De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Waddinxveen

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Waddinxveen.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Aerial view of the business park Coenecoop close to Waddinxveen and Gouda, the Netherlands
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Orderpicker

Waddinxveen
2400 - 2500
40 uur
VMBO

Van het uitpakken en tellen van binnengekomen producten, tot het klaarzetten van de orders voor transport dat is wat deze vacature zo afwisselend en leuk maakt. Interesse? Lees snel verder!

Magazijnmedewerker

Waddinxveen
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Wil jij graag jouw spierballen gebruiken in de logistiek? En vind jij het helemaal niet erg om 10.000 stappen te zetten op een dag? Dan is dit de perfecte functie voor jou als Magazijnmedewerker!

Monteur Koeltechniek Junior

Waddinxveen
2300 - 3500
37.5 uur
VMBO

Twee rechterhanden, dat is wat je nodig hebt voor deze functie als Koelmonteur! Jouw hoofdtaak is namelijk het oplossen en voorkomen van storingen. 

Montagemedewerker

Waddinxveen
2300 - 2800
40 uur
MBO

Hoogtevrees, dat is iets wat je niet moet hebben bij deze functie. Je gaat namelijk veel op hoogtes werken om gebogen glaswerk te plaatsen in metalen constructies. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.  

Timmerman Werkplaats

Waddinxveen
2300 - 3100
37.5 uur
VMBO

Kunnen jouw handen maken wat je wilt? Dan is deze functie wat voor jou!

Magazijnmedewerker

Waddinxveen
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Wil jij graag jouw spierballen gebruiken in de logistiek? En vind jij het helemaal niet erg om 10.000 stappen te zetten op een dag? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Magazijnmedewerker

Waddinxveen
2400 - 3000
32 -
40 uur
VMBO

Lekker bezig zijn binnen de logistiek. Bij een grote ijzerwaren leverancier waarbij aandacht voor de mens en de klant centraal staat. Interessant? Lees dan snel verder!

Montagemedewerker Brandveiligheid

Waddinxveen
2300 - 2900
40 uur
MBO

Je stapt je bus in samen met je collega Montagemedewerker op weg naar jouw klus ergens in Nederland. Het bedrijf waar je gaat werken heeft namelijk klussen door heel Nederland. Meer weten?  Lees dan snel verder! 

Timmerman Werkplaats

Waddinxveen
2100 - 3100
37.5 uur
VMBO

Kunnen jouw handen maken wat je wilt? Dan is deze functie wat voor jou!

Monteur Koeltechniek Junior

Waddinxveen
2100 - 3000
37.5 uur
MBO

Twee rechterhanden, dat is wat je nodig hebt voor deze functie. Jouw hoofdtaak is namelijk het oplossen en voorkomen van storingen. 

Vacatures Waddinxveen voor jou!

Waddinxveen is een groeiende stad met veel bedrijvigheid en economische groei. Er zijn veel bedrijven gevestigd, waardoor er regelmatig interessante vacatures beschikbaar zijn. Bovendien is de stad goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, waardoor het een aantrekkelijke werklocatie is voor veel mensen.

Naast Waddinxveen zijn er ook andere plaatsen in de omgeving waar je mogelijk interessante vacatures kunt vinden, zoals Gouda, Zoetermeer en Rotterdam. Deze steden zijn goed bereikbaar vanuit Waddinxveen en bieden ook veel mogelijkheden voor werkzoekenden.

Dus als je op zoek bent naar vacatures in Waddinxveen of in de omgeving, neem dan contact op met Intro Personeel. We hebben de expertise en kennis om jou te helpen bij het vinden van de juiste baan.

Neem contact op

Als je op zoek bent naar vacatures in Waddinxveen, dan ben je bij Intro Personeel aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar in deze stad en helpen graag bij het vinden van jouw droombaan.