De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Bij Houthandel Van Dam is Vincent met veel plezier orderpicker

23 mei, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek
Vicnent van den Hoeven is orderpikcer bij Houthandel Van Dam

Orderpicker Vincent van den Hoeven werkt met veel plezier bij Houhandel Van Dam. Op de zijlader en heftruck zorgt hij ervoor dat alle goederen getransporteerd worden. “Er is hier een gezellige werksfeer.”

Het is een warme werkdag voor Vincent. De thermometer slaat meer dan 25 graden Celsius aan in Bunnik. Een zomerse voorjaarsdag dus. Maar dat maakt de 32-jarige inwoner van Nieuwegein niets uit. In de loods van Houthandel Van Dam is hij hard aan ’t werk.

Wat voor werk doe je precies?

“Sinds twee jaar werk ik op de afdeling logistiek. Een collega werkte eerst alleen, maar nu ondersteun ik hem. Ik werk als logistiek medewerker en met de heftruck en zijlader verplaats ik goederen naar de juiste plek. Het werk is leuk omdat ik meerdere dingen doe. Bijvullen, goederen die binnenkomen naar de juiste plek brengen, schades opnemen en pakketten opnemen omdat dat nodig is.”

Heb je het naar je zin?

“Ja, er is hier een hele plezierige werksfeer. Bij mijn vorige werkgever was ik een nummertje, maar dat ben ik hier totaal niet. Als er wat is, kan ik bij iedereen terecht.”

Hoe ben je hier terecht gekomen?

“Twee jaar geleden heb ik via Intro Personeel gesolliciteerd. Dat was op een maandag en ik kon gelijk op gesprek komen. Twee dagen daarna kon ik hier op gesprek komen en op vrijdag was ik aangenomen. Binnen een week had ik nieuw werk. Dat is snel gegaan.”

Volg je trainingen of opleidingen?

“Op dit moment niet. Maar ik heb hier wel mijn heftruck- en zijladercertificaat gehaald.”

Hoe zie je de toekomst?

“Ik blijf graag hier in de logistiek werken. Dat lijkt me hartstikke leuk.”

Wil je ook graag in de provincie Utrecht in de logistiek werken? Neem dan contact op met Pieter Vogel of één van de andere recruiters van vestiging IJsselstein.

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is juist in de zomer te solliciteren

De zon draait overuren, de stranden liggen vol en in de Tour de France is Parijs nog ver. Een baan zoeken? Waarom zou je? Toch zijn er redenen om eens verder te kijken dan je neus lang is. Heerlijk hé dat het lekker zomer is. Het kan juist een goed moment zijn om  van baan […]

Lees artikel
Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel