De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Sliedrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Sliedrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

De kerk in het centrum van Sliedrecht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Beveiliger

Sliedrecht
2375 - 2800
40 uur
MBO

Als Beveiliger bewaak je verschillende locaties en breng je jouw beveiligingsexpertise in de praktijk. Start jouw avontuur vandaag!  

Operator Alarmcentrale

Sliedrecht
2600 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij de schakel die rust bewaart in noodsituaties? Sluit aan bij het team als Operator Alarmcentrale en speel een essentiële rol in het waarborgen van veiligheid.  

Operator Alarmcentrale

Sliedrecht
2600 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij de schakel die rust bewaart in noodsituaties? Sluit je aan bij het team als Operator Alarmcentrale en speel een essentiële rol in het waarborgen van veiligheid.  

Werkvoorbereider Civiel

Sliedrecht
2850 - 5000
40 -
40 uur
MBO

Heb jij ervaring met procesbeheersing en sterke communicatieve vaardigheden? Solliciteer nu als werkvoorbereider en speel een cruciale rol in het unieke project voor de drooglegging van een kanaal!

Teamleider Assemblage

Sliedrecht
2500 - 3500
40 uur
MBO

Een team leiden in de wereld van assemblage vereist niet alleen technische kennis maar ook leiderschap. Ben jij klaar om de regie in handen te nemen? Lees snel verder!  

Assemblage Medewerker

Sliedrecht
2300 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en ook nog eens inzicht heeft in de techniek? Dan is de functie van Assemblage Medewerker helemaal iets voor jou. Lees snel verder!  

Voorman Groenvoorziening

Sliedrecht
2300 - 2800
37 uur
VMBO

Op zoek naar een leidinggevende functie in het groen? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Groenvoorziener

Sliedrecht
2300 - 2650
40 uur
VMBO

Woon je in omgeving Sliedrecht?  Ben je op zoek naar een baan in het groen? Lees dan snel verder voor meer informaite!

Chauffeur Kolkenzuiger

Sliedrecht
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Wel je C rijbewijs + code 95 maar in de weekenden en avonden lekker thuis? Lees dan snel verder!

Lead Engineer Maritiem

Sliedrecht
3600 - 5400
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Lead Engineer elektrotechniek bij een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in maritieme elektro- en besturingstechniek in Sliedrecht. Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière om high-end projecten te begeleiden en jouw team te leiden? Lees dan verder!

Werken in Sliedrecht

Intro Personeel biedt vacatures in Sliedrecht in verschillende sectoren, zoals logistiek, productie, bouw, techniek en groen. Sliedrecht is gelegen in de provincie Zuid-Holland, in de Drechtsteden regio. Deze regio is een prachtige omgeving om te wonen en te werken. Er zijn veel mogelijkheden om te genieten van de natuur, cultuur en historie

Vacatures in Sliedrecht en omgeving

Naast vacatures in Sliedrecht, biedt Intro Personeel ook vacatures in andere plaatsen in de regio. Er zijn veel mogelijkheden om een baan te vinden in de steden en dorpen in de omgeving. Denk hierbij aan vacatures in Hardinxveld, Alblasserdam en Gorinchem.

Waarom Sliedrecht?

Sliedrecht is een geweldige plek om te wonen en te werken. Er zijn veel vacatures in Sliedrecht, waardoor er veel mogelijkheden zijn om een baan te vinden. De stad heeft een rijke cultuur en er zijn veel leuke activiteiten te doen. Er zijn ook veel winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van de lokale specialiteiten.

Een mooi voorbeeld van een lokaal bedrijf is de muziekwinkel Prosq Music. In de winkel kun je talloze Nord Stage piano’s testen!

Man die bezig is met zijn werkzaamheden in de civiele techniek.

Uitzendbureau voor vacatures in Sliedrecht

Door het brede aanbod in vacatures in Sliedrecht, is er een vestiging op korte afstand te vinden. Hierbij wordt de vestiging Intro Personeel Hardinxveld bedoeld. Neem vrijblijvend en gemakkelijk contact op voor vragen en onduidelijkheden. De recruiters van Intro Personeel Hardinxveld staan altijd open voor een gesprek.

Intro Personeel

Reviews vacatures Sliedrecht

Bekijk wat de mensen zeggen over het werken in Sliedrecht via Intro Personeel.

Solliciteren via Intro Personeel

Als je op zoek bent naar vacatures in Sliedrecht of in de omgeving, dan kun je solliciteren via Intro Personeel. Wij bieden een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren. Wij hebben de juiste vacatures in Sliedrecht voor jou.

Weet je niet precies welke vacatures in Sliedrecht bij jou passen? Doe een open sollicitatie!