De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Assistent Projectmanager Windmolens zorgt dat transport windturbines goed is geregeld

14 maart, 2023
Hans Bossenbroek

Of het nu gaat om het transport van 11 windturbines naar Flevoland of om het vervoer van een onderdeel van een windmolen naar Frankrijk. Als Assistent Projectmanager regel jij dat het transport van A tot Z wordt geregeld. “Je hebt in deze baan een spilfunctie waarin je oog hebt voor veiligheid en klant.”

Wie je alles over deze functie kan vertellen is Nijs-Jan Nederveen, werkzaam bij Intro Personeel Hardinxveld. Hij legt dan ook graag uit wat je allemaal gaat doen.

Wat ga je doen als assistent projectmanager?

“Als assistent projectmanager ben je de rechterhand van de projectmanager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het transport van windmolens en onderdelen daarvan. Je zorgt voor de voorbereiding van het vervoer en zorgt ervoor dat alles goed is geregeld. Je maakt veiligheidsplannen, vraagt ontheffingen aan en hebt contact met zowel de planningsafdeling als de klant. Je bent dus echt een ‘spin-in-het-web’.”

Waarom is deze baan bijzonder?

“Deze baan is natuurlijk uniek omdat het om het wegtransport van windturbines gaat. Die worden vervoerd naar windmolenprojecten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Op speciale trailers worden windmolens en onderdelen getransporteerd.”

Wie is geschikt voor deze functie?

“Je hebt een hbo-opleiding afgerond en hebt affiniteit met de transportwereld. Verder spreek je een aardig mondje Engels en Duits. Dit is nodig omdat je regelmatig contact hebt met internationale klanten en relaties.”

Wat krijg je ervoor terug?

“Je krijgt een salaris tussen 2500 en 3500 euro (op basis van 40 uur per week). Ook krijg je een vakantietoeslag van 8,33 procent van je brutosalaris. Verder heb je 25 vakantiedagen en 3,5 Atv-dagen en een pensioenregeling. Uiteraard krijg je alle ruimte om opleidingen en trainingen te volgen. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband en kan doorgroeien naar de functie van projectmanager.”

Bij wat voor bedrijf ga je werken?

“Bij een familiebedrijf dat gespecialiseerd in (internationaal) zwaar transport. Het bedrijf heeft op de locatie in de Alblasserwaard meer dan 100 medewerkers. Er is een prettige werksfeer met oog voor elkaar. Jij werkt in een klein team. Samen met andere projectmanagers zorg je ervoor dat alles pico bello is geregeld.”

Meer weten over deze functie? Neem contact op met Nijs-Jan.

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees artikel

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees artikel

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees artikel