De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Bijzondere Baan: Timmerman Chaletbouw

15 augustus, 2019
Redactie Intro Personeel

Vakantie vieren in een comfortabele vakantiewoning. Wie houdt er niet van? Als je werk wilt waar je zorgt voor het vakantieplezier van anderen, dan is deze baan van Timmerman Chaletbouw zeker wat voor jou. Recruiter Robert van der Velde weet er alles van: “Een prachtige groeibaan waarin je jezelf kan ontwikkelen tot een meer ervaren timmerman.”

Wat ga precies doen?

“In de productiehal van het bedrijf bouw je chalets en prefab vakantiewoningen van de grond af op. Dit doe je vanaf tekening, samen met andere collega’s. Je bouwt het casco op, betimmert de wanden en plaatst kunstof kozijnen. Verder verzorg je het timmerwerk binnenin en zaag je balken en planken op maat. Het kán zijn dan je af en toe ook meegaat naar de locatie waar de chalet geplaats moet worden. Daar bouw je het chalet af.”

Wat maakt deze baan zo bijzonder?

“Wat deze baan bijzonder maakt, is dat je een bijdrage levert aan een mooie vakantie van andere mensen. Die willen een comfortabele vakantie. Wat is er nu mooier dan bouwen aan dat comfort? Als je van deze manier van vakantievieren houdt, kan het zelfs voorkomen dat je in een door jou gebouwde chalet zelf op vakantie bent.”

Wat voor iemand zoekt het bedrijf?

“Een nuchtere persoonlijkheid met timmerkwaliteiten. Niet alleen ervaren mensen krijgen een kans, maar ook mensen die het vak willen leren. Een diploma is geen vereiste. Belangrijk er is dat je een hamer vast kan houden en volop gemotiveerd bent. Een goed motivatie is de helft van de baan. Daarnaast ben je ook flexibel. Jij bent pas tevreden als de klant dat ook is. Kortom, voor iemand die een handige timmerman wil worden, is dit een ideale baan.”

Bij wat voor bedrijf ga je aan de slag?

“Al ruim veertig jaar is dit bedrijf een toonaangevende chaletbouwer. Het is een ‘nuchter’ bedrijf wat goed is voor het personeel. Een gevarieerde club mensen met een gedeelde factor: passie voor het timmeren.”

Wat levert het op?

“Een mooie groeibaan waarin je jezelf kan ontwikkelen tot een meer ervaren timmerman. Je collega’s zijn kundige mensen die je het vak kunnen leren. Verder heb je een bruto startsalaris van 1800 euro. Als je je bewijst is groei daarin bovendien mogelijk.”

 

Gerelateerde artikelen

Werken als zzp’er via Intro Personeel? Overweeg eens om in vaste dienst te gaan

Regelmatig krijgen onze recruiters een belletje van een zzp’er (zelfstandige zonder personeel) of ze via Intro ergens aan de slag kunnen. Soms kan dat inderdaad. Maar er zijn ook mogelijkheden om in vaste dienst te gaan. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. “Ja, er zijn soms mogelijkheden om via Intro Personeel […]

Lees artikel
Hardinxveld-Giessendam vacatures

Werken in Hardinxveld-Giessendam? Zeker doen!

Wie een baan zoekt in (de omgeving van) Hardinxveld-Giessendam moet zeker eens een bakkie doen bij de Intro-recruiters. Zij kunnen je ook goede redenen geven om in deze plaats te gaan werken. Hier alvast een voorzet. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur en woonplaats. Maar misschien is het voor jou een optie […]

Lees artikel
Hovenier Wesley.

Waarom het leuk is om hovenier te zijn

Er zijn veel redenen om te kiezen voor het beroep van hovenier. In ‘het groen’ zijn er tal van vacatures te vinden. Wie weet is een baan in deze sector wel wat voor jou. Werken in de buitenlucht Houd je van buiten zijn? Dan is hovenier een ideaal beroep voor jou. Het spreekt voor zich […]

Lees artikel