De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Waardenburg

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Waardenburg.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Montagemedewerker Bestelbussen

Waardenburg
1800 - 2400
40 uur
VMBO

Aan de slag in de techniek zonder dat je direct ervaring hebt? Dat kan als Montagemedewerker Bestelbussen in Waardenburg. 

Magazijnmedewerker Pompen

Waardenburg
1800 - 2300
40 uur
MBO

Op zoek naar werkzekerheid in de logistiek? En wil je graag bij een technisch bedrijf werken waar je er echt bij hoort? Bij dit bedrijf in Waardenburg heb je de kans om jarenlang aan de slag te gaan als logistiek- of magazijnmedewerker

Assemblagemedewerker Pompen

Waardenburg
2300 - 2800
40 uur
MBO

Goede pompen afleveren. Daar gaat het in deze baan om als montagemedewerker en assemblagemedewerker pompen. Met jouw kennis van techniek is dat een fluitje van een cent. Van dit werk geniet jij! 

Montagemedewerker Bestelbusjes

Waardenburg
1800 - 2100
40 uur
MBO

Medewerker receptie

Waardenburg
1700 - 2100
40 uur
MBO

Dan zijn wij op zoek naar jou. Vandaag begin je de dag als medewerker receptie met het controleren van inkoopfacturen en tussendoor rinkelt de telefoon, jij vindt het geen probleem om de telefoon op te pakken.

Werken in Waardenburg

Ten noorden van de Martinus Nijhoffbrug en naast de A2 ligt het dorp Waardenburg. Het dorp behoort bij de gemeente West-Betuwe en ligt in de provincie Gelderland. De dichtstbijzijnde bedrijvigheid is te vinden op kantorenpark en industrieterrein Slimwei (nabij het dorp Tuil).