De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Sliedrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Sliedrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

De kerk in het centrum van Sliedrecht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Assemblagemedewerker

Sliedrecht
2300 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en ook nog eens inzicht heeft in de techniek? Dan is de functie van Assemblagemedewerker helemaal iets voor jou. Lees snel verder!  

Teamleider Assemblage

Sliedrecht
2500 - 3500
40 uur
MBO

Een team leiden in de wereld van assemblage vereist niet alleen technische kennis maar ook leiderschap. Ben jij klaar om de regie in handen te nemen? Lees snel verder!  

Monteur Beveiligingssystemen

Sliedrecht
2400 - 3400
40 uur
MBO

Wil jij een cruciale rol spelen in het waarborgen van veiligheid? Als Monteur Beveiligingssystemen ben jij de sleutel tot het installeren en onderhouden van geavanceerde beveiligingstechnieken!

Constructiebankwerker Lieren

Sliedrecht
2200 - 3400
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging in de metaal en techniek In Sliedrecht? Solliciteer dan direct en weet wie ga jij binnenkort aan de slag als bankwerker lieren.

Inkoop Medewerker

Sliedrecht
2200 - 3000
40 uur
MBO 3

Een mooie stap in je carrière als inkoper. Wat een geluk dat je deze vacature bent tegen gekomen.

Logistiek Medewerker

Sliedrecht
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een veelzijdige logistieke functie in Sliedrecht. lees dan snel de onderstaande vacature.

Elektromonteur Utiliteit

Sliedrecht
2500 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij Elektromonteur die vonken van enthousiasme laat vliegen bij het werken aan uitdagende utiliteitsprojecten? Grijp deze kans om jouw carrière op te laden!

Calculator Elektro

Sliedrecht
3400 - 4300
40 uur
HBO / WO

Ben jij de nauwkeurige rekenaar die we zoeken? Als Calculator Elektro ben jij niet bang voor een beetje spanning. Solliciteer snel en verlicht ons met je aanwezigheid!

Service Coördinator Elektro

Sliedrecht
3500 - 4400
40 uur
HBO / WO

Heb jij altijd graag de touwtjes in handen? Word dan onze Service Coördinator Elektro en zorg jij samen met de monteurs voor orde in de ‘elektrische chaos’.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Sliedrecht
2000 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een commerciële binnendienst functie bij een innovatief en groeiend bedrijf in Sliedrecht? Lees dan snel verder.

Werken in Sliedrecht

Intro Personeel biedt vacatures in Sliedrecht in verschillende sectoren, zoals logistiek, productie, bouw, techniek en groen. Sliedrecht is gelegen in de provincie Zuid-Holland, in de Drechtsteden regio. Deze regio is een prachtige omgeving om te wonen en te werken. Er zijn veel mogelijkheden om te genieten van de natuur, cultuur en historie

Vacatures in Sliedrecht en omgeving

Naast vacatures in Sliedrecht, biedt Intro Personeel ook vacatures in andere plaatsen in de regio. Er zijn veel mogelijkheden om een baan te vinden in de steden en dorpen in de omgeving. Denk hierbij aan vacatures in Hardinxveld, Alblasserdam en Gorinchem.

Waarom Sliedrecht?

Sliedrecht is een geweldige plek om te wonen en te werken. Er zijn veel vacatures in Sliedrecht, waardoor er veel mogelijkheden zijn om een baan te vinden. De stad heeft een rijke cultuur en er zijn veel leuke activiteiten te doen. Er zijn ook veel winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van de lokale specialiteiten.

Een mooi voorbeeld van een lokaal bedrijf is de muziekwinkel Prosq Music. In de winkel kun je talloze Nord Stage piano’s testen!

Man die bezig is met zijn werkzaamheden in de civiele techniek.

Uitzendbureau voor vacatures in Sliedrecht

Door het brede aanbod in vacatures in Sliedrecht, is er een vestiging op korte afstand te vinden. Hierbij wordt de vestiging Intro Personeel Hardinxveld bedoeld. Neem vrijblijvend en gemakkelijk contact op voor vragen en onduidelijkheden. De recruiters van Intro Personeel Hardinxveld staan altijd open voor een gesprek.

Intro Personeel

Reviews vacatures Sliedrecht

Bekijk wat de mensen zeggen over het werken in Sliedrecht via Intro Personeel.

Solliciteren via Intro Personeel

Als je op zoek bent naar vacatures in Sliedrecht of in de omgeving, dan kun je solliciteren via Intro Personeel. Wij bieden een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren. Wij hebben de juiste vacatures in Sliedrecht voor jou.

Weet je niet precies welke vacatures in Sliedrecht bij jou passen? Doe een open sollicitatie!