De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Sliedrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Sliedrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

De kerk in het centrum van Sliedrecht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Accountmanager Flexwoningen

Sliedrecht
Nieuw!
3500 - 4000
40 uur
MBO

Interesse in een afwisselende, commerciële, buitendienst functie? Lees dan verder voor meer infromatie!

Administratief Balie Medewerker

Sliedrecht
2100 - 2500
16 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een functie als administratieve balie medewerker voor 16 tot 20 uur in de week. Welke ook nog eens onder schooltijd is in te vullen. In Sliedrecht zijn we naar die persoon op zoek. Geïnteresseerd? lees dan snel verder.  

Groenvoorziener

Sliedrecht
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Wil je je handen uit de mouwen steken en samen met ons groene wonderen verrichten? Dan is deze groenvoorziening functie iets voor jou!

Commercieel Werkvoorbereider WTB

Sliedrecht
2800 - 5000
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie als werkvoorbereider in Sliedrecht 

Assemblagemedewerker Draadbomen

Sliedrecht
2000 - 2600
40 uur
MBO

De losse eindjes letterlijk aan elkaar knopen. Dat is waar deze groothandel in de elektrotechnische onderdelen jou als assemblagemonteur draadbomen voor nodig heeft.

Assemblagemedewerker Draadbomen

Sliedrecht
2000 - 2600
40 uur
MBO

De losse eindjes letterlijk aan elkaar knopen. Dat is waar deze groothandel in de elektrotechnische onderdelen jou als assemblagemonteur draadbomen voor nodig heeft.

Monteur Beveiligingssystemen

Sliedrecht
2400 - 3400
40 uur
MBO

De slagbomen gaan open! Wat een topprestatie heb jij met je collega’s geleverd. Geruime tijd hebben jullie aan dit project gewerkt. De splinternieuwe parkeergarage kan nu in gebruik worden genomen.

Timmerman Werkplaats Vakantiehuisjes

Sliedrecht
2100 - 2500
40 uur
MBO

Voor je ligt een werktekening. Met één blik zie je wat het moet worden: een prachtig recreatie (vakantie)woningen voor op een vakantiepark in Nederland. De uitdaging voor jou, als Timmerman Werkplaats Vakantiewoningen, en jouw collega’s is om deze vakantiewoning op maat te produceren.

Projectleider Maritiem

Sliedrecht
3000 - 5500
40 uur
MBO

Ben jij die enthousiaste projectleider die energie krijgt van het coachen en begeleiden van medewerkers in de maritieme sector? Dan zijn we op zoek naar jou!

Medewerker Inkoop

Sliedrecht
2500 - 3400
40 uur
MBO

Ben jij service gericht ingesteld met affiniteit voor inkoop en heeft het administratieve werk geen geheimen voor jou. Lees dan snel verder voor de functie als inkoper in de baggerindustrie.

Werken in Sliedrecht

Intro Personeel biedt vacatures in Sliedrecht in verschillende sectoren, zoals logistiek, productie, bouw, techniek en groen. Sliedrecht is gelegen in de provincie Zuid-Holland, in de Drechtsteden regio. Deze regio is een prachtige omgeving om te wonen en te werken. Er zijn veel mogelijkheden om te genieten van de natuur, cultuur en historie

Vacatures in Sliedrecht en omgeving

Naast vacatures in Sliedrecht, biedt Intro Personeel ook vacatures in andere plaatsen in de regio. Er zijn veel mogelijkheden om een baan te vinden in de steden en dorpen in de omgeving. Denk hierbij aan vacatures in Hardinxveld, Alblasserdam en Gorinchem.

Waarom Sliedrecht?

Sliedrecht is een geweldige plek om te wonen en te werken. Er zijn veel vacatures in Sliedrecht, waardoor er veel mogelijkheden zijn om een baan te vinden. De stad heeft een rijke cultuur en er zijn veel leuke activiteiten te doen. Er zijn ook veel winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van de lokale specialiteiten.

Een mooi voorbeeld van een lokaal bedrijf is de muziekwinkel Prosq Music. In de winkel kun je talloze Nord Stage piano’s testen!

Man die bezig is met zijn werkzaamheden in de civiele techniek.

Uitzendbureau voor vacatures in Sliedrecht

Door het brede aanbod in vacatures in Sliedrecht, is er een vestiging op korte afstand te vinden. Hierbij wordt de vestiging Intro Personeel Hardinxveld bedoeld. Neem vrijblijvend en gemakkelijk contact op voor vragen en onduidelijkheden. De recruiters van Intro Personeel Hardinxveld staan altijd open voor een gesprek.

Intro Personeel

Reviews vacatures Sliedrecht

Bekijk wat de mensen zeggen over het werken in Sliedrecht via Intro Personeel.

Solliciteren via Intro Personeel

Als je op zoek bent naar vacatures in Sliedrecht of in de omgeving, dan kun je solliciteren via Intro Personeel. Wij bieden een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren. Wij hebben de juiste vacatures in Sliedrecht voor jou.

Weet je niet precies welke vacatures in Sliedrecht bij jou passen? Doe een open sollicitatie!