De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Monteur Mike als eerste via Bodegraven fluitend naar z’n werk

14 juni, 2018
Monteur Mike gaat in een Ferrari naar zijn werk.

Hoera, de eerste werknemer is via Intro Personeel Bodegraven aan de slag gegaan! Monteur Mike zal zijn eerste werkdag ongetwijfeld niet snel vergeten. ’s Ochtends vroeg vertrok hij in een Ferrari naar zijn nieuwe werkgever.

De 22-jarige Alphenaar is deze maand aan de slag gegaan als monteur melkwinning. Mike gaat langs boerenbedrijven om servicebeurten te verrichten aan melkinstallaties en zo nodig reparaties uit te voeren. Mike komt vast en zeker verder tot bloei in deze baan. Zijn hart ligt bij het boerenbedrijf. Omdat hij recent de vakopleiding Machinebouw had afgerond werd de verbinding gelegd met de agrarische sector.

“Mike zocht weer plezier in zijn werk”, legt Mathijs Vreeken, recruiter bij Intro Personeel Bodegraven, uit. “In zijn vorige baan zat hij niet op de juiste plek. Wij kunnen hem een stabiele baan met toekomst bieden. Dat geeft Mike meer mogelijkheden, onder meer omdat hij samen met zijn vriendin op zoek is naar een nieuwe woning. Kortom, in deze baan komt Mike helemaal tot bloei.”

De eerste werkdag bij zijn nieuwe werkgever zal Mike niet snel vergeten. Om 7.00 uur ’s ochtends werd hij in een snelle Ferrari naar zijn nieuwe werkplek gebracht. Zo ging Mike als eerste werknemer van Intro Personeel Bodegraven fluitend naar zijn werk.

Sinds 1 mei heeft Intro Personeel ook een vestiging in Bodegraven. Recruiters Mathijs, Tim en Arjan zijn hier dagelijks bezig om mensen aan een vaste baan te helpen. Andere vestigingen van Intro Personeel zijn te vinden in Alblasserdam, Groot-Ammers, Hardinxveld-Giessendam, Barendrecht, IJsselstein en Krimpen aan den IJssel.

Gerelateerde artikelen

Een foto van de Italiaanse kust gedurende de zomer.

Vakantiegeld 2024: Belasting, Bruto/Netto en AOW

Vakantiegeld 2024 is een belangrijk extraatje waar veel Nederlanders elk jaar naar uitkijken. Het biedt de mogelijkheid om een vakantie te boeken, spaargeld aan te vullen of andere uitgaven te dekken. In 2024 zijn er een aantal veranderingen en belangrijke aandachtspunten rondom vakantiegeld die je niet mag missen. In deze blog behandelen we alles wat […]

Lees artikel
Een witte man schrijft en CV op zijn laptop op kantoor met een uitzicht op de erasmus brug en de hoofbouw van Rotterdam.

Creëer het Perfecte CV: Tips, Voorbeelden en Handige Adviezen

Een goed CV is essentieel voor het vinden van een baan. Het biedt werkgevers een eerste indruk van jouw kwalificaties, ervaring en persoonlijkheid. In deze blog bespreken we hoe je een CV kunt maken dat je kansen op succes vergroot.   Waarom een Sterk CV Belangrijk is Een CV is meer dan een lijst van […]

Lees artikel

Een open sollicitatie: Voorbeeld en stappenplan

Een open sollicitatie kan de sleutel zijn tot die droombaan waar u al zo lang naar zoekt. Maar wat is een open sollicitatie eigenlijk? En hoe schrijf je er een? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over open sollicitaties. 1. Wat is een open sollicitatie? Een open sollicitatie is een brief of […]

Lees artikel