Voor werkgevers

Wat leuk dat u op deze pagina bent! U bent hier vast niet zomaar. Waarschijnlijk bent u op zoek naar nieuw talent. De juiste medewerker met wie uw bedrijf of afdeling verder kan groeien en bloeien. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door goed te luisteren en ons in te leven in uw situatie adviseren wij u graag. Wij zullen u verrassen met goede oplossingen. Kijk snel op onze contactpagina en maak een afspraak met een recruiter bij u in de buurt. Hieronder kunt u rustig nalezen wat wij doen. 

Werving & Selectie

U heeft een vacature en het is lastig om de juiste werknemer te vinden. De reacties op uw vacature vallen tegen. Of u heeft simpelweg geen tijd om zo’n tijdrovend wervings- en selectieproces zelf uit te voeren. Wij nemen u dit werk graag uit handen! We speuren in ons netwerk, plaatsen advertenties en gaan op zoek naar de juiste kandidaat. Ook voeren we de eerste sollicitatiegesprekken. Maken we de juiste match? Dan kunt u deze persoon direct in dienst nemen.

Uitzenden & Detacheren

Intro Personeel biedt u personeel op een flexibele basis. Flexibiliteit staat bij ons niet gelijk aan het leveren van ‘dagjesmensen’. Omdat werknemers behoefte hebben aan zekerheid, steken wij altijd in op een duurzaam traject. Intro Personeel treedt op als juridisch werkgever en draagt daardoor de contractuele risico’s. Ondertussen kunt u ervaren of de werknemer de juiste kennis en ervaring heeft. Of hij of zij echt bij u past. Ondertussen zorgen wij goed voor deze werknemer. Wij bieden hem of haar een opleiding, cursus en geven persoonlijke aandacht. Zo slijpen wij de werknemer steeds een beetje bij. Het is namelijk onze ambitie dat zowel uw organisatie als onze werknemer tot bloei komt. Dan is onze missie écht geslaagd!

Intro EU Staffing

Om het juiste talent voor u te vinden, kijken wij soms ook over grenzen heen. Voor bepaalde functies vinden wij de beste match in een ander land. Niet vanwege de prijs, maar vanwege de persoon, de skills en de ervaring. Vakmensen met beheersing van het Engels of het Duits. Wij hebben inmiddels veel expertise op het gebied van deze trajecten en ontzorgen u volledig. Wij regelen niet alleen de match, contracten en verloning, maar ook de huisvesting. Een ander voordeel: wij spreken letterlijk de taal! Verrassend hè! 

Leerwerktrajecten (BBL)

Het wordt steeds moeilijker om vakmensen te vinden. Misschien herkent u dit probleem. Daarom zoeken wij naar jonge bloemen talent in de knop. Tieners met een droom en een goede instelling. Jongens en meiden die een vak willen leren. Talent dat bij u tot bloei kan komen. Intro Personeel heeft goede contacten met deze doelgroep. In de afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan over opleidingstrajecten. Samen met u slijpen we deze ruwe diamanten tot de vakspecialisten die u nodig heeft.  

Payrolling

Bent u op zoek naar ontzorging en gemak, maar wilt u wel het beste voor uw mensen? Breng dan uw werknemers bij ons in huis. Wij regelen de contracten, salarissen en bovenal zorgen wij goed voor uw personeel! Dat doen wij door net iets extra’s te bieden. Wij regelen niet alleen het administratieve proces, maar denken samen met u na over de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerker. Waar ligt de behoefte? Waar liggen de drijfveren? Daar zetten wij op in: op en top samenwerking!