De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Hovenier

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Machinist Groenvoorziening

Benthuizen
2000 - 2900
40 uur
MBO

Buiten bezig zijn, dat is waar je blij van word. Op je machine jouw werkzaamheden uitvoeren. Dit alles doe je bij een gemoedelijk bedrijf met een persoonlijke sfeer. 

Groenvoorziener

Roosendaal
2250 - 2400
37 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Grondwerker

Bergschenhoek
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Straatje open breken, kabels aanleggen of bouwkavels afgraven. Variatie genoeg in deze baan als grondwerker. Voor wie graag in de buitenlucht werkt, is dit een uitstekende baan!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Hovenier Leerling

Naaldwijk
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Een uitdagende baan als Hovenier Leerling bij een prachtig hoveniersbedrijf?

Kraanmachinist Haven

Moerdijk
2500 - 3500
40 uur
MBO

Wil je graag een mobiele kraan bedienen? En daarnaast ook op andere machines rijden als de Terberg of heftruck? Werk je graag in een klein team op een mooie havenkade? Dan is deze functie voor jou weggelegd. 

Groenvoorziener Machinist

IJsselstein
2000 - 2800
40 uur
VMBO

Ben jij gek van machines én werk je graag in het groen?

Machinist Maaimachine

Geldermalsen
2200 - 2600
40 uur
MBO

In deze fulltime functie van machinist maaimachine of maaier heb je een afwisselende baan in de groene sector. Met de maaimachine ben je bezig met het groenbeheer voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Machinist Groenvoorziening

Lopik
2200 - 2850
40 uur
VMBO

Vind jij het supergaaf om met machines te werken in het groen? Reageer dan snel op deze vacature. 

Grondwerker drainage

Buren
2500 - 2900
40 uur
MBO

Je helpt met diverse hand- en spandiensten naast de draineermachine. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitzetwerk en voor het uitrollen en bevestigen van de drainagerollen.

Medewerker Groenvoorziening

Nieuwegein
2200 - 2850
40 uur
VMBO

Zoek jij werk als Medewerker Groenvoorziening?  Reageer dan snel op deze vacature.

Trekker chauffeur Groen

Nieuwegein
2250 - 2850
40 uur
MBO

Mooi divers werk op de trekker in het groen. Heb jij ervaring op de trekker en wil je graag in het groen aan de slag dan is dit jouw nieuwe baan als Trekker chauffeur Groen.

Groenvoorziener Tuinen

Dordrecht
1800 - 2250
40 uur
VMBO

Vind jij het ook heerlijk om buiten te zijn? Maak er dan je werk van! In deze functie van Groenvoorziener Tuinen werk je dagelijks buiten.

Vacatures Hovenier

Voor wie graag in de buitenlucht werkt, zijn de vacatures hovenier erg geschikt. Je werkt vrijwel altijd buiten. Of de zon nu schijnt of niet. Wie ervoor kiest om een hovenier te worden heeft keuze genoeg. Er zijn namelijk een breed aanbod aan vacatures als hovenier. Je kan een hovenier worden die is gespecialiseerd in de aanleg van luxe tuinen, het groot groen of gemeentegroen. En wat denk je van een functie van boomverzorger? Je kan alle kanten uit. Sowieso ben je bij vacatures hovenier buiten lekker met je handen bezig!

Opleidingseisen voor vacatures hovenier

Je kan een mbo-opleiding volgen tot hovenier. Afhankelijk van het niveau duurt die twee of drie jaar. Daarna kan je je nog verder specialiseren. Bij Intro Personeel bieden we je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen een uitdagende functie als hovenier. Met onze vacatures hovenier kom je terecht in een dynamische werkomgeving waarin kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer en bieden onze medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Snel beginnen bij vacatures hovenier?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als hovenier? Bekijk dan snel onze vacatures hovenier en solliciteer vandaag nog! Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen bij het vinden van de perfecte match tussen jouw kwaliteiten en onze opdrachtgevers.

hovenier is bezig met de heg snoeien.

Contact met Intro Personeel

Aan jou de keuze dus. Heb je groene vingers? Bel dan eens met één van onze recruiters. Zij hebben vast en zeker mogelijkheden voor jou.