De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Bijzondere Baan: Servicemonteur Trapliften

27 november, 2019

De opa en oma’s van Nederland bedienen. Dat doe je in deze baan als Servicemonteur Trapliften. In je eigen rayon installeer je trapliften zodat ouderen weer naar boven kunnen. Recruiter Johan Vermeulen: “Het is een dienstbaar beroep waarbij je geduldig en vriendelijk moet zijn.”

Wat ga je precies doen? 

“Zodra je bent aangenomen krijg je een interne opleiding zodat precies weet hoe je de trapliften moet monteren. Dan gaat je echte werk beginnen: met je eigen werkbus ga je naar klanten in jouw rayon toe om trapliften te installeren. Na de plaatsing geef je de klant uitleg en instructies hoe hij of zij de traplift kan gebruiken. Meestal plaats je er 2 of 3 op een dag, maar dat hangt ook van je andere werkzaamheden af. Je verricht namelijk ook onderhoudswerkzaamheden en draait af en toe een storingsdienst.”

Waar ga je werken? 

“We zoeken monteurs voor diverse regio’s. Als je een beetje technisch bent en in de buurt van Zwolle, Dalfsen, Oss of Breda woont, komen we je graag met je in contact. Omdat je in of bij je eigen rayon woont heb je weinig reistijd nodig en kan je makkelijk bij de klant komen.”

Wat is zo uniek aan deze baan? 

“Het bijzondere aan deze functie is de doelgroep. Je bedient de opa’s en oma’s van Nederland. Het gaat meestal zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. Het is de laatste fase voor ze naar het verzorgingshuis gaan. Door jouw werk lever je een bijdrage aan de zelfstandigheid van deze mensen. Door jou kunnen ze zich weer redden.”

Wat krijg je ervoor terug?  

“Naast een prima salaris tussen 2.200 euro en 2.500 euro krijg je ook nog allerlei toeslagen. Niet alleen een onregelmatigheidstoeslag, maar ook krijg je extra geld voor je storingsdienst en overwerk. Bovendien worden reisuren bovenop de werktijd gerekend. Je krijgt daarnaast 8 procent vakantiegeld en 13 ATV-dagen.”

Wie komt in aanmerking voor deze baan? 

“Klantvriendelijkheid en dienstbaarheid is bij deze baan erg belangrijk. Je moet niet alleen goed product afleveren, maar ook respectvol met ouderen om kunnen gaan. Dat betekent dat je dat goed moet kunnen luisteren, geduldig, beleefd en vriendelijk bent. Door jouw uitleg weten klanten hoe ze de traplift kunnen gebruiken. Verder is het van belang dat je technisch inzicht hebt en netjes en secuur kan monteren. De klant wil immers een goed werkende traplift.”

Is deze baan precies wat jij zoekt? Solliciteer hier en wij nemen snel contact met je op!

 

 

Gerelateerde artikelen

Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel
Welke werkgever past bij mij?

Hoe weet je of een nieuwe werkgever bij je past?

Een baan zoeken is af en toe best een dingetje. Het is natuurlijk het beste als jíj en je nieuwe werkgever een uitstekend bij elkaar passen. Maar hoe weet je dat? Niets is leuker dan een baan waar leuk werk hebt én je het helemaal naar je zin hebt. Door je af te vragen of […]

Lees artikel