De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Assistent Projectmanager Windmolens zorgt dat transport windturbines goed is geregeld

14 maart, 2023
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Of het nu gaat om het transport van 11 windturbines naar Flevoland of om het vervoer van een onderdeel van een windmolen naar Frankrijk. Als Assistent Projectmanager regel jij dat het transport van A tot Z wordt geregeld. “Je hebt in deze baan een spilfunctie waarin je oog hebt voor veiligheid en klant.”

Wie je alles over deze functie kan vertellen is Nijs-Jan Nederveen, werkzaam bij Intro Personeel Hardinxveld. Hij legt dan ook graag uit wat je allemaal gaat doen.

Wat ga je doen als assistent projectmanager?

“Als assistent projectmanager ben je de rechterhand van de projectmanager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het transport van windmolens en onderdelen daarvan. Je zorgt voor de voorbereiding van het vervoer en zorgt ervoor dat alles goed is geregeld. Je maakt veiligheidsplannen, vraagt ontheffingen aan en hebt contact met zowel de planningsafdeling als de klant. Je bent dus echt een ‘spin-in-het-web’.”

Waarom is deze baan bijzonder?

“Deze baan is natuurlijk uniek omdat het om het wegtransport van windturbines gaat. Die worden vervoerd naar windmolenprojecten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Op speciale trailers worden windmolens en onderdelen getransporteerd.”

Wie is geschikt voor deze functie?

“Je hebt een hbo-opleiding afgerond en hebt affiniteit met de transportwereld. Verder spreek je een aardig mondje Engels en Duits. Dit is nodig omdat je regelmatig contact hebt met internationale klanten en relaties.”

Wat krijg je ervoor terug?

“Je krijgt een salaris tussen 2500 en 3500 euro (op basis van 40 uur per week). Ook krijg je een vakantietoeslag van 8,33 procent van je brutosalaris. Verder heb je 25 vakantiedagen en 3,5 Atv-dagen en een pensioenregeling. Uiteraard krijg je alle ruimte om opleidingen en trainingen te volgen. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband en kan doorgroeien naar de functie van projectmanager.”

Bij wat voor bedrijf ga je werken?

“Bij een familiebedrijf dat gespecialiseerd in (internationaal) zwaar transport. Het bedrijf heeft op de locatie in de Alblasserwaard meer dan 100 medewerkers. Er is een prettige werksfeer met oog voor elkaar. Jij werkt in een klein team. Samen met andere projectmanagers zorg je ervoor dat alles pico bello is geregeld.”

Meer weten over deze functie? Neem contact op met Nijs-Jan.

Gerelateerde artikelen

Werken als zzp’er via Intro Personeel? Overweeg eens om in vaste dienst te gaan

Regelmatig krijgen onze recruiters een belletje van een zzp’er (zelfstandige zonder personeel) of ze via Intro ergens aan de slag kunnen. Soms kan dat inderdaad. Maar er zijn ook mogelijkheden om in vaste dienst te gaan. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. “Ja, er zijn soms mogelijkheden om via Intro Personeel […]

Lees artikel
Hardinxveld-Giessendam vacatures

Werken in Hardinxveld-Giessendam? Zeker doen!

Wie een baan zoekt in (de omgeving van) Hardinxveld-Giessendam moet zeker eens een bakkie doen bij de Intro-recruiters. Zij kunnen je ook goede redenen geven om in deze plaats te gaan werken. Hier alvast een voorzet. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur en woonplaats. Maar misschien is het voor jou een optie […]

Lees artikel
Hovenier Wesley.

Waarom het leuk is om hovenier te zijn

Er zijn veel redenen om te kiezen voor het beroep van hovenier. In ‘het groen’ zijn er tal van vacatures te vinden. Wie weet is een baan in deze sector wel wat voor jou. Werken in de buitenlucht Houd je van buiten zijn? Dan is hovenier een ideaal beroep voor jou. Het spreekt voor zich […]

Lees artikel