaar. Dat […]

Lees bericht
  • Blog

Waarom het belangrijk is om werk te hebben

Het is net geen basisbehoefte in het leven. Maar het is wel enorm belangrijk om werk of een baan te hebben. Waarom is het zo belangrijk dat je iets te doen hebt waar je helemaal blij van wordt? Maar liefst iets meer dan 73 procent van de bevolking (mensen van 15 tot 75 jaar) heeft […]

Lees bericht