De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Houd je van gamen? Dan is deze baan van software tester wat voor jou!

5 november, 2022
Hans Bossenbroek

Speel jij in je vrije tijd games en computerspellen? Let dan op: deze vacature van software tester en ICT tester is misschien wat voor jou. Een bijzondere baan waarbij je door jouw werk (indirect) werkt aan de verbetering van de gezondheid van ouderen en kwetsbaren in de samenleving. 

Ewout Pols van vestiging Bodegraven kan je van alles van deze vacature vertellen. Hij weet precies uit te leggen wat je gaat doen en wie voor deze baan geschikt is.  

Wat ga je precies doen als software tester? 

“Als medewerker van het development team spoor je fouten in software op. Na een test stel je eventuele onjuistheden vast en in overleg met je collega’s los je deze op. Verder ben bezig met het valideren van nieuwe softwarefeatures en bugs. Zo maak je de software gebruiksvriendelijk. Overigens is oplossen van de softwareproblemen niet je hoofddoel, in deze functie ben je vooral aan ’t kijken waar een mogelijk probleem zich kan voordoen.” 

Waarom is deze baan zo uniek? 

“Het unieke aan deze baan als software tester is dat je je inzet om de gezondheid en welzijn van kwetsbare personen te verbeteren. De software die jij test wordt namelijk vooral geleverd aan ziekenhuizen en zorginstellingen. Een unieke kans dus om met jouw digitale vaardigheden anderen op deze wereld (indirect) te helpen.” 

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“Het bedrijf is onderneming die als missie heeft om het leven van ouderen en kwetsbaren te verbeteren door innovatie technologie. Je krijgt 40 collega’s die zich met allen voor deze missie inzetten. Je collega’s zijn niet alleen game designers, testers en programmeurs, maar ook bewegingswetenschappers, engineers en fysiotherapeuten.” 

Wat krijg je ervoor terug? 

“Een baan waar de uitdagingen voor het oprapen liggen. Je kan jezelf verder ontwikkelen en al vaardigheden gebruiken. Je krijgt veel vrijheid en kan eventueel (gedeeltelijk) thuiswerken. Je brutosalaris is, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, tussen de 1.700 en 2.500 euro. Dagelijks is er een gratis lunch en gratis fruit. Bovendien ga je, als je dat wil, op maandag lekker bootcampen op kantoor.” 

Voor wie is deze functie geschikt?  

“Als je in vrije tijd veel bezig bent met gamen of het oplossen van computerproblemen dan ben je zeer geschikt voor deze baan. Als de computer weinig geheimen voor je heeft, is deze baan op je lijf geschreven. Met jouw analytische denkvermogen weet je problemen op te lossen en je hebt oog voor detail en gebruikersvriendelijkheid. Ook kan je in het Nederlands én het Engels communiceren, omdat de tickets in het Engels worden ingeschoten. Je bent, kortom, een computerfreak pur sang die van de hoed en de rand weet.” 

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Ewout Pols

 

Gerelateerde artikelen

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees artikel

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees artikel

Assistent Projectmanager Windmolens zorgt dat transport windturbines goed is geregeld

Of het nu gaat om het transport van 11 windturbines naar Flevoland of om het vervoer van een onderdeel van een windmolen naar Frankrijk. Als Assistent Projectmanager regel jij dat het transport van A tot Z wordt geregeld. “Je hebt in deze baan een spilfunctie waarin je oog hebt voor veiligheid en klant.” Wie je […]

Lees artikel