De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Bijzondere Baan: Meubelmaker Jachtinterieur

24 november, 2019

Millimeterwerk. Dat is deze baan als Meubelmaker Jachtinterieur. Je werkt als interieurbouwer op de duurste en mooiste schepen. Recruiter Ewout Pols: “We zoeken nauwkeurige freaks die in deze goedbetaalde baan aan de slag willen.”

Wat ga je doen?

Je hebt als meubelmaker een veelzijdige baan. Meestal ben je aan ’t werk in de fabriekshal. Daar werk je aan de realisatie van mooie scheepinterieurprojecten. Vaak bedoeld voor grote en luxueuze jachten, maar er zal ook wel eens eentje voor een kleiner schip tussen zitten. Jij bent bezig met timmeren, zagen, schuren, verlijmen en het bedienen van de CNC-machine. Je zit sowieso niet heel de dag binnen, maar gaat ook naar jachten toe om de interieurs op te bouwen. Je werkt zelfstandig, maar ook met collega’s. Projecten duren vaak een langere tijd. Van enkele weken tot een paar maanden.”

Wat is er zo bijzonder aan deze baan? 

“Nou, vooral de personen die op deze baan solliciteren. Je moet écht een ‘freak’ zijn die Pietje Precies is. Het is echt millimeterwerk. Als het fout gaat moet het opnieuw. Zo belangrijk is het dat het allemaal superprecies wordt gemaakt. Alles moet kloppen. Je moet, kortom, dus een vakman zijn die helemaal weg is van het maken van scheepsinterieurs. Want het is echt een speciaal en uniek vak.”

Wat voor iemand zoekt het bedrijf?

“Iemand met ervaring is altijd welkom. Maar ook mensen met een afgeronde mbo4-opleiding scheepsinterieurbouw zijn uiteraard uitgenodigd om te solliciteren. Je moet echt die specialisatie hebben om in deze functie aan de slag te kunnen.” 

Bij wat voor bedrijf ga je werken?

“Het leuke van deze vacature is dat ‘ie bij een klein bedrijf is. Maar wel één die grote projecten heeft. Er is gezellige en goede onderlinge werksfeer met aandacht voor iedere persoon. Je krijgt bovendien een eigen werkplek met goed gereedschap. De directeur van de onderneming timmert zelf ook nog mee aan de schepen. Hij én de andere collega’s ontmoet je ook nog eens tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Ook niet onbelangrijk: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf verder door te ontwikkelen.”

Wat krijg je ervoor terug? 

“Je hebt niet alleen een leuke werkgever maar ook een prima salaris. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring stort je nieuwe werkgever elke maand 2400 tot 2800 euro op je bankrekening.  Bovendien krijg je 24 vakantiedagen, 8 procent vakantiegeld en een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer. Verder krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een prima werksfeer.”

Is deze baan precies wat jij zoekt? Solliciteer dan direct

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees artikel

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees artikel

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees artikel