De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Bij Houthandel Van Dam is Vincent met veel plezier orderpicker

23 mei, 2024
Hans Bossenbroek
Vicnent van den Hoeven is orderpikcer bij Houthandel Van Dam

Orderpicker Vincent van den Hoeven werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam. Op de zijlader en heftruck zorgt hij ervoor dat alle goederen getransporteerd worden. “Er is hier een gezellige werksfeer.”

Het is een warme werkdag voor Vincent. De thermometer slaat meer dan 25 graden Celsius aan in Bunnik. Een zomerse voorjaarsdag dus. Maar dat maakt de 32-jarige inwoner van Nieuwegein niets uit. In de loods van Houthandel Van Dam is hij hard aan ’t werk.

Wat voor werk doe je precies?

“Sinds twee jaar werk ik op de afdeling logistiek. Een collega werkte eerst alleen, maar nu ondersteun ik hem. Ik werk als logistiek medewerker en met de heftruck en zijlader verplaats ik goederen naar de juiste plek. Het werk is leuk omdat ik meerdere dingen doe. Bijvullen, goederen die binnenkomen naar de juiste plek brengen, schades opnemen en pakketten opnemen omdat dat nodig is.”

Heb je het naar je zin?

“Ja, er is hier een hele plezierige werksfeer. Bij mijn vorige werkgever was ik een nummertje, maar dat ben ik hier totaal niet. Als er wat is, kan ik bij iedereen terecht.”

Hoe ben je hier terecht gekomen?

“Twee jaar geleden heb ik via Intro Personeel gesolliciteerd. Dat was op een maandag en ik kon gelijk op gesprek komen. Twee dagen daarna kon ik hier op gesprek komen en op vrijdag was ik aangenomen. Binnen een week had ik nieuw werk. Dat is snel gegaan.”

Volg je trainingen of opleidingen?

“Op dit moment niet. Maar ik heb hier wel mijn heftruck- en zijladercertificaat gehaald.”

Hoe zie je de toekomst?

“Ik blijf graag hier in de logistiek werken. Dat lijkt me hartstikke leuk.”

Wil je ook graag in de provincie Utrecht in de logistiek werken? Neem dan contact op met Pieter Vogel of één van de andere recruiters van vestiging IJsselstein.

 

Gerelateerde artikelen

Een foto van de Italiaanse kust gedurende de zomer.

Vakantiegeld 2024: Belasting, Bruto/Netto en AOW

Vakantiegeld 2024 is een belangrijk extraatje waar veel Nederlanders elk jaar naar uitkijken. Het biedt de mogelijkheid om een vakantie te boeken, spaargeld aan te vullen of andere uitgaven te dekken. In 2024 zijn er een aantal veranderingen en belangrijke aandachtspunten rondom vakantiegeld die je niet mag missen. In deze blog behandelen we alles wat […]

Lees artikel
Een witte man schrijft en CV op zijn laptop op kantoor met een uitzicht op de erasmus brug en de hoofbouw van Rotterdam.

Creëer het Perfecte CV: Tips, Voorbeelden en Handige Adviezen

Een goed CV is essentieel voor het vinden van een baan. Het biedt werkgevers een eerste indruk van jouw kwalificaties, ervaring en persoonlijkheid. In deze blog bespreken we hoe je een CV kunt maken dat je kansen op succes vergroot.   Waarom een Sterk CV Belangrijk is Een CV is meer dan een lijst van […]

Lees artikel

Een open sollicitatie: Voorbeeld en stappenplan

Een open sollicitatie kan de sleutel zijn tot die droombaan waar u al zo lang naar zoekt. Maar wat is een open sollicitatie eigenlijk? En hoe schrijf je er een? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over open sollicitaties. 1. Wat is een open sollicitatie? Een open sollicitatie is een brief of […]

Lees artikel