Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Sliedrecht

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Administratief Medewerker Inkoop

Sliedrecht
2200 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij service gericht ingesteld met affiniteit voor inkoop en heeft het administratieve werk geen geheimen voor jou. Lees dan snel verder.

Conciërge Weekend Beheerder

Sliedrecht
2200 - 2600
20 uur
VMBO

Ben jij een nachtuil die makkelijk tot midden in de nacht kan opblijven? Hou je van gezelligheid en drukte? Dan is deze vacature voor Conciërge Weekend Beheerder echt wat voor jou. 

Elektromonteur Utiliteit

Sliedrecht
2500 - 3300
40 uur
MBO

Ga er maar aan staan! Als elektromonteur winkelend publiek voorzien van licht en veiligheid.

Assemblagemedewerker Draadbomen

Sliedrecht
1600 - 2000
40 uur
MBO

De losse eindjes letterlijk aan elkaar knopen. Dat is waar deze groothandel in de elektrotechnische onderdelen jou als assemblagemonteur draadbomen voor nodig heeft.

Timmerman Leerling

Sliedrecht
1800 - 2200
40 uur
VMBO

Ga er maar aan staan! Opgeleid worden tot zelfstandig timmerman! Dat is waar deze onderaannemer in de bouw jou als Leerling Betontimmerman voor nodig heeft. Dat klinkt toch leuk?! Solliciteer hier direct!

Timmerman Werkplaats Vakantiehuisjes

Sliedrecht
2000 - 2300
40 uur
MBO

Voor je ligt een werktekening. Met één blik zie je wat het moet worden: een prachtig recreatie (vakantie)woningen voor op een vakantiepark in Nederland. De uitdaging voor jou, als Timmerman Werkplaats Vakantiewoningen, en jouw collega’s is om deze vakantiewoning op maat te produceren.

Bouwmedewerker leerling

Sliedrecht
1600 - 2000
40 uur
VMBO

Jezelf letterlijk voor het blok zetten. Blokken lijmen, tekening leren lezen, op een bouwplaats actief zijn, stellen van muren en het vak van medewerker bouw vanuit de grond af aan leren. Dit klinkt toch leuk?! Solliciteer direct!

Uitvoerder Civiele Techniek

Sliedrecht
2700 - 4100
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een geweldige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? In deze fulltime functie worden onder jouw toezicht infraprojecten gerealiseerd. Leuke uitdaging!? Solliciteer direct.

Operator Voedselindustrie

Sliedrecht
2100 - 2600
40 uur
MBO

Je snuift de heerlijke geur van verse baksels op! Als operator voedselindustrie, machineoperator en productiemedewerker krijg je spontaan ook trek in zo’n lekkere pannenkoek.