De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Bijzondere Baan: Meubelmaker Jachtinterieur

24 november, 2019

Millimeterwerk. Dat is deze baan als Meubelmaker Jachtinterieur. Je werkt als interieurbouwer op de duurste en mooiste schepen. Recruiter Ewout Pols: “We zoeken nauwkeurige freaks die in deze goedbetaalde baan aan de slag willen.”

Wat ga je doen?

Je hebt als meubelmaker een veelzijdige baan. Meestal ben je aan ’t werk in de fabriekshal. Daar werk je aan de realisatie van mooie scheepinterieurprojecten. Vaak bedoeld voor grote en luxueuze jachten, maar er zal ook wel eens eentje voor een kleiner schip tussen zitten. Jij bent bezig met timmeren, zagen, schuren, verlijmen en het bedienen van de CNC-machine. Je zit sowieso niet heel de dag binnen, maar gaat ook naar jachten toe om de interieurs op te bouwen. Je werkt zelfstandig, maar ook met collega’s. Projecten duren vaak een langere tijd. Van enkele weken tot een paar maanden.”

Wat is er zo bijzonder aan deze baan? 

“Nou, vooral de personen die op deze baan solliciteren. Je moet écht een ‘freak’ zijn die Pietje Precies is. Het is echt millimeterwerk. Als het fout gaat moet het opnieuw. Zo belangrijk is het dat het allemaal superprecies wordt gemaakt. Alles moet kloppen. Je moet, kortom, dus een vakman zijn die helemaal weg is van het maken van scheepsinterieurs. Want het is echt een speciaal en uniek vak.”

Wat voor iemand zoekt het bedrijf?

“Iemand met ervaring is altijd welkom. Maar ook mensen met een afgeronde mbo4-opleiding scheepsinterieurbouw zijn uiteraard uitgenodigd om te solliciteren. Je moet echt die specialisatie hebben om in deze functie aan de slag te kunnen.”

Bij wat voor bedrijf ga je werken?

“Het leuke van deze vacature is dat ‘ie bij een klein bedrijf is. Maar wel één die grote projecten heeft. Er is gezellige en goede onderlinge werksfeer met aandacht voor iedere persoon. Je krijgt bovendien een eigen werkplek met goed gereedschap. De directeur van de onderneming timmert zelf ook nog mee aan de schepen. Hij én de andere collega’s ontmoet je ook nog eens tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Ook niet onbelangrijk: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf verder door te ontwikkelen.”

Wat krijg je ervoor terug? 

“Je hebt niet alleen een leuke werkgever maar ook een prima salaris. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring stort je nieuwe werkgever elke maand 2400 tot 2800 euro op je bankrekening.  Bovendien krijg je 24 vakantiedagen, 8 procent vakantiegeld en een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer. Verder krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een prima werksfeer.”

 

Gerelateerde artikelen

Intro Personeel werft voor Engelsman Hoveniers

Engelsman Hoveniers laat Intro Personeel meedenken in zoektocht naar ‘groen’ personeel

Groenprojecten aanleggen en onderhouden kunnen ze wel bij Engelsman Hoveniers. Met de hulp van Intro Personeel zoekt het hoveniersbedrijf uit Pijnacker personeel voor de groenvoorziening. “Wij vinden het fijn dat we zo snel met de recruiters kunnen schakelen.” Aan Harmen van Dalen, accountmanager bij Intro Personeel Rotterdam, kun je het wel overlaten om groenvoorzieners en […]

Lees artikel
Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel